اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه نویسی #c

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برنامه نویسی #c

سلام می خواستم برنامه نویسی سی شارپ کار کنم ولی نمودونم از کجا و چجوری همچنین می خوام روبات هم کار کتم ولی باز مشکل قبلی رو دارم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ : برنامه نویسی #c

اگه هیچی از سی و سی شارپ نمیدونی و میخوای از بیس شروع کنی بگو شروع کنیم

دیدگاه

تو نت فایل های آموزشی زیادی هست مثلا یکیش رو آقای نصیری زحمتشو کشیدن
      ولی برای یادگرفتن برنامه نویسی (که برای مهندس برق از نون شب هم واجب تره و شما هم انتخاب خوبی کردی) خوندن کتاب و پی دی اف به تنهایی بدرد نمیخوره . بهترین کار اینه که همین الان سی شارپ رو نصب کنی ، برای خودت یه پروژه ساده تعریف کنی و سعی کنی با این در و اون در زدن خودت پروژه رو به سرانجام برسونی. اینطوری بعد از تموم شدن پروژت کلی چیز یاد گرفتی

دیدگاه

سلام

جناب mojalan پیشنهاد خوبی دادند - خوبه که کساییکه تو این زمینه کار کردن و راه و چهش رو میدونن مارو همراهی کنن.
        لطفا یه پرو ژه ای که به نظرتون مناسبه رو برای شروع معرفی کنید تا باهم بریم جلو.
        من 3 سال پیش کار با C# رو شروع کردم چندتا برنامه معمولی هم نوشتم اما ولش کردم حالا میخوام دوباره شروع کنم.
        با تشکر

دیدگاه

بعنوان پروژه ای که کاربرد زیادی هم داره میتونید تایمرها و پورت سریال رو تو سی شارپ راه اندازی کنید

دیدگاه

اینم یه آموزش از #c
            http://www.4shared.com/document/Byp8OKo_/LearnVisualCsharpFarsi.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X