با سلام خدمت دوستان
بنده روی caller id تحت دلفی کار می کنم
ایشاالله اگه تموم شد اینجا می ذارم
الان مشکلاتیکه دارم ایناست که ازتون خواهش می کنم اگه راه حلی براشون دارید بهم بگید
برنامه در ساده ترین حالت اینکه از طریق مودم v92 می خوام شماره فردا تماس گیرنده رو بدونم
1- به خاطر اینکه با مسائل سخت افزاری درگیر نشم دنبال کامپوننت خاصی می گردم
سوال: ایا قبلا در این مورد با کامپوننتی آشنا شدید
این رو بگم من با KD tool هم شماره گیری کردم- فایل صوتی رو برای پاسخ دهندن تماس پخش کردم - و برعکس - ذخیره فایل صوتی تماس گیرنده
ولی در مورد ای دی کالر متاسفانه ...................
البته می تونستم با MT888X این کار رو انجام بدم ولی در این حالت دیگه کار رو باید باید با LPT ( بهترین گزینه برای گرفتن کد BCD ای سی دیکد) رو انجام می دادم
و امکانات جالب مودم رو بی خیال می شدم
2- در مورد استانداردهای مخابراتی برای خطوط تلفنی
سوال : ایا این استانداردها در تمام دنیا یکسانی
برای مطالبی در مورد این استاندارها ( تن ) به چه سایتی مراجعه بکنم؟؟؟
فعلا این دوتا
اگه نشد
مجبورم با اسمبلی کار بکنم تحت دلفی که اونم بعدا اگه نشد در موردش چند تا مشکل دارم
فعلا
بنده روی caller id تحت دلفی کار می کنم
ایشاالله اگه تموم شد اینجا می ذارم
الان مشکلاتیکه دارم ایناست که ازتون خواهش می کنم اگه راه حلی براشون دارید بهم بگید
برنامه در ساده ترین حالت اینکه از طریق مودم v92 می خوام شماره فردا تماس گیرنده رو بدونم
1- به خاطر اینکه با مسائل سخت افزاری درگیر نشم دنبال کامپوننت خاصی می گردم
سوال: ایا قبلا در این مورد با کامپوننتی آشنا شدید
این رو بگم من با KD tool هم شماره گیری کردم- فایل صوتی رو برای پاسخ دهندن تماس پخش کردم - و برعکس - ذخیره فایل صوتی تماس گیرنده
ولی در مورد ای دی کالر متاسفانه ...................
البته می تونستم با MT888X این کار رو انجام بدم ولی در این حالت دیگه کار رو باید باید با LPT ( بهترین گزینه برای گرفتن کد BCD ای سی دیکد) رو انجام می دادم
و امکانات جالب مودم رو بی خیال می شدم
2- در مورد استانداردهای مخابراتی برای خطوط تلفنی
سوال : ایا این استانداردها در تمام دنیا یکسانی
برای مطالبی در مورد این استاندارها ( تن ) به چه سایتی مراجعه بکنم؟؟؟
فعلا این دوتا
اگه نشد
مجبورم با اسمبلی کار بکنم تحت دلفی که اونم بعدا اگه نشد در موردش چند تا مشکل دارم
فعلا

دیدگاه