اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال PC به یک دستگاه جانبی حافظه دار و نوشتن در حافظه و خواندن از حافظه آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال PC به یک دستگاه جانبی حافظه دار و نوشتن در حافظه و خواندن از حافظه آن

سلام
    یه دستگاه جانبی دارم حالا طولانیه بخوام توضیح بدم چیکار میکنه،با پورت سریال بهش وصل شدم ولی دقیقا نمیدونم توش چیه و چه آی سی یا میکروکنترلری داره. فقط تو دفترچه راهنما آدرس خانه های حافظه رو گفته
    حالا میخوام اطلاعات رو از حافظه دستگاه بخونم و توسیستم نشون بدم و ذخیره کنم، با زحمت تونستم بهش متصل بشم و اطلاعاتش رو با یه نرم آفزاری که شرکت سازنده همراش داده بخونم، ولی من میخوام خودم با برنامه ای که خودم می نویسم بهش وصل بشم و اطلاعات رو بخونم و بنویسم
    چیکارکنم؟
    چه زبان برنامه نویسی؟سطح بالا؟مثل دات نت یا سطح پایین مثل اسمبلی؟
    اصلا از کجا شروع کنم؟
    لطفا کمک کنید احتیاج دارم
    ممنون

پاسخ : اتصال PC به یک دستگاه جانبی حافظه دار و نوشتن در حافظه و خواندن از حافظه آن

سلام. صورت مسئله کامل بیان نشده با اینحال
    1- شما میتونی با همون پروتکلی که شرکت سازنده در اختیارت قرار داده به سخت افزار دسترسی داشته باشی اگه که پروسه خوندن و نوشتن توش لحاظ شده باشه
    2- اگه از حالت اول جلوتر بخوای بری که میشه پله اول مهندسی معکوس یا همون کپ زدن خودمون که بایست از سخت افزار و نرم افزار اون اگه قفل نشده باشه سر در بیاری یا خودت براش بنویسی

دیدگاه

پاسخ : اتصال PC به یک دستگاه جانبی حافظه دار و نوشتن در حافظه و خواندن از حافظه آن

نوشته اصلی توسط EngVB
      سلام
      یه دستگاه جانبی دارم حالا طولانیه بخوام توضیح بدم چیکار میکنه،با پورت سریال بهش وصل شدم ولی دقیقا نمیدونم توش چیه و چه آی سی یا میکروکنترلری داره. فقط تو دفترچه راهنما آدرس خانه های حافظه رو گفته
      حالا میخوام اطلاعات رو از حافظه دستگاه بخونم و توسیستم نشون بدم و ذخیره کنم، با زحمت تونستم بهش متصل بشم و اطلاعاتش رو با یه نرم آفزاری که شرکت سازنده همراش داده بخونم، ولی من میخوام خودم با برنامه ای که خودم می نویسم بهش وصل بشم و اطلاعات رو بخونم و بنویسم
      چیکارکنم؟
      چه زبان برنامه نویسی؟سطح بالا؟مثل دات نت یا سطح پایین مثل اسمبلی؟
      اصلا از کجا شروع کنم؟
      لطفا کمک کنید احتیاج دارم
      ممنون
      در وهله ی اول باید نوع ارتباط سریالتو تشخیص بدی که دقیقا از کدوم نوع سریال بعد که این مشخص بشه یه مقدار محدود کار مشخص می شه مثلا فرض کن اگر ارتباط ازنوع uart باشه می تونی ازvb ویا هر نرم افزاری که کامپوننت ارتباط سربال رو دارن استفاده کنی. مرحله بعد باید بری سراغ format ارسال دیتا,...
      (این روندی که تا حدودی نوشتم روش خودمه و زباد استاندارد نیست )
      موفق باشی و سخت کوش

دیدگاه

سلام
        ممنون
        حدس میزنم از پروتکلی به نام modbus برای اتصال استفاده میکنه
        حالا باید چیکارکنم؟
        برای این پروتکل کامپوننتی سراغ دارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EngVB
          سلام
          ممنون
          حدس میزنم از پروتکلی به نام modbus برای اتصال استفاده میکنه
          حالا باید چیکارکنم؟
          برای این پروتکل کامپوننتی سراغ دارید؟
          خواهش می کنم
          در مورد modbus هم یه سر به لینک زیر بزن
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=20764.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X