اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایور نویسی برای اینترفیس ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایور نویسی برای اینترفیس ها

اقا مرتضی ممنونم
    راستی من اینو (DDK) رو می تونم از سهندیه پیدا بکنم؟؟
    یه کمی در مورد اصول کار می تونی بهم لطف بکنی توضیح بدی
    یعنی اینکه بعد از نصب این محیط ( نیدونم محیط بید آره جیگر :redface: ) با توجه به چه مشخصات سخت افزاری ( توی پورت LPT ) و زبان برنامه نویسی ........... :redface: خودم هم نمی دونم چی می گم
    منظور اینکه وقتی سخت افزار مورد نظر رو نصب می کنم اون سخت افزار باید با کامپیوتر چه بده بستونی داشته باشه تا ویندوز با توجه به این راه انداز محترمه دست سخت افزار رو با پادرمیونی این پورت موازی بذاره توه دست برنامه نوشته شده ( ایشا الله به پای هم پیر بشند :surprised: )
    هان !!!!!
    تونستم منظور برسونم :cry2:
    منتظرم :agree: oo:

دیدگاه

سلام
      اگه واسه پورت lpt میخوای کار کنی که مشکل خاصی وجود نداره . شما باید 2 کار انجام بدی .
      در ویندوز xp,2000,vista شما مستقیما به پورتها دسترسی نداری . چون پورت lpt در سطح کرنل قرار داره . باید با ocx و یا api به پورت دسترسی پیدا کنی .
      بعد از این کار باید یک برنامه مقیم در حافظه بنویسی تا بیاد هر 5 ثانیه ( بطور مثال) ورودی ها پورت رو برای یک data خاص چک کنه . و در سطح اینترفیس هم باید یک data خاص رو روی خروجی های دستگاه ( ورودی lpt) قرار بدی . وقتی برنامه مونیتور data رو دید کنترل رو به برنامه اصلی منتقل کنه .
      من این کارو برای ماشین خودم انجام دادم .
      نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

با سلام
        دوست عزیز قبلا پیشنهاد شما به فکرم رسیده بود ولی اینم چند تا مشکل می تونه بعدا به وجود بیاره
        مثلا این کار باید هر بار انجام بشه
        فعلا منتظر جواب اقا مرتضی هستم :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پروشانی
          سلام دوستان :

اطلاعات من کافی نیست و نظرم هم تخصصی نیست ، اما تا جایی که من اطلاع دارم و شنیده ام ، بهترین برنامه برای نوشتن اینترفیس با سخت افزارهای متصل شونده به پورتها برنامه LABview است .
          البته من خیلی کم با این برنامه کار کردم اما خیلی خوب با پورتها کار می کند و به راحتی می توانی یک یا چند پورت را با آن فعال کنی و حتی با استفاده از این برنامه می توانی برنامه های کنترلی و مانیتورنگ با استفاده از پورتها بنویسی .
          بهر حال من توصیه می کنم یک نگاهی به آن بیاندازی !

موفق باشی
          میشه برای نوشتن درایور PCI ازش استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
            آقا جان درایور رو با SDK می نویسند نه با LabView :job:
            میشه در مورد SDK بیشتر توضیح بدی؟

دیدگاه

درایور نویسی با دلفی ! ( خودم امروز دیدم ، قبلا فکر میکردم نمیشه)
              http://sites.google.com/site/delphibasics/home/delphibasicscounterstrikewireleases/delphidriverdevelopmentkit
              آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
              تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
              آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
              هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X