اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال usb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال usb

سلام خوبید
    من میخوام usb را دو طرفه کنم
    یعنی مثلا بتونم داده را از دوطرف usb به هم بفرستم :angry:مانند تلفن سرور هردوتا باشند ممنون میشم نام یا مدار یا هرچیز دیگه ی که میدونید برام بگید ممنون

پاسخ : اتصال usb

عزیزم USB کجاش یکطرفست؟!!!

دیدگاه

ممنون از جواب شما
      دوست عزیز من یکبار دیگه به نوشته خودم نگاه کردم اما کلمه "یک طرفه " را پیدا نکردم من نگفتم یک طرفه است بلکه
      گفتم یک طرف سرور و طرف دیگه فکر کنم به فارسی میشه سیروس گیرنده است خوب حالا مثل اینکه موبایل را به کامپیوتر متصل میکنید با کامپیوتر میشه موبایل را کنترل کرد اما برعکس ان امکان دارد یا مثال دیگه ریدر مموری
      حالا سرور چه کار انجام میده مثل توکن است که مدیر ارسال دریافت و کنترل پورت است
      بازم ممنون لا اعقل جواب دادید :wow:

دیدگاه

یه خیابون داریم یک سرش خانه یک دکتر است و آن یکی سرش بیمارستان. شما میخوای همونجوری که دکتر صبح به صبح به بیمارستان میره مریض ها هم به خونه دکتر برن. پس باید خیابان را دوطرفه کرد!!!؟؟؟

درسته که ترافیک از usb و خیابان رد و بدل میشه ولی هر کسی و هر تجهیزی کار خودش رو باید انجام بده. نحوه تقابل بین pc و mmc رو این دو با هم مشخص میکنن. شما که نمیتونی برای mmc تعیین تکلیف کنی که از pc استفاده کنه یا نه. بهتره به جای این صحبت ها اصل مشکلتو بگی تا راه حلی برای اون پیدا کرد. خیلی موارد هست که ظاهر به نسبه درستی هم ممکنه داشته باشن اما این تیپ سئوالات راه به ناکجا آباد میبره. چون همونطوری که آقای علیپور هم فرموده چه usb و چه جاده ای که من گفتم هر دو دوطرفه هستن. ولی کار شما چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_agha
          یه خیابون داریم یک سرش خانه یک دکتر است و آن یکی سرش بیمارستان. شما میخوای همونجوری که دکتر صبح به صبح به بیمارستان میره مریض ها هم به خونه دکتر برن. پس باید خیابان را دوطرفه کرد!!!؟؟؟

درسته که ترافیک از usb و خیابان رد و بدل میشه ولی هر کسی و هر تجهیزی کار خودش رو باید انجام بده. نحوه تقابل بین pc و mmc رو این دو با هم مشخص میکنن. شما که نمیتونی برای mmc تعیین تکلیف کنی که از pc استفاده کنه یا نه. بهتره به جای این صحبت ها اصل مشکلتو بگی تا راه حلی برای اون پیدا کرد. خیلی موارد هست که ظاهر به نسبه درستی هم ممکنه داشته باشن اما این تیپ سئوالات راه به ناکجا آباد میبره. چون همونطوری که آقای علیپور هم فرموده چه usb و چه جاده ای که من گفتم هر دو دوطرفه هستن. ولی کار شما چیه؟
          ممنون از جواب شما
          خوب من یک مثال میزنم فکر کنم با این مثال منضور من را کامل درک کنید
          ما یک مدار داریم که با کابل usb2 به کامپیوتر وصل شده اند حالا من میخوام که کاربر بتوانندبا درج متنی در برنامه که من نوشتم ان متن در صفحه نمایش مدار متصل به کامپیوتر نمایش یابد حالا برعکس کاربر دیگه متن دیگه را در مدار بزنند به کامپیوتر بفرستد ودر برنامه من نمایش یابد باز اگر توضیح کم باشه من در خدمت هستم
          ممنون

دیدگاه

ببین آقا جون!
            کلمات منظور های ما رو برای انتقال به نفر دیگر مشخص میکنن. این چیزایی که شما گفتی درسته که نظر شما رو رسوند اما خیلی ربطی به پست اولیه نداشت. منظور اینه که همون خیابون کذایی ربطی به نوع رفتار پزشک با بیمارانش نداره. اگر توی همون خیابون از دوچرخه یا اتوبوس استفاده بشه یا حتی بجای خیابون از هلیکوپتر شخصی در هوا (بدون استفاده از خیابان) استفاده بشه ربطی به کار و تقابل پزشک و بیمار نداره. بلکه مهم تعریف رفتار پزشک و بیمار در تقابل با هم هست.
            شما یک سیستم داری مثلا بر اساس یک میکرو و یک برنامه روی یک PC که مثلا با دات نت نوشتی. میخوای اینا ارتباط اطلاعاتی داشته باشن. حالا این اطلاعات رو قراره نمایش بدن یا باهاش بوق بزنن به خودت ربط داره. تا جایی که من میدونم وسیله usb شما به عنوان یک تجهیز به pc وصل میشه. مادامی که کسی ازش استفاده نکنه نمیتونه به کسی زور بیاره که یالله از من استفاده کن. بنا براین برنامه pc شما شروع کننده هست. بقیه ارتباطات و نحوه تبادل اطلاعات بین این وسیله و برنامه روی PC شما هم به کارکردی که توی دو تا برنامه pc و میکرو پیاده سازی شده برمیگرده.
            روالهای دسترسی روی pc که تاحدودی فکر میکنم استاندارد باشه. ولی فعلا باید تکلیف اون تجهیزی رو که قراره از pc بهش پیغام بدین مشخص کنین. ضمنا برنامه روی اون تجهیز (یا بهتر بگیم نحوه عملکرد و تقابلش رو با باس usb) رو میتونین تغییر بدین؟ اگر نمیتونین که شرمنده. کاری نمیشه کرد. اگر میتونین که باید مشخص کنین چطوری و مشکل کجاست که کمکی بکنیم.

دیدگاه

دوست عزیز هر ابزار usb که دورو بر شماست دوطرفه است
              منظور از دو طرفه اینه که هم از pc مثلا به فلش اطلاعات وارد میشه و هم از فلش به pc
              ولی اونی که شما منظورته و البته به ساخت دستگاهت ربطی نداره
              مستر و اسلیو بدون است
              سیستم کامپیوتر همه ی usb هاش هاست هستند یعنی اصلی
              و همه موبایل ،فلش ها کلاینت یا فرعی
              وقتی میگی دوطرفه ما فکر می کنیم که usb که هم هاست بشه و هم کلاینت
              حالا شما کدومو میخوای
              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

ممنون از پاسخ
                شما منضور من اتصال دو کامپیوتر است که دو مستر داشته باشیم
                که هم هاست بشه و هم کلاینت

مانند شبکه کردن دو کامپیوتر با کابل usb

دیدگاه

فکر کنم موضوع یه کمی قاطی پاتی بشه. چون تا جایی که میدونم یک کلاینت باید خودشو روی سیستمی که بهش وصل میشه بر اساس کد تولید کننده و کد محصول رجیستر کنه. بعد از اون میشه سرور باهاش ارتباط بگیره. حالا مسئلتن! آیا میشه پروتکل پایه کلاینت رو روی یک pc پیاده کرد؟ در این صورت یکی باید به عنوان کلاینت خودشو به pc دوم معرفی کنه و بعد دو تا درایور روی دو تا سیستم این دو pc رو از طریق usb بهم ارتباط بدن.

دیدگاه

این چیزی که شما میخواین ساخته شده و بهش میگن easy transfer که برنامش رو تو اکسسوریس ویندوز میتونی پیدا کنی
                    والله نمیدونم این کابلش که وسطش یه چیز داره! فریت باشه برای حذف نویز یا مداری چیزی هم داشته باشه! میتونی یکی بخری باز کنی ببینی
                    واسه نرم افزار هم احتمالا تو نت بگردی سمپلی سورسی چیزی پیدا میکنی

دیدگاه

اسمش کابل بریج هست و وسط اون یه برد هست که همراه اون درایور هم داره! قیمتش هم فکر کنم 17 یا 18 هزار تومن باشه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X