اگر کسی زبان c بلد باشد و بخواهد زبان تحت ویندوزی یاد بگیردکه مفید و به روز بوده و به c نیز ارتباط داشته باشد چه زبانی را پیشنهاد می کنید؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کدام زبان را پیشنهاد می کنید
Collapse
X
-
پاسخ : کدام زبان را پیشنهاد می کنید
نوشته اصلی توسط gtnfsاگر کسی زبان c بلد باشد و بخواهد زبان تحت ویندوزی یاد بگیردکه مفید و به روز بوده و به c نیز ارتباط داشته باشد چه زبانی را پیشنهاد می کنید؟نوشته اصلی توسط ahmadpashaeiبا سلام.من #C رو پیشنهاد می کنم برای شما که C بلدین
کسی پیشنهاد دیگه ایی نداره.لطفاً اگه میشه دلیل انتخابتون رو هم توضیح بدید. ممنون
دیدگاه
-
سلام
زبان های میکرو رو با ویندوز مقایسه نکنید.
مثلا C# میگن شبیه C هست، آره اما یه سری فرق عمده داره، مثلا تو C# همش باید با کلاس ها خودتو درگیر کنی در صورتی که میگن تو C اصلا کلاس معنا نداشت و از C++ کلاس بهش اضافه شد. شباهت C# با C که برای میکرو کد مینوشتین میتونه فقط سینتکس حلقه ها و شرط و آخر خط ها ; گذاشتن باشه.
زبون ویندوزی رو با هرکدومش شروع کنی راحت راه میوفتی چون جذابه.
برای شروع حتما از ویژوال استادیو استفاده کن که توش میتونی با چند زبون برنامه بنویسی که میگن همشون قدرتاشون یکیه ولی بینشون C# از همه محبوب تره اما VB هم زیاد استفاده می کنن.;()((void (*)(void))0x0000))
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط SAJAD-Gسلام
زبان های میکرو رو با ویندوز مقایسه نکنید.
مثلا C# میگن شبیه C هست، آره اما یه سری فرق عمده داره، مثلا تو C# همش باید با کلاس ها خودتو درگیر کنی در صورتی که میگن تو C اصلا کلاس معنا نداشت و از C++ کلاس بهش اضافه شد. شباهت C# با C که برای میکرو کد مینوشتین میتونه فقط سینتکس حلقه ها و شرط و آخر خط ها ; گذاشتن باشه.
زبون ویندوزی رو با هرکدومش شروع کنی راحت راه میوفتی چون جذابه.
برای شروع حتما از ویژوال استادیو استفاده کن که توش میتونی با چند زبون برنامه بنویسی که میگن همشون قدرتاشون یکیه ولی بینشون C# از همه محبوب تره اما VB هم زیاد استفاده می کنن.
در ضمن حالا که میخام شروع کنم یک چیز به روز و پیشرفته باشه بهتره یعنی همینطوری فکر میکنم فاصله بین vc و vb مثل فاصله c و basic که البت اختلاف این دو تا اخری مثل اختلاف هواپیما با اتومبیل هستش.
دیدگاه
دیدگاه