اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد vb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد vb

دوستان می خواستم ببینم این process توی vb2010 چیه ؟؟؟
    یه سوال دیگه هم داشتم . اینکه من میخواهم روی هر نقطه از یه عکس که کلیک کردم اون پیکسل رنگش سفید بشه . چی جوری باید این کار را بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خیلی ممنون :smile:
    practice make perfect

پاسخ : سوال در مورد vb

سلام دوست عزیز
    دقیقا برای چه کاری میخای؟؟

ببین یک روش داره که توضیح میدم اگه تونستی متوجه بشی که خیلی عالی میشه.البته این روش رو در VB6 اجرا میکنه ولی تفاوتی با 2010 نداره!!

تو این روش باید از رویداد MouseDown برای PictureBox مورد نظرت استفاده کنی!! این رویداد 4تا متغیر دراه که 2 تاش از همه مهمتره و کاربردی تو کار شما!! این دو تا متغیر مختصات محلی که موس شما روش کلیک کرده رو رو به شما میده (x , Y)

حالا شما مختصات رو داری!!

تو مرحله بعدی باید از توابع API ویندوز استفاده کنی!! این تابع ، تابع GETPIXEL هست!! این تابع 3 تا متغیر میخاد که 2 تاش همین مختصاتی که گفتم هست و یکی نام عکسی که داری روش کار میکنی هست!!

حالا دیگه کار داره تموم میشه!!

این تابع بهت میگه که اون پیکسلی که روش کلیک کردی چه رنگی!! خوب اگه رنگش سفید بود میتونی رنگیش کنی و اگر رنگش غیر از سفید بود میتونی سفیدش کنی!! این با یک IF ساده میتونه قابل اجرا باشه!!

امیدورام توضیحات کافی و جامع بوده باشه!! اگه مشکلی داشتی بگو بیشتر برات توضیح میدم!!

موفق باشی!!

دیدگاه

من خودم بادستور mousepositio.x/y مختصات را میگیرم اما مختصات تصویر نیست .
      practice make perfect

دیدگاه

سلام

سروش جان خوبه داری میگی mouseposition !!! این تابع موقعیت موس رو اسکرین رو بهت میده!! :eek:

اون دستوری که من گفتم برای تصویر و یا همون picture Box هست!! این کاری که گفتم رو انجام دادی؟؟ انجام بده جواب میگیری!!

دیدگاه

میشه بگید چی جوری ازش استفاده کنم ؟؟؟
          practice make perfect

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X