اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو روان یا تابلو تبلیغاتی یا تابلو LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام
    برای اینکه فیلم روی این تابلو ها نشون بدیم تنها یک گام تبدیل تصویر انالوگ به دیجیتال هستش.
    1- برای تابلو بسته به فاصله دید پیکسل باید طراحی بشه.
    2- علاوه بر سیگنال دیجیتال سیگنال انالوگ هم می خوایم که شدت روشنی پیکسلهارو کنتل کنیم برای اینکه بتونیم تعداد زیادی رنگ رو نمایش بدیم.
    --- انجام کار از نظر تئوری خیلی پیچیده نیست ولی اجای اون خیلی مکافات داره مثلا به دست اوردن مقدار سیگنال انالوگ .من فکر میکنم بعضی جاهاشو باید به تستهای چشمی بسنده کرد-----
    در مورد ایجادافکت هم باید بگم که ،حتما بعضی فایلها با فرمت gif رو دیدین که انیمیشنهای کوچیکی هستن . اگر بشه الگویی پیدا کرد که اینگونه فایلهای تصویری رو روی تابلو نمایش بدیم دیگه نیاز نیست بشینیم صد سال وقت تلف کنیم تا یک پترن به صورت دستی طراحی کنیم .
    در این مورد شرکتهای امریکایی برای تولیداتشون نرم افزار نوشتن که برای تابلو های خودشون کاربرد داره و ما نمی تونیم همین جوری روی طرحهای خودمون استفاده کنیم.
    من خودم الان دارم روی همین قضیه کار میکنم تا بشه از شر طراحی فونت هم خلاص شد اینجوری که متن رو به تصویر تبدیل کنیم و تصویر رو رو تابلو نمایش بدیم.

خلاصه من به طور جدی دارم روی هر دو زمینه نمایش فیلم و ساخت نرم افزار برای گلابی کردن کار نمایش کار میکنم اگر کسی مایل باشه می تونیم کارو به صورت تیمی جلو ببریم.

دیدگاه

دوستان عزیز سلام . من هر چی سعی کردم که این پست ها مربوط به تابلو روان رو توی یه موضوع قرار بدم نشد ، مجبور شدم کپی شون کنم . ببخشید یا این فروم ضیعف هست یا من بلد نیستم باهاش کار کنم :

------------------------------------------------------
      با عرض سلام من دنبال اون تابلوهایی هستم که که با LEDدرستش میکنن و کلمات میاد و میره
      دستتونو می بوسم که اگه مداری عملی دارید برام بفرستید همراه قطعات.
      BIA2_2FUN@YAHOO.COM

سلام . این هم مداری که قولش رو داده بودم فایل پروتلش رو که لینکش رو می ذارم و این هم تصویرش هست لیست قطعاتش به صورت کامل وجود داره .

این مدار یک تابلوی 32*64 :shock: هست . تابلوی بزرگیه . یکی از دوستان من از همین جواب گرفته ولی چیزی که هست یه تغییرات کوچیکی توش داده که البته من خودم هم دقیق نمیدونم . ولی کلیت سخت افزارش همین هست شاید یه چند تا مقاومتی چیزی بهش اضافه بشه :roll: . البته این سخت افزار رو همین طوری متوجه نمیشید مگه اینکه قالب نرم افزارش رو بدونید . در قسمت بالای تصویر که به جایی متصل نیست ورودی پورت موازی یا مثلا شکاف ISA هست .

http://www.4shared.com/file/510226/e6736e76/led1.html

موفق باشید

وح نوشته است :
      با سلام من کلماتی رو که می خوام نمایش بده با ید چه طور ورد کنم .
      باسلام خدمت شما دوست عزیز . شما فرمودید سخت افزارش که من گذاشتم من فکر کردم اطلاعاتی در مورد نرم افزارش دارید . نرم افزار این تابلو ها برای خودش یه پروژه هست . اگه بخواهم به صورت خیلی کلی براتون توضیح بدم . باید بگم که :
      1- هر کدوم از این 16 بلوکی که اینجا در این شکل قرار داره 8آ‌*16 LED هست .
      2- نحوه کار به این صورت هست که تمامی LED های یه سطر یه پایه مشترک هستند .
      3- در هر لحظه فقط یکی از سطر ها فعال هست و با توجه به داده هایی که در شیفت رجیستر ها وارد شده LED های مد نظر رو روشن میکنه .
      4- برای اینکه خاموش و روشن شدن LED ها دیده نشه و چون فقط یه پورت 8 تایی وجود داره که باید داده های بایت های هر سطر رو تغذیه کنه ، چاره ای نیست که داده های تمامی این بلوک ها همزمان وارد بشه . برای این منظور 8 بایت وارد میشه ولی هر بیت از این بایت ها یکی از بیت های این 8 بلوک است . ( یه مقدار پیچیده شد فکر کنم اگه چند بار بخونیدش و به شکل نگاه کنید متوجه میشید ) .
      5- نرم افزاری هست که فونت رو میسازه . و در یک فایل خروجی میده .

6- من به همراه این توضیحات پروژه پیاده سازی تابلو های روان با استفاده از #C رو هم میذارم امیدوارم در فهم مطلب کمکتون کنه .
      http://www.4shared.com/file/510224/87d0f5a/led.html

هممون سر کاریم نوشته است:
      راست میگه . این چه لینکیه که گذاشتید . دری وری توشه . همه چی توش هست بجز فایل پروتل . خوب اگه نمیخواهید پروژه رو بدید . بگید نمیدیم . چرا ما رو علاف میکنید .

دوست عزیز سلام . ممنون از تذکرتون . مشکل ایجاد شده به این خاطر بود که من 2 فایل با نام led.zip رو با هم در سایت گذاشتم که یکی از فایل ها پاک شده که همون فایل پروتل بوده . مطلب دیگه اینکه اون چیزی که شما دانلود کردید و یکی از دوستان دیگه با لفظ (( چرت و پرت )) خطاب کردن ، فایل اجرایی و سورس برنامه تابلو های روان به زبان C#.net هست .
      پوزش بنده رو به خاطر اشتباهی که پیش اومده بود ببخشید . من لینک ها رو اصلاح کردم .
      موفق باشید

با سلام خدمت آقا میلاد از اینکه به در خواست من جواب داده اید و پیگیر شده اید بسیار
      سپاس گذارم من در تبدیل نقشه شماتیک به مدار چاپی اصلا سر رشته ندارم در واقع
      من سال دوم ریاضی هستم ولی در ساخت مدار چاپی و نصب قطعات اصلا مشکلی ندارم
      من از شما خواهش می کنم اگه مقدور بود فیبر مدار چاپی را همراه با چگونگی کار با میکرو کنترلها آشنا کنید من در این کار مبتدی بیش نیستم.
      دستتو می بوسم وح

دوست عزیز سلام . امیدوارم حالتون خوب باشه .
      حقیقتش رو بخواهید فایل هایی که من تا به حال توی سایت گذاشتم همه رو خودم طراحی کردم و کشیدم ولی PCB این پروژه رو یکی از دوستان من کشیده و من اجازه ندارم که فایل ایشون رو توی سایت بذارم . در ضمن به دلیل اینکه این پروژه وسیع هست ، جواب گرفتن از PCB اون هم کار ساده ای نیست . اگه برای خودتون می خواهید درستش کنید باید با ابعاد کوچکتر درستش کنید . و تازه به فرض اینکه تمام سخت افزار رو تونستید از اینترنت گیر بیارید ، نوشتن نرم فزاری که مطابق با سخت افزار طراحی شده باشه خیلی مشکل هست شاید یه جورایی امکان نداره . باز هم عذر خواهی من رو بپذیرید که نتونستم توی این زمینه کمکتون کنم .

همینقدر که جواب دادید یه دنیاست
      من می خواستم بدونم که چه طور به میکرو کنترلها برنامه میدن؟
      من یه مدار دارم که یه میکرو کنترلPIC16F84Aداره من برنامشو هم دارم حدودا30خط هستش و توسط بیسیک نوشته شده حالا من چه طور و چگونه باید این برنامه رو وارد میکرو کنترل کنم اگه میشه مفصل توضیح دهید ممنون میشم چون اصلا کار نکردم و می خوام اگه خدا بخواد شروع کنم البته با کمک شما آقا میلاد و سایر دوستان.
      کوچیک همهتون وح

دوست عزیز سلام . من محمد نحوی هستم نمیدونم شما اسم من رو اشتباه میگید یا دارید آقا میلاد رو خطاب قرار میدید در هر صورت من پاسختون رو میدم :
      این برنامه که شما دارید باید توسط کامپایلر مخصوص میکرو های PIC کامپایل شده و کد هگز (HEX) اون رو به همراه میکروتون به جمهوری ببرید . اونجا پروگرمر های انواع میکرو هست و اونها میکرو شما رو پروگرم می کنن . موفق باشید

من یه پروگرمر واسه آی سی
      pic16f84
      می خوام اگه شده با درج قیمت وتلفن محل فروش به من کمک کنید.
      دست بوستون وح

پروگرامرهای شرکت میکروهرتز خوبند. اسم آنها هم EPIC هست.

جمهوری - پاساژ عباسیان

قیمت از 16000 به بالا.

مهندسی میکروهرتز
      پیشرو در ارائه خدمات فنی و محصولات مرتبط با میکروکنترلرهای PIC
      مراکز پخش :
      پاساژ عباسیان ، فروشگاه ایران الکترونیک
      تلفن: 6703723
      پاساژ امجد ، فروشگاه مجید کو
      تلفن: 6736486
      پاساژ فرشته ، فروشگاه جهان کیت
      تلفن: 6705778
      پاساژ توکل ، فروشگاه صارلینک
      تلفن: 6719211

دست همهتونو می بوسم از همهتونم متشکرم

تاریخ: دوشنبه Dec 12, 2005 11:07 am عنوان: تابلو روان

--------------------------------------------------------------------------------

سلام . خوبی محمد جان ، خوبی رضا جان .
      دوستان عزیز توی یکی از همین بخش ها یه مطلبی در مورد تابلو های تبلیغاتی هست که توی اون قسمت من یه مقدار توضیح دادم ولی اون با کامپیوتر هست که البته هیچ فرقی هم نمیکنه .
      رضا جان درست گفتن ولی فقط تا قسمت سطر ها که گفتن دیکدر میذاریم .
      ولی ستون ها اینطوری نیست که با دیکدر رفرش بشه . چون دیکدر حال یا اکتیو 1 هست یا اکتیو 0 و در هر لحظه یکی از 16 خطش مثلا صفر هست که اکتیوه و بقیه یک هست . برای همین نمیشه از دیکدر استفاده کرد .
      چند تا نکته اینجا هست . اولا اینکه باید مثلا به اندازه 32 بیت داده بیاد روی ستون ها . بعد هم این کار باید طوری انجام بشه که خاموش و روشن شدن LED ها دیده نشه . برای انتقال مثلا این 4 بایت باید برای هر 8 ستون یک شیفت رجیستر بذارید یعنی 4 تا شیفت رجیستر در کل استفاده کنید . به این صورت که شما یه لچ میذارید و هر کدوم از ورودی های شیفت ریجستر ها رو به یکی از بیت های لچ وصل میکنید . بعد داده های هر ستون رو به صورت بیت به بیت کنار هم میذارید و با هم میفرستی روی لچ و یه کلاک میزنید بیت اول هر چهار شیفت رجیستر همزمان وارد میشه و ... تا 8 بار این کار رو تکرار میکنید بعد سطر مربوط به این داده ها رو زمین میکنید تا LED ها فعال بشن این وضیعت رو مدت 20 میلی ثانیه حفظ میکنید بعد داده سطر بعدی رو مذاریم و ... .
      من هر وقت فرصت کردم گزارش پروژه این تالبو تبلیغاتی که توی سایت هست رو می نویسم میذاریم توی سایت ظاهرا پروژه جذابی هست .
      اگه سوالی بود در خدمتم
      موفق باشید

با سلام خسته نباشید دست تون درد نکنه خیلی کمکم کردید اگه باز به مشگل برخورد کردم سوال میکنم فعلا خدا نگهدار

با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز:
      از آنجا که خودم مشغول ساخت تابلو های تبلیغاتی هستم مطالبی هر چند مختصر را برای دوستان علاقمند به ساخت تابلو های روان مینویسم .در ضمن مطالبی که می نویسم فقط نظر شخصی خودم است و درباره روشی است که از آن استفاده میکنم واین نیز یکی از روش های است که می توان برای تابلو های روان استفاده کرد.
      همانطور که می دانید صفحه نمایش تابلو تشکیل شده است از یک مجموعه ماتریسی از led ها که آند های هر کدام به سطر ها و کاتد های آنها به ستون ها . برای نوشتن متن در این صفحه نمایش از روش اسکن صفحه با فرکانس بالا استفاده می شود که این اسکن می تواند سطر ها را جاروب کند یا ستون ها راکه من به شخصه از جاروب سطر ها استفاده می کنم چون همیشه تعداد سطرها از ستون ها کمتر است و زمان جاروب کردن آن کمتر است واز چشمک زدن تابلو جلوگیری میشود.
      در سخت افزاری که من استفاده می کنم هیچگونه شیفت ریجستری برای حرکت اطلاعات وجود ندارد و این کار به وسیله نرم افزار صورت می گیرد.
      http://rapidshare.de/files/12299261/ravan.JPG.html
      حال برای نمایش متن با توجه به این سخت افزار ابتدا اطلاعاتی را که قرار است در سطر اول نمایش داده شود در لچ های ستون ها قفل می کنیم و سپس سطر اول را روشن میکنیم و به مدت حدود 300 میکرو ثانیه آنرا روشن نگه می داریم و سپس خاموش می کنیم و اطلاعات سطر دوم را در لچ ها قفل می کنیم و نشان می دهیم و این کار را تا نمایش دادن تمام سطر ها انجام می دهیم و چندین با این کار را تکرار می کنیم .
      از آنجا که این اسکن سریع است خطای چشم باعث می شود که صفحه نمایش پیوسته دیده شود در حالی که در هر لظه فقط یک سطر روشن است.
      برای شیفت اطلاعات نیز باید اطلاعات را در حافظه خود میکر و با دستور RRC OR RLC شیفت داد و سپس نشان داد .
      بحث تابلوی روان بحث بسیار مفصلی دارد که بیشتر آن نیز در نرم افزار آن است که در این مطلب نمی گنجد و من تنها گوشه ای از اصول آن را مطرح کردم .هر کس که سوالی در مورد تابلو روان دارد می تواند از طریق ایمیل بپرسد .
      خداحافظ

سلام
      ممکنه پروژهآ‌ای از تابلو روان رو با پروتئوس در سایت قرار بدید؟

ممنون

با سلام خدمت دوستان:
      این هم پروژه ای از تابلو تبلیغاتی در پروتوس که یک تابلو 10*24 است که اولین تابلوی است که من ساخته ام.البته در پروتوس نمی شود به طور کامل آنرا شبیه سازی کرد ولی برای دیدن روش کار بد نیست.
      http://rapidshare.de/files/12421323/TABLO1024.rar.html

سلام دوست عزیز
      ممنون از اینکه لطف کردید و وقت با ارزشتون رو در اختیار سایت گذاشتید.
      ایشاالله که بتونیم همه با هم و در کنار هم کارهای مفیدتر و بیشتری رو انجام بدیم.

خوشحال میشیم اگه شما فرصت داشته باشید، خلاصهآ‌ای از تجربیاتتون رو در اختیار سایت بگذارید.
      موفق باشید. یا علی

radioamator نوشته است:
      با سلام خدمت دوستان:
      این هم پروژه ای از تابلو تبلیغاتی در پروتوس که یک تابلو 10*24 است که اولین تابلوی است که من ساخته ام.البته در پروتوس نمی شود به طور کامل آنرا شبیه سازی کرد ولی برای دیدن روش کار بد نیست.
      http://rapidshare.de/files/12421323/TABLO1024.rar.html

سلام عزیز جان
      اگه برات ممکن هستش سورس فایل اسمبلی یعنی ASM رو هم بده ما ببینیم چیکار کردین

با سلام خدمت Professor جان :
      این هم فایل اسمبلی کامل همین تابلوی 10*24 که ارسال کرده بودم .البته فکر نکنم بشود از برنامه آن چیزی سر در آورد چون یکی از خصوصیات برنامه های اسمبلی آنست که فقط خود برنامه نویس می تواند از آن سر در بیاورد (البته چرا دروغ ! خودم هم پس از چند سال که دوباره این برنامه را نگاه می کردم چیزی از آن سر در نیاوردم).پس بهتر است که اصول تابلو را یاد بگیری و خودت برای آن برنامه بنویسی.
      در ضمن هرگونه سوالی نیز داشتی اگر بلد باشم در خدمتم .

یا علی
      http://rapidshare.de/files/12556406/PRACTICE.rar.html

سلام
      ممنون از اینکه لطف کردید و فایل سورس رو فرستادید.
      یه سوال: شما این برنامه رو با C نوشتید؟ ممکنه سورس C رو هم قرار بدید؟

مصطفی جان سلام:
      این برنامه را با زبان c ندارم چون من فقط با اسمبلی کار می کنم و این برنامه را نیز مستقیما با اسمبلی 8051 نوشته ام
      خداحافظ

74c259 is a wonderfull Latch and decoder for moving message displays
      read it's datasheet for more informations

سلمان جان ممنون از توضیحات .
      فقط یه نکته رو در خاطر داشته باشید ، توی این سایت بنا به این هست که فارسی بنویسیم . حتی دوستانی که فینگلیش هم می نویسن من گه گاه متن هاشون رو اگه فرصت داشته باشم فارسی می کنم .
      یه لطفی بکنید از این به بعد فارسی بنویسید .
      موفق باشید .

با سلام خدمت Professor جان :
      این هم فایل اسمبلی کامل همین تابلوی 10*24 که ارسال کرده بودم .البته فکر نکنم بشود از برنامه آن چیزی سر در آورد چون یکی از خصوصیات برنامه های اسمبلی آنست که فقط خود برنامه نویس می تواند از آن سر در بیاورد (البته چرا دروغ ! خودم هم پس از چند سال که دوباره این برنامه را نگاه می کردم چیزی از آن سر در نیاوردم).پس بهتر است که اصول تابلو را یاد بگیری و خودت برای آن برنامه بنویسی.
      در ضمن هرگونه سوالی نیز داشتی اگر بلد باشم در خدمتم .

یا علی
      http://rapidshare.de/files/12556406/PRACTICE.rar.html

---------------------------------------
      شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
      هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
      چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

سوال

سلام دوستان

من یک جایی شنیدم که این تابلوهای بزرگی که تو میادین شهر میزارن و با سی پی یو طراحی میکنن مخواستم ببینم درسته اگه اینطوریه یه توضیح کلی دربارشون لطف کنید بدین
        ممنونم
        ww.microworld.blogfa.com

دیدگاه

microsoft schedule

آقا نیما سلام
          برای باز کردن فایل زیر microsoft schedule می خواهد .در این رابطه از شما راهنمایی می خواستم.
          http://www.4shared.com/file/510226/e6736e76/led1.html
          WANT INFORMATION ABOUT PLC OMRON.

دیدگاه

تابلو روان

آقا محمد
            ببخشید که گفتم آقا نیما .اشتباه شد. جواب سوال من را نمی دهید؟
            WANT INFORMATION ABOUT PLC OMRON.

دیدگاه

سلام . خوبی مهدی جان ؟
              ببخشید من فکر کردم خطاب به کس دیگه ای هست .
              این فایلی که شما از من خواستید چیزی نیست به جز همون عکسی که بالای صفحه هست با نرم افزار protel 99se نوشته شده .
              موفق باشید .

دیدگاه

محمد جان برنامه تابلو روان میشه از کجا پیدا کرد
                یعنی نرم افزاری که فونت رو براش طراحی کنی
                فهبنی صبرت علی عذابک فکیف اصبرعلی فراقک
                گیرم که برعذاب توصبر کنم ،چگونه بر جدایی ات شکیبایی ورزم

دیدگاه

سلام . خوبی هادی جان ؟
                  من این نرم افزار رو دارم فکر کنم یه بار لینکش رو توی سایت گذاشتم ولی یادم نیست کجا بوده .
                  این لینکش هست :

http://www.4shared.com/file/854466/40eef589/FM_online.html

موفق باشید .

دیدگاه

پاسخ : تابلو روان یا تابلو تبلیغاتی یا تابلو LED

شما تابلوهای ساخته شده توسط شرکت تتا الکترونیک را ببینید
                    سولاتتون و با بنده در میان بگذارید
                    طراحی نرم افزار این شرکت به عهده بنده است (میکرو و PC)
                    gli

دیدگاه

جسارتاً ببخشید پیام بازرگانی میاو ولی اگه ممکنه به من بگید "تابلو روان"، انگلیسیش چی میشه؟ :angry:

چون میخوام یه سرچ بکنم نمیدونم چی باید بزنم. بازم عذر میخوام. :sad:
                      زندگی لذت مشترکی است که حاصل یاری بی چشمداشت به دیگران است.

دیدگاه

LED Advertising Booard
                        LED Scrolling Message Board
                        اینارو بزنید ببینید به درد میخوره؟
                        Never regard study as a duty,but as a enviable opportunity to learn to know the liberating influence of beauty in the realm of the spirit for your own personal joy and to the profit of the community to which your later work belongs
                        Albert Einstein

دیدگاه

ممنونم بخاطر کمک فکریت.
                          اینا بیشتر بهش نزدیک بود: Dot Matrix LED و Array LED

اینارم پیدا کردم :
                          http://proxym8.net/browse.php?u=Oi8vd3d3LmFybW9yeS5jb20vfnNwY2VjZHQvZ WxlY3Ryb25pY3MvTEVEX21hdHJpeC8%3D&b=31
                          http://proxym8.net/browse.php?u=Oi8vd3d3LmFybW9yeS5jb20vfnNwY2VjZHQvZ WxlY3Ryb25pY3MvTEVEX21hdHJpeC9MRURfbWF0cml4X3NjaGV tLmdpZg%3D%3D&b=31
                          زندگی لذت مشترکی است که حاصل یاری بی چشمداشت به دیگران است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesamy2004
                            جسارتاً ببخشید پیام بازرگانی میاو ولی اگه ممکنه به من بگید "تابلو روان"، انگلیسیش چی میشه؟ :angry:

چون میخوام یه سرچ بکنم نمیدونم چی باید بزنم. بازم عذر میخوام. :sad:
                            LED Signboard
                            There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gholinezhad_h
                              سلام،

من فکر می کردم تتا الکترونیک، تحت لایسنس تولید می کنه. پس شما خودتون تابلوهاتون رو طراحی می کنید؟ اگر ممکنه یک مقدار در مورد متد رفرش تابلوهای RGB توضیح بدید.
                              There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gholinezhad_h
                                سلام.
                                منم فکر میکردم که محصولات شرکت تتا مونتاژی هست(البته منظورم تلوزیون های غول پیکره)، اگه طراحیه که یه آفرین به اعضای شرکت، چون واقعا کارای تر و تمیز هستن، من تا به حال ندیدم باگ داشته باشن یا مثلا یه سطرشون خراب شده باشه(چیزی که توی تابلو های روان معمول هست). بنظر میرسه کاملا با دقت به مسائل صنعتی طراحی شدن و حرفه ای هستن.
                                تبریک میگم باعث خوشحالیه همچین شرکت هایی در ایران در این سطح کار می کنن
                                آرزوی موفق های پی در پی براتون دارم.
                                موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X