من اول codevisio کار میکردم . چند جا تو سایتایه خارجی دیدم نوشته بودند. avrstudio 5 از همه بهتره.خودمم خیلی ازش لذت بردم . میخاستم نظر شما رو بدونم.
tnx
مثل خود ماشن لامبورگینی، هرچه خوبان دارند، این نرم افزار یکجا دارد
اینو نصب می کنی ، بعد روش WINAVR نصب میشه و تمام.
می تونی به زبان C و C++ بوسیله WINAVR توش برنامه بنویسی و از پوسته AVRSTUDIO و امکانات اون استفاده بکنی و بهتر بگم لذت ببری
اگه کسی منبع خوبی برا یادگیریش سراغ داره بگه. فرقی نمیکنه انگلیسی با فارسی باشه. فقط میخام کامل کامل باشه.خودم از یه چند جایی پراکنه یه چیزایی یاد گرفتم ولی مقدماتی.
tnx again
کسی هست این خط رو برام توضیح بده.
TCCR0 |= (1 << CS00 )
یکمی توضیحات تو سایت avr freaks بود خوندم ولی بازم نفهمیدم.رجیستر tccr0 رو میدونم چیه ولی مقدار دهیش رو نفهمیدم
tnx alot
به نام خدا سلام یعنی اینکه بیت CS00 از رجیستر TCCR0 را یک کن دلیل این روش برنامه نویسی هم اینه که ما در WINAVR مثل BASCOM وCODEVISION نمیتونیم بنویسیم مثلا
PORTA.7=1 وباید بنویسیم PORTA|=(1<<7) امیدوارم منظورم را متوچه شده باشی البته برای این کارها کتابخانه هم داره که فکر میکنم یک مقدار کد نویسی اضافی ...
آیا کسى که وعده نیکو به او دادهایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهرهمندش گردانیدهایم [ولى] او روز قیامت از [جمله] احضارشدگان [در آتش] است؟ (61)(سوره قصص)
کسی هست این خط رو برام توضیح بده.
TCCR0 |= (1 << CS00 )
یکمی توضیحات تو سایت avr freaks بود خوندم ولی بازم نفهمیدم.رجیستر tccr0 رو میدونم چیه ولی مقدار دهیش رو نفهمیدم
tnx alot
دیدگاه