اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پورت USB در C# و تبدیل آن به RS-485

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پورت USB در C# و تبدیل آن به RS-485

با سلام
    من در حال انجام یک پروژه هستم که باید میکرو و کامپوتر رو با پورت سریال (RS-485) به هم وصل کنم ولی کامپیوتر من پورت سریال نداره و من باید با USB کار کنم!
    من 1 مبدل usb به rs485 گرفتم که پورت usbرو به rs485 تبدیل می کنه.
    حالا من باید با C# در محیط visual studio 2010 یک برنامه بنویسم.
    می خواستم ببینم برنامه نویسی برای usb با پورت سریال چه فرقی داره؟!
    و اینکه من چون از این مبدل استفاده میکنم چطوری باید برنامه بنویسم؟!
    اگر کسی این کارو انجام داده یا بلده لطفا راهنمایی کنه.
    با تشکر از همه دوستان

پاسخ : پورت USB در C# و تبدیل آن به RS-485

شما میتونید از یه چیپ FT232 استفاده کنید. این پورت USB رو به سریال تبدیل میکنه.این خروجی سریال رو میتونید به یه چیپ ADM485 بدید. یه پایه هم برای کنترل جهت چیپ RS485 داره که کار رو راحت میکنه.
    برای شما تو کامپیوتر هم یه پورت کام مجازی میسازه و دیگه نیازی به درگیر شدن با USB رو ندارید.
    امیدوارم کمک کرده باشه.
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
      شما میتونید از یه چیپ FT232 استفاده کنید. این پورت USB رو به سریال تبدیل میکنه.این خروجی سریال رو میتونید به یه چیپ ADM485 بدید. یه پایه هم برای کنترل جهت چیپ RS485 داره که کار رو راحت میکنه.
      برای شما تو کامپیوتر هم یه پورت کام مجازی میسازه و دیگه نیازی به درگیر شدن با USB رو ندارید.
      امیدوارم کمک کرده باشه.
      من 1 مبدل دارم که پورت usbرو به rs485 تبدیل میکنه بعد خروجیشو میدم به max485 و بعد max232 و بعد میکرو!
      مشکل من برنامه نویسی C# هست!
      اون پورت مجازی رو چطوری باید پیدا کنم؟!

دیدگاه

مبدلی که شما خریدین پورت USB رو تبدیل به پورت سریال مجازی میکنه (و معمولا هم داخلش از تراشه FT23 استفاده شده که دوستمون گفتن). برای کار با این پورت بعد از وصل و نصب مبدلتون شما عین یه پورت سریال باهاش رفتار کنید چون مبدل رو بصورت یه پورت COM میشناسه. در ضمن برای کار با این پورت سریال مجازی نیازی نست که باود ریت و فرمت داده رو تنظیم کنید
        نوشته اصلی توسط gomato
        من 1 مبدل دارم که پورت usbرو به rs485 تبدیل میکنه بعد خروجیشو میدم به max485 و بعد max232 و بعد میکرو!
        مشکل من برنامه نویسی C# هست!
        اون پورت مجازی رو چطوری باید پیدا کنم؟!
        اول اینکه فکر کنم خروجی max485 از نوع TTL هست و شما میتونی اونو مستقیم بزنی به میکرو و نیازی دیگه به max232 نیست
        بعلاوه برای اینکه اون پورن مجازی رو ببینی رو mycomputer کلیک راست کن بعد برو تو proprties و بعد hardware اونوقت divce manager بعد ports (com & lpt
        برو ببین تحت چه COM شناخته. اگه منظورت اینه که نتونستی اون مبدل رو نصب کنی (که باید یه سی دی همراهش باشه) میتونی درایور پورت کام مجازی رو از سایت شرکت سازنده برداری یعنی اینجا
        http://www.ftdichip.com/Drivers/VCP.htm

دیدگاه

آقا درست شد.
          پورتشم شناخت.
          ممنون از کمکتون. :nice:
          حالا اگه تو برنامه نویسی به مشکل خوردم مزاحمتون میشم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X