اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بردن فایل dwg دو بعدی به یک برنامه ای مثل paint و استخراج مختصات x,y و ارسال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بردن فایل dwg دو بعدی به یک برنامه ای مثل paint و استخراج مختصات x,y و ارسال

:angry: :angry: سلام دوستان
    میخواهم برنامه ای به زبان c++ بنویسم که محیطی مثل paint داشته باشد و در ان محیط فایل dwg را باز کنم و سپس از پورت com
    یک پین را x و یک پین را y معرفی کنم و اطلاعات نقشه را که بصورت مختصات x,y دراورده و از طریق این دو پین برای یک سخت افزار دیگر
    ارسال کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ : بردن فایل dwg دو بعدی به یک برنامه ای مثل paint و استخراج مختصات x,y و ارسال

یه چیزی مثل پلاتر میخوای بسازی؟

دیدگاه

پاسخ : بردن فایل dwg دو بعدی به یک برنامه ای مثل paint و استخراج مختصات x,y و ارسال

بله دوست عزیز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعیدرضا
        بله دوست عزیز
        کسی نمی تواند کمکی کند؟

دیدگاه

یک کار بسیار راحت میتونی انجام بدی. اول کار با فایل dwg نمیخواد کار کنی. برای اول کار برای اینکه کارت راه بیفته این پیشنهاد منه.

چون ساختار dwg یه کمی مفصله؛ فایل dwg رو روی یک پلاتر مثل HP7475A چاپش کن یک فایل آسکی متنی بهت میده با فرمت PLT که فرمت دستوراتش HPGL هست. بعد این اطلاعات رو به یک میکروکنترلر ارسال کن و داخل اون میکرو با الگوریتم های Bresenham به مختصات x و y تفکیکش کن تا بتونی براحتی دو محور xو y رو کنترل کنی. البته اگر بخوای با اندازه بالا کار کنی میتونی سایز کاغذ رو هنگام پلات کردن customize کنی و یک سایز بزرگ براش در نظر بگیری. البته میزان دقت این پلاتر ها 0.025 میلی متر هست (40 نقطه در میلی متر) بنا براین برای سایز های نسبتا بزرگ هم دردسری پیش نمیاد چون این میزان دقت اگر scale بشه باز هم برای خیلی کارها عالیه. ضمنا تحت ویندوز شما دقت زمانی در حد میلی ثانیه نداری ولی در میکرو این دقت رو میتونی تا حد میکرو ثانیه هم بالا ببری. الگوریتمهایی رو هم که گفتم با حداقل دستورات ضرب و تقسیم کار میکنه پس باز هم overhead نرم افزاری کمی داری. غیر از اون اگه از hatch یا font استفاده کنی خود اتوکد اونا رو به یک سری خط میشکنه.

اگر مرجع HPGL رو هم نتونستی گیر بیاری یه ایمیل بده تا اگه داشتم برات بفرستم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا آقازاده
            یک کار بسیار راحت میتونی انجام بدی. اول کار با فایل dwg نمیخواد کار کنی. برای اول کار برای اینکه کارت راه بیفته این پیشنهاد منه.

چون ساختار dwg یه کمی مفصله؛ فایل dwg رو روی یک پلاتر مثل HP7475A چاپش کن یک فایل آسکی متنی بهت میده با فرمت PLT که فرمت دستوراتش HPGL هست. بعد این اطلاعات رو به یک میکروکنترلر ارسال کن و داخل اون میکرو با الگوریتم های Bresenham به مختصات x و y تفکیکش کن تا بتونی براحتی دو محور xو y رو کنترل کنی. البته اگر بخوای با اندازه بالا کار کنی میتونی سایز کاغذ رو هنگام پلات کردن customize کنی و یک سایز بزرگ براش در نظر بگیری. البته میزان دقت این پلاتر ها 0.025 میلی متر هست (40 نقطه در میلی متر) بنا براین برای سایز های نسبتا بزرگ هم دردسری پیش نمیاد چون این میزان دقت اگر scale بشه باز هم برای خیلی کارها عالیه. ضمنا تحت ویندوز شما دقت زمانی در حد میلی ثانیه نداری ولی در میکرو این دقت رو میتونی تا حد میکرو ثانیه هم بالا ببری. الگوریتمهایی رو هم که گفتم با حداقل دستورات ضرب و تقسیم کار میکنه پس باز هم overhead نرم افزاری کمی داری. غیر از اون اگه از hatch یا font استفاده کنی خود اتوکد اونا رو به یک سری خط میشکنه.

اگر مرجع HPGL رو هم نتونستی گیر بیاری یه ایمیل بده تا اگه داشتم برات بفرستم.دوست من سلام ممنون از
            ر

دیدگاه

دوست عزیز خیلی ممنون اگر می شود برام بفرست noboogh_co@yahoo.com

دیدگاه

من یک نسخه فایلش رو براتون ایمیل کردم. اما من باب اطلاع بقیه دوستان چند تا نکته رو باید عرض کنم:
                - تمامی فایل بصورت متنی هست.
                - تمامی فرمانها بصورت دو حرفی هست و پارامتر ها توسط کاما از هم جدا میشن و با ; ختم میشن.
                - چند تا فرمان پایه هست که باید حتما پیاده سازی بشه. فرمانهای SP - PU - PD - PR - PA - IN.
                - فرض بر این هست که هر میلی متر به 40 نقطه تقسیم میشه. البته در حالتی که از فرمانی برای مقیاس بندی استفاده نشه.
                - فرمان های فوق غیر از IN عبارتند از:
                1- SP برای انتخاب قلم. از بدون پارامتر یعنی ;SP تا فرم SP1 - SP2 و غیره. نوع بدون پارامتر یعنی قلمی که دستته رو بذار سر جاش!
                2- PU یعنی قلم بالا (روی سطح کشیده نشه)
                3- PD یعنی قلم پایین (عمل رسم انجام بشه)
                4- PR یعنی مختصات نسبت به آخرین مختصات داده شده هست (نسبی)
                5- PA یعنی مختصات مطلق هست.
                این چهار فرمان آخری میتونه به صفر یا چند زوج عددی منتهی بشه که برای هر کدوم یک x و y باید محسوب بشه و طبق فرمان مربوطه انجام بشه.
                مثلا:
                PA0,0;PD;PR100,0,0,100,-100,0,0,-100;PU
                میگه قلم پیش فرض رو در نقطه 0و0 ببر و قلم رو پایین بیار. بعد چهار خط با مختصات نسبت به آخرین نقطه عمل شده رسم کن (یک مربع به طول ضلع 100 نقطه یا 2.5 میلی متر بکش و قلم رو بالا ببر.
                به همین سادگی.
                مرجع کامل این فرمانها رو هم میتونین براحتی روی اینترنت پیدا کنین.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X