اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو روان یا تابلو تبلیغاتی یا تابلو LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط gabana
    سلام
    توی بعضی از آسانسور ها یه ماتریکس هست که مثلا وقتی آسانسور میره بالا فلش به سمت بالا رو نشون میده و برای پایین هم همینطور
    اما فلش حرکت می کنه یعنی مثلا برای رفتن به بالا انگار فلش (با جهت رو به بالا) از پایین ماتریکس می اد و از بالا خارج میشه و این عمل تکرار میشه
    استادان عزیز اگه ممکنه راهنمایی کنید تا بتونم در 8051 اینو انجام بدم
    قبلا از لطفتون ممنون
    خدا نگه دار
    دوست عزیز سلام .
    من چند وقته می خوام یه مقاله در مورد تابلو های LED بنویسم ولی فرصت نکردم . این سوال رو قبلا هم یکی از دوستان پرسیده بود من یه مختصری توضیح دادم عینش رو اینجا هم کپی می کنم :

نرم افزار این تابلو ها برای خودش یه پروژه هست . اگه بخواهم به صورت خیلی کلی براتون توضیح بدم . باید بگم که :
    1- هر کدوم از این 16 بلوکی که اینجا در این شکل قرار داره 8آ‌*16 LED هست .
    2- نحوه کار به این صورت هست که تمامی LED های یه سطر یه پایه مشترک هستند .
    3- در هر لحظه فقط یکی از سطر ها فعال هست و با توجه به داده هایی که در شیفت رجیستر ها وارد شده LED های مد نظر رو روشن میکنه .
    4- برای اینکه خاموش و روشن شدن LED ها دیده نشه و چون فقط یه پورت 8 تایی وجود داره که باید داده های بایت های هر سطر رو تغذیه کنه ، چاره ای نیست که داده های تمامی این بلوک ها همزمان وارد بشه . برای این منظور 8 بایت وارد میشه ولی هر بیت از این بایت ها یکی از بیت های این 8 بلوک است . ( یه مقدار پیچیده شد فکر کنم اگه چند بار بخونیدش و به شکل نگاه کنید متوجه میشید ) .
    5- نرم افزاری هست که فونت رو میسازه . و در یک فایل خروجی میده .

این هم لینک خود تاپیک :

http://www.mohandesmilad.netfreehost.com/viewtopic.php?t=338&mforum=mohandesmilad

اگه نرم افزار فونت ساز رو ندارید بگید تا بذارم توی سایت .
    موفق باشید .
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

محمد جان سلام
    یه لطفی بکن البته اگه وقت داری یه پروژه کوچک مثلا یه ماتریکس که یه حرف بیاد بره بزار تا ما راه بیفتیم.
    اگه وقت نداری هم یه سایتی چیزی معرفی کن
    یه برنامه ببینم دستم میاد ممنو ن
    خداحافظ

دیدگاه

سلام . خوبی دوست عزیز .
      توی قسمت پروژه های آموزشی ==> تابلو 16*24 با میکرو AVR این پروژه هست به زبان سی هم هست . کاری به AVR ش نداشته باشید . فقط برنامه رو با نوت پد باز کنید . و کد برنامه رو بخونید . همه اش سی هست . مشکلی نخواهید داشت .

http://www.mohandesmilad.netfreehost.com/viewtopic.php?t=786&mforum=mohandesmilad

سخت ترین قسمت کار تابع shift هست .
      موفق باشید .

دیدگاه

سلام امید وارم حالتون خوب باشه دوست عزیز یک نمونه ساده از این تابلو اینه که شما از دو پورت 8051 استفاده کنید و یه ماتریس 8*8 درست کنید یعنی یک پورت سطر ها و یک پورت بنا به دلخواه شما ستونها و شما باید از یک پورت مثب led هارو بگیری و از پورت دیگه منفی هارو و بشینی کد باینری کلمه ای رو که میخوای نمایش بدی در ماتریس 8*8 در بیاری و کدهارو به صورت سطر به سطر یا ستونی نمایش میدی یعنی در هر لحظه از زمان که فقط یک سطر یا ستون روشنه که به دلیل خطای دید شما متوجه خاموش و روشن شدن led ها نمیشوید البته این کار هم به این سادگی ها نیست کار میبره و من خودم خیلی روش کار کردم تا به نتیجه رسید در ضمن برای led ها یه بفر هم میخوای که جریان میکرو رو تقویت کنه که من خودم از 74ls240 استفاده کردم باید روش کار کنی یکم کار میبره منم اول خیال میکردم ساده هستش ولی بعد فهمیدم به این راحتی ها نیست
        چنین گفت زردشت:....عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش ، به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش ......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadm64
          سلام امید وارم حالتون خوب باشه دوست عزیز یک نمونه ساده از این تابلو اینه که شما از دو پورت 8051 استفاده کنید و یه ماتریس 8*8 درست کنید یعنی یک پورت سطر ها و یک پورت بنا به دلخواه شما ستونها و شما باید از یک پورت مثب led هارو بگیری و از پورت دیگه منفی هارو و بشینی کد باینری کلمه ای رو که میخوای نمایش بدی در ماتریس 8*8 در بیاری و کدهارو به صورت سطر به سطر یا ستونی نمایش میدی یعنی در هر لحظه از زمان که فقط یک سطر یا ستون روشنه که به دلیل خطای دید شما متوجه خاموش و روشن شدن led ها نمیشوید البته این کار هم به این سادگی ها نیست کار میبره و من خودم خیلی روش کار کردم تا به نتیجه رسید در ضمن برای led ها یه بفر هم میخوای که جریان میکرو رو تقویت کنه که من خودم از 74ls240 استفاده کردم باید روش کار کنی یکم کار میبره منم اول خیال میکردم ساده هستش ولی بعد فهمیدم به این راحتی ها نیست
          دوست عزیز آقا محمد اگه امکان داره لطف بکنی تجربیاتتون رو در اختیار دیگردوستان هم قرار بدید ممنون میشم

دیدگاه

سلام
            من واقعا از اطلاعاتی که میدید سپاسگزار-می خواستماگه ممکنه نرم افزار فونت ساز رو هم قرار بدید.یک دنیا ممنون

دیدگاه

سلام . خوبی میثم جان ؟
              لینک زیر برای نرم افزار فونت ساز هست . این نرم افزار خودش فونت های انگلیسی رو داره ولی فونت های فارسی رو باید خودتون باهاش درست کنید . یه مقدار باهاش کار کنید روش کار دستتون میاد . این نرم افزار فونت ها رو تا جایی که خاطرم هست در 3 قالب ذخیره میکنه .

http://www.4shared.com/file/854466/40eef589/FM_online.html

موفق باشید .

دیدگاه

سلام اساتید

منهم خیلی وقت پیش یک تابلو ساختم که به علت کمبود سواد نرم افزاری مجبور شدم براش فونت طراحی کنم ،یعنی فونت نازنین که یه فونت عمومی هست رو ،نقطه به نقطه برای هر حرف تعریف کردم . خوب اون موقع توقعات پایین بود قضیه هم حل شد .
                اما اگر بخوایم تصویر روی تابلو نمایش بدیم به نظر شما راهش چیه .میشه نرم افزاری نوشت که یک فایل تصویری رو export کنه روی تابلو؟
                و یک مساله دیگه اینکه بجای اینکه بشینیم فونت طراحی کنیم یه جوری از تمام فونتهای خود ویندوز استفاده کنیم(البته یه نرم افزار باید نوشته بشه)

ممنون

دیدگاه

سلام . خوبی دوست عزیز ؟

حرف شما کاملا درست هست . اگه بتونیم نرم افزاری بنویسیم که بتونه فونت های خود ویندوز رو باز کنه دیگه نیازی به درست کردن فونت با این نرم افزار ها نداریم . ولی لازمه اش اینه که قالب فونت های ویندوز رو بلد باشیم تا بتونیم این کار رو انجام بدیم .
                  اگه شما مقاله یا مطلبی در مورد نحوه ذخیره فونت ها ویندوز دارید در سایت بذارید . شاید تونستیم یه برنامه بنویسیم که این کار رو انجام بده خیال همه هم راحت بشه .

ممنون از تذکرتون کاملا به جا بود .

موفق و پیروز باشید .

دیدگاه

یه نرم افزار ویرایش فونت هست که من تو اون ی0 سری ادرس هگزا دسیمال پیدا کردم.
                    ولی اصلا متوجه نشدم به چه دردی می خورن.
                    اسم نرم افزار(font creator 5.0) هست در منوی فرمت یه گزینه به نامmapping داره اونجا یه سری بزنید ،اگر متوجه شدید ما رو هم در جریان قرار بدین.

مرسی

دیدگاه

سلام خسته نباشید چشم من در اولین فرصت که پیدا کنم با پروتیوس شبیه سازی میکنم و در سایت قرار میدم البته پروژه سطح بالایی نیست تو برنامه براش تعربف کردم
                      که یک سری اشکال و کلمات میاد و میره به صورت اسلاید اسلاید چشم حتما میگذارم تو سایت فعلا خدا نگهدار
                      چنین گفت زردشت:....عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش ، به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش ......

دیدگاه

سلام محمد جان
                        خیلی مشتاقم تا این پروژه رو بگذاری
                        ممنون
                        موفق باشی

دیدگاه

چشم حتما میگذارم ولی این چند روز خیلی سرم شلوغه تو دانشگاه برا پروژه آلتراسونیک
                          تا چند روز دیگه که سرم خلوت بشه حتما این کارو میکنم البته سادس اگه گذاشتم بهم نخندید فعلا بای

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                            خیلی لطف کردی ؛ خیلی ...
                            راستش من خیلی تو اینترنت درمورد تابلو روان گشتم ولی پروژه ها فقط در حد فانی هستند.
                            محمد جان ؛ افکت گذاری هایی که روی تابلو انجام میشه هم برنامه دارن یا بصورت سلیقه ای طراجی میشن-البته با مطلبی که درباره وراد کردن عکس و فونت گفته شد ؛اگه این کار رو بشه برای تبدیل و وارد کردن فیلم هم کرد خیلی جالبه .
                            خوش باشی

دیدگاه

سلام .خوبی میثم جان ؟
                              اولا ممنون از پستت .
                              ولی یه خواهشی که از شما و از بقیه دوستان دارم این هست که پست ها رو در موضوعات مربوط به خودش بنویسید تا انسجام مطالب حفظ بشه . اینطوری مطالب پراکنده میشه .
                              این سایت برای این ایجاد شده که دوستان ، وقت کمتری برای رسیدن به مطالبی که می خوان ، تلف کنن .
                              ولی در مورد سوالتون .
                              من به شخصه تا به حال با نرم افزاری که طراحی افکت بکنه کار نکردم . ولی به احتمال زیاد هست . باید از دوستانی که توی این کار هستن سوال بشه .
                              ولی استاد ما که این کار رو میکرد به شخصه همه رو می نوشت . یعنی دستی درشون میاورد .
                              ولی در مورد فیلم و ... باید بگم که کار یه مقدار پیچیده تر هست . تمام اصول میره زیر سوال . چون یه فیلم باید به صورت روی یه تابلو خیلی بزرگ رفرش بشه . برای همین دیگه با پروسسور نمیشه این کار رو کرد . برای این کار از مدار های دیکدر سخت افزاری استفاده میشه . من شنیدم آی سی هایی هست که یه فیلم رو به صورت داده دیجیتالی در میاره با سرعت خیلی بالا از اونجا به بعد هم باید به صورت سخت افزاری داده ها روی تابلو رفرش بشه .
                              موفق باشید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X