سلام . خوبی دوست عزیز ؟
پین 2 تا 9 رو درست گفتید . ولی در مورد اینکه چرا کار نمیکنه چند علت میتونه وجود داشته باشه :
1- به جای باتری 4.5 ولتی یه باتری 9 ولتی بخرید با یه آی سی 7805 یه یه رگولاتور هست . و از خروجی این آی سی به عنوان تغدیه استفاده کنید .
2- یه بار به صورت دستی با ولت متر ولتاژ خروجی پورت رو اندازه بگیرید مطمئن بشید که در منطق 1 قرار دارند .
3- از آی سی های سری HCTآ استفاده کنید نه مدل دیگه ای .
4- مطمئن بشید که زمین کامپیوتر رو یعنی پورت رو با زمین آی سی های یکی کردید .
توی سایت بگردید مقاله در این مورد پیدا میکنید .
اگه بازم جواب نداد خبرم کنید .
موفق باشید
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
سلام . خوبی دوست عزیز ؟
پین 2 تا 9 رو درست گفتید . ولی در مورد اینکه چرا کار نمیکنه چند علت میتونه وجود داشته باشه :
1- به جای باتری 4.5 ولتی یه باتری 9 ولتی بخرید با یه آی سی 7805 یه یه رگولاتور هست . و از خروجی این آی سی به عنوان تغدیه استفاده کنید .
2- یه بار به صورت دستی با ولت متر ولتاژ خروجی پورت رو اندازه بگیرید مطمئن بشید که در منطق 1 قرار دارند .
3- از آی سی های سری HCTآ استفاده کنید نه مدل دیگه ای .
4- مطمئن بشید که زمین کامپیوتر رو یعنی پورت رو با زمین آی سی های یکی کردید .
توی سایت بگردید مقاله در این مورد پیدا میکنید .
اگه بازم جواب نداد خبرم کنید .
موفق باشید
سلام.
خدا عمرت بده که لا اقل جواب دادی.
اول : میشه شماتیک اتصال باتری به 7805 را رسم کنید.
دوم : مگه 4.5 ولت کمه برای روشن کردن یک LED ؟
سوم : زمین ها رو درست وصا کرده بودم. پایه 10 از آی سی که به زمین متصل میشه و پایه های 1 و 19 هم که اعمال بیتها رو رد یا تائید میکنه رو هم به زمین وثل کردم که هرچی تو ورودی میگیره تو خروجی نشون بده.
چهارم : LS ها با HCT ها چه فرقی دارند؟
پنجم : استفاده از این آی سی برای راه اندازی یک تابلوی روان مناسب هست یا نه؟
سلام . خوبی دوست عزیز ؟
دوست عزیز این کار وظیفه من هست و اما سوالات :
1- این آی سی 3 پایه هست . از طرفی که نوشته های روی آی سی رو بیبینید ،آ آی سی رو دستتون بگیرید .
پایه وسط زمین هست که بین ورودی و خروجی یکسانه .
پایه سمت چپ ورودی هست که باید ولتاژی بین 6 تا حداکثر 30 ولت باشه .
پایه سمت راست خروجی 5 ولت هست .
2- این ولتاژ 4.5 ولت که گفتید به چند دلیل گفتم عوض کنید :
اول اینکه ممکنه این نیم ولتی که کم داره براتون ایجاد مشکل بکنه
دوم اینکه احتمالا این ولتاژ رو با باتری های معمولی درست کردید و اون باتری ها به اندازه ای که شما می خواهید جریان نمیدن .
3- ----
4- ولتاژ خروجی پورت موازی دقیقا 5 ولت نیست بلکه حدود 3.8 ولت هست . آی سی های سری HCT خودش این ولتاژ رو تبدیل به 5 ولت میکنه . یعنی علاوه بر بافر کردن دقیقا ولتاژ 5 ولت توی خروجی میده .
5- در مورد تابلو رون بالای همین صفحه یه جستجو هست . سرچ کنید چند تا موضوع هست اونها رو مطالعه کنید قضیه یه مقدار مفصل تر هست .
موفق و پیروز باشید (آ بازم اگه درست نشد من در خدمت . منتظرم پاسخ شما هست )
سلام
من یک جا دیدم گفته شده پورت ها تو xp قفله لطفا مستند کنید و دیگه اینکه من خیلی با این پورت موازی سعی کردم فقط در مورد متلب اون هم برای دادن دیتا به بیرون جواب داد اما در مورد گرفتن دیتا از بیرون به داخل کامپیوتر جواب نگرفتم با Cهم که از xpاجرا بشه سعی کردم و اون هم جواب درستی نداد یعنی در مورد دادن دیتا به بیرون همه 8 پایه با هر عددی که می دادم یک می شد
سلام خوبی رضا جان ؟
بله من این رو دقیقا بررسی کردم . ویندوز XP پورت موازیش قفل داره ولی سریالش اینطوری نیست . مت لب میتونه در XP با پورت موازی کار کنه چون از توابع API خود ویندوز استفاده میکنه . ولی اگه شما با C کد بنویسید برنامه اجرا نمیشه . راه حلش اینه که برنامه رو بنویسید بعد کامپیوتر رو تحت داس بالا بیارید ( البته اگه فقط 1 ویندوز دارید ها ) البته نه با کلید f8 بلکه باید با یه CD بوتیبل یا یه دیسکتی چیزی بالا بیاد . بعد برنامه تون رو اجرا کنید . من خودم اینطوری کار میکنم .
ولی این دوستمون فعلا نمیخواد چیزی توی پورت بنویسه فقط میخواد ببینه میشه LED رو باهاش روشن کرد یا نه . من برای همین گفتم که اول با یه ولت متر ولتاژش رو اندازه بگیره ، اون بیت هایی که ولتاژ دارن باید LED رو روشن کنن .
موفق باشید .
سلام.
مهندس نحوی جان من تو ایکس پی با پورت موازی کار کردم.
(با C(
LED هم روشن میشه باهاش.
مثلا یه ماتریس 4*4 رو باهاش راه انداختم.
مشکل من اینه که نتونستم با آی سی 74ls244 و همچنین 4017 کار کنم.
4017 هم مشکل داشت.
من میخواستم برای یک ماتریس بزرگتر 4017 با هر سیکل کلاکی که بهش میدم به خط بعدی ولتاژ + بده و با 74ls244 و استفاده از پایه های G اونها پورتهامو افزایش بدم.
ولی نشد که نشد.
تنها آی سی که با موفقیت به پارالل وصل کردم 74ls48 بوده.
و این دوتا آی سی رو موفق نشدم باهاشون کار کنم.
------------------------------------
اما در مورد پورت پارالل.
برای دریافت اطلاعات از این پورت باید از مود Epp استفاده کنید نه SPP.
چون مود SPP فقط روی دیتاها مینویسه.
XP من هم برام مشکل درست نکرده.
سلام . خوبی دوست عزیز ؟
ممنون از اطلاعات خوبت من حتما امتحان میکنم . ولی شما بگو ویندوز XP شما چه ورژنی هست ؟
اگه امان داره بیشتر در مورد مد های پورت موازی توضیح بدید .
در مورد افزایش پورت برای تابلو های بزرگتر این پست رو یه نگاهی بندازید :
سلام . خوبی دوست عزیز ؟
من شکل رو نگاه کردم . همین شکلی که دارید نگاه میکنید پایه سمت چپ ورودی هست که بین 6 تا 30 ولته . پایه وسط زمینه . پایه سمت راست خروجی 5 ولت هست .
من با مدل قابلمه ای کار نکردم ولی فکر میکنم جریان بالاتری میده . ولی مطمئن نیستم . بقیه دوستان باید پاسخ بدن .
موفق باشید .
با سلام
من همین امروز یه دونه 7802 قابلمه ای خریدم اونطوری که فروشنده می گفت نوع معمولی اون تا1 امپر قابلیت جریان دهی داشت ولی این نوع تا 3 آمپرجریان میده شکل ظاهری اون مثل ترانزسیتورهای قدرته حالا خودمم شک دارم که خروجی اونکه بدنه اون ای سی رگولاتور هستش باید روی رادیاتورسوار بشه یا نه
ضمنا من خودم در موردای سی بافر74244 تو کارهای اینترفیس با سری HCTمشکل داشتم ولی الان یا ازسری استاندارد این ای سی یا با سری Fفرکانس بالا کار می کنم ومشکلم هم حل شده
امیدوارم مشکلتون حل بشه
سلام . خوبی دوست عزیز ؟
رابطه توان با ولت و آمپر این هست :
P=V*I
موفق باشید .
دیدگاه