اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با ShockWAVE یا همون فرمت SWFدر VB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار با ShockWAVE یا همون فرمت SWFدر VB

با سلام به همه دوستان

شاید دیده باشید که تو تابلو روانهای ساخته شده چه افکتهای جذابی گذاشته میشه!! این افکتها توسط نرم افزارهای فلش از جمله SWiSH درست میشه!!
    من خیلی سرچ کردم و دیدم که خیلی از سازنده ها از خروجی همین نرم افزار بصورت SWF برای نمایش استفاده میکنند.
    این واضح هستش که برای نمایش باید فریم به فریم فلش ساخته شده رو نمایش داد ولی چطور میشه این فریم ها رو خارج کرد و با کیفیتی در حد کیفیت خود فونت نوشته شده در تابلو نمایش داد؟؟؟
    میخواستم بدونم که دوستانی این فرمت تابلو درست کردن چطور میتونم فایل SWF رو خواند و برای نمایش تو تابلو روان استفاده کرد؟؟

ترجیحا اگه کسی بتونه من رو راهنمایی کنه طوری باشه که بتونم با VB کار کنم و خروجی ازش بگیرم!!

پاسخ : کار با ShockWAVE یا همون فرمت SWFدر VB

بالاخره تونستم خودم این برنامه رو برای تابلو روان بنویسم!!

یک برنامه توپ برای افکتهای جذاب SWiSH برای تابلو روان کارها!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

ممنون از اینکه خبر دادید!منتظر بودیم ببینیم شما چی کار میکنید

یه سری به سایت برنامه نویس بزنید بد نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد مهری
        ممنون از اینکه خبر دادید!منتظر بودیم ببینیم شما چی کار میکنید

یه سری به سایت برنامه نویس بزنید بد نیست
        منظور شما رو متوجه نمیشم؟؟ چرا باید به این سایت سر بزنم وقتی که خودم دیگه نیازی به این کمک و همکاری ندارم؟؟؟؟

گلایه:
        پس شما این سوال من رو دیده بودید و کمک و همیاری نمیکردید؟؟و اینکه میتونستید راهنمائیم کنید و نکردید؟؟؟ :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jn_1983
          گلایه:
          پس شما این سوال من رو دیده بودید و کمک و همیاری نمیکردید؟؟و اینکه میتونستید راهنمائیم کنید و نکردید؟؟؟ :applause:
          سلام

شرمنده تازه سوالتون رو دیده بودم ، چون چند وقتیه اینترنتم قطعه و نمیتونم زیاد به سایت سر بزنم.

در سایت برنامه نویس هم شخصا در این مورد زیاد بحث کردم(سوال پرسیدم ، دوستان جواب دادند)

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد مهری
            سلام

شرمنده تازه سوالتون رو دیده بودم ، چون چند وقتیه اینترنتم قطعه و نمیتونم زیاد به سایت سر بزنم.

در سایت برنامه نویس هم شخصا در این مورد زیاد بحث کردم(سوال پرسیدم ، دوستان جواب دادند)

موفق باشید
            دشمنت شرمنده!!

من خیلی ازین اطلاعات لازم رو از MSDN گرفتم!! و با ممارست تو این کار تونستم اتجامش بدم!!

موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X