اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چاپ کاراکتر بر روی Lcd

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چاپ کاراکتر بر روی Lcd

سلام خوبید
    من میخوام از طریق usb بر روی Lcd متن را چاپ کنم این pdf را پیدا کردم حالا میخوام بدونم از این pdf راحتر هم میشه انجام داد همچنین من دیروز دنبال 93LCS56SN بودم نتونستم پیدا کنم این 93LCS56SN چیکاری را انجام میده تو این مدار ایا میشه جایگزینی پیدا کرد برایش

http://vsharp.ir/File/USBinterfaceforparallelLCDs.pdf

ممنون

پاسخ : چاپ کاراکتر بر روی Lcd

من نتونستم فایل pdf شما رو بگیرم اما برای ارتباط usb می تونید آیسی ft232 استفاده کنید که مبدل سریال به usb است و usb کامپیوترتون رو به میکرو وصل کنید تا اطلاعات رو از طریق پورت سریال بگیره
    ماژول آماده اونم به قیمت 12 تومان هست که میتونید تهیه کنید و به میکرو وصل کنید برنامه میکرو هم ارتباط با پورت سریاله فقط
    Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط syavash_kasraeee
      من نتونستم فایل pdf شما رو بگیرم اما برای ارتباط usb می تونید آیسی ft232 استفاده کنید که مبدل سریال به usb است و usb کامپیوترتون رو به میکرو وصل کنید تا اطلاعات رو از طریق پورت سریال بگیره
      ماژول آماده اونم به قیمت 12 تومان هست که میتونید تهیه کنید و به میکرو وصل کنید برنامه میکرو هم ارتباط با پورت سریاله فقط
      ممنون از راهنمایی های شما راستش من ft232BLرا دارم حالا میشه اون مدار الکترونیکی 12 تومانی را بزارید شاید یک چیزهایی برداشتیم

دیدگاه

این ماژول که گفتم همون ft232 هست که روی برد لحیم کردند خیلی جاها میفروشند
        Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

حالا کسی نمیدونه این 93LCS56SN جایگزینی داره یا نه منکه نمیدونم eprom واسه این مدار برای چی است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X