اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدام زبان را پیشنهاد می کنید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدام زبان را پیشنهاد می کنید

اگر کسی زبان c بلد باشد و بخواهد زبان تحت ویندوزی یاد بگیردکه مفید و به روز بوده و به c نیز ارتباط داشته باشد چه زبانی را پیشنهاد می کنید؟

پاسخ : کدام زبان را پیشنهاد می کنید

با سلام.من #C رو پیشنهاد می کنم برای شما که C بلدین
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
      اگر کسی زبان c بلد باشد و بخواهد زبان تحت ویندوزی یاد بگیردکه مفید و به روز بوده و به c نیز ارتباط داشته باشد چه زبانی را پیشنهاد می کنید؟
      نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
      با سلام.من #C رو پیشنهاد می کنم برای شما که C بلدین
      سلام.

کسی پیشنهاد دیگه ایی نداره.لطفاً اگه میشه دلیل انتخابتون رو هم توضیح بدید. ممنون
      http://upload.tehran98.com/img1/b1cx...jmzq_thumb.gif

دیدگاه

سلام
        زبان های میکرو رو با ویندوز مقایسه نکنید.
        مثلا C# میگن شبیه C هست، آره اما یه سری فرق عمده داره، مثلا تو C# همش باید با کلاس ها خودتو درگیر کنی در صورتی که میگن تو C اصلا کلاس معنا نداشت و از C++ کلاس بهش اضافه شد. شباهت C# با C که برای میکرو کد مینوشتین میتونه فقط سینتکس حلقه ها و شرط و آخر خط ها ; گذاشتن باشه.
        زبون ویندوزی رو با هرکدومش شروع کنی راحت راه میوفتی چون جذابه.
        برای شروع حتما از ویژوال استادیو استفاده کن که توش میتونی با چند زبون برنامه بنویسی که میگن همشون قدرتاشون یکیه ولی بینشون C# از همه محبوب تره اما VB هم زیاد استفاده می کنن.
        ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
          سلام
          زبان های میکرو رو با ویندوز مقایسه نکنید.
          مثلا C# میگن شبیه C هست، آره اما یه سری فرق عمده داره، مثلا تو C# همش باید با کلاس ها خودتو درگیر کنی در صورتی که میگن تو C اصلا کلاس معنا نداشت و از C++ کلاس بهش اضافه شد. شباهت C# با C که برای میکرو کد مینوشتین میتونه فقط سینتکس حلقه ها و شرط و آخر خط ها ; گذاشتن باشه.
          زبون ویندوزی رو با هرکدومش شروع کنی راحت راه میوفتی چون جذابه.
          برای شروع حتما از ویژوال استادیو استفاده کن که توش میتونی با چند زبون برنامه بنویسی که میگن همشون قدرتاشون یکیه ولی بینشون C# از همه محبوب تره اما VB هم زیاد استفاده می کنن.
          مگه توی c# نوشتن کلاس اجباریه ؟منظور اینه که ایا c زیر مجموعه ای از c# نیست؟
          در ضمن حالا که میخام شروع کنم یک چیز به روز و پیشرفته باشه بهتره یعنی همینطوری فکر میکنم فاصله بین vc و vb مثل فاصله c و basic که البت اختلاف این دو تا اخری مثل اختلاف هواپیما با اتومبیل هستش.

دیدگاه

تو C# نوشتن کلاس اجباری نیست ولی باید کلا با کلاسا توش کار کنی، که چیز سختی نیست.
            C# یه زبون تکمیل شده از C حساب میشه.
            در کل C# خوبه، برو شروع کن.
            ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X