اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تابلو روان

به نام خدا
    سلام به همه دوستان
    من چندوقتیه دارم کار فروش تابلو روان میکنم. الان دوست دارم نحوه ساختش رو یاد بگیرم یه مقدار تو سایت گشتم ولی چیزی که میخواستم رو پیدا نکردم. من میخوام بدونم آیا میشه با سوییش متن تابلو رو درست کرد (با هر افکتی) بعد اون رو یا به هگز یا SWF تبدیل کرد و فرستاد برا تابلو؟ برا میکرو چه برنامه ای لازمه(MEGA8)؟
    با تشکر

پاسخ : تابلو روان

سلام دوست عزیز
    اگه دقت کنی من هم چند ساعت پیش همین تاپیک رو زدم ولی ظاهرا کسی جوابگو نیست و یا اینکه تو این کار وارد نیستن!!

من دارم روش کار میکنم (تبدیل کردن نمایش با SWISH به کد لازم برای تابلو روان)
    مطمئن هستم که به جواب میرسم!! دارم یه برنامه براش مینویسم و تاحدودی به جواب رسیدم!!
    اگه تونستم زود به جواب قطعی و خوب برسم این منبع با ارزش رو در اختیار همه قرار میدم.
    در مورد تابلو روان هم هر کمکی از دستم بر بیاد برات انجام میدم!

دیدگاه

پاسخ : تابلو روان

با سلام به دوستان و اساتید عزیز
      متاسفانه ظاهرا هیچ کس به این تاپیک اهمیت نداده و اینکه چرا بچه ها با این همه پتانسیل علمی و تخصصی نتونستن به این درخواست من یه جواب ساده و حتی یه راهنمائی کوچیک بکنن!!

ولی خواستن توانستن!!

بالاخره تونستم یه برنامه توپ در حد تیم ملی برای تبدیل افکتهای فوق تاعاده جذاب نرم افزار SWiSH بنویسم!! :nice: :wow:

خیلی گشتم و خیلی تحقیق کردم و منابع خوبی رو مطالعه کردم و موفق شدم این نرم افزار رو که اکثرا برای فروش گذاشته اند رو بسازم!!

در حال حاضرم دارم برای تکمیل برنامه و قسمتهایی که ممکن باگ ایجاد کنه رو درست میکنم و فرم نهائی شده رو بعدا اعلام میکنم!!

با این نرم افزار براحتی میتونید برای هر نوع کاربری و هر نوع برنامه نویسی در کامپایلرهای مختلف استفاده کنید و اینکه این برنامه براحتی میتونه کدهای لازم رو برای MMC فراهم کنه!!

درضمن این برنامه که نوشتم میتونه یک Demo و بعبارتی دیگر یک پیش نمایش از کاری که قراره رو تابلو نمایش بده انجام میده!!

کار نشد نداره!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X