پاسخ : نحوه رسم نمودار در محیط نرم افزار ساخته شده توسط VB
نوشته اصلی توسط محمد م
دستت درد نکنه. امکانش هست بتونیم خروجی نرم افزار رو که مثلا همون دماها همراه با زمانشون هست رو به جای اینکه با پسوند log ذخیره کنیم با یک پسوند دیگه ذخیره کنیم یعنی انگار یک فرمت جدید برای داده های ذخیره شده ایجاد کنیم؟البته می دونم باید تعریف کردن یک فرمت جدید و دلخواه یکم سخته ولی اگه اینجا نمیشه توضیحش داد لااقل یک رفرنس خوب برای این کار معرفی کنید
بارم ممنون که سوالام رو کامل جواب می دید.
چرا میخوای بصورت text log ذخیره نکنی؟
میخوای بجز خودت کسی نتونه بخونه؟
آره . البته می تونم یک دیکدر انکدر برای فرستنده گیرنده بزارم و داده ها رو کد گذاری کنم . چون همونطوری که که دونید در صنایع برای جلوگیری از دسترسی افراد غیر ماهر و هکر به سیستم های بیسیم و داده های اون یا داده ها رو با یک فرمت خاص ذخیره می کنن یا اینکه در همون هنگام فرستادن کد گذاری می کنن . به نظر من اگه روی فرستنده گیرنده کد گذاری کنیم راحت تر باشه . نظر شما چیه؟
نوشته اصلی توسط محمد م
آره . البته می تونم یک دیکدر انکدر برای فرستنده گیرنده بزارم و داده ها رو کد گذاری کنم . چون همونطوری که که دونید در صنایع برای جلوگیری از دسترسی افراد غیر ماهر و هکر به سیستم های بیسیم و داده های اون یا داده ها رو با یک فرمت خاص ذخیره می کنن یا اینکه در همون هنگام فرستادن کد گذاری می کنن . به نظر من اگه روی فرستنده گیرنده کد گذاری کنیم راحت تر باشه . نظر شما چیه؟
دوست عزیز کد و دیکد کردن کاری نداره و به اندازه موهای سرت میتونی در این رابطه تو نت سورس پیدا کنی
اما شما میخوای فرمت جدید بسازی و این یعنی همون پست قبلی من
اگر من و شما هر کدوم یک چیز یاد داشته باشیم ولی به همدیگه یاد بدیم، حالا هر کدوم از ما دو تا چیز یاد داریم
نوشته اصلی توسط محمد م
اگر میخوای تو مسیر انتقال اطلاعات ایمن باشه باید تو فرستنده و گیرنده انکریپت کنی وگرنه تو همون برنامه PC اینکارو بکنی راحت تره.
نوشته اصلی توسط Revenger-Boy
دوست عزیز کد و دیکد کردن کاری نداره و به اندازه موهای سرت میتونی در این رابطه تو نت سورس پیدا کنی
اما شما میخوای فرمت جدید بسازی و این یعنی همون پست قبلی من
Revnger جان منظور شما چیه از ساختن فرمت جدید؟ اگر همون تکست لاگ رو فقط با یک پسوند دیگه تو یکی از فولدرهای پرت ذخیره کنه 95 درصد ملت نمیتونن بفهمن چیه.
اگر هم انکریپت کنه که دیگه هیچکس حتی با داشتن فایل هم نمیتونه اطلاعات رو استخراج کنه.
قرار به رجیستر کردن فایل تو سیستم عامل هم نیست.فقط خودش میتونه فایل رو بخونه.
نوشته اصلی توسط hobbyist
اگر میخوای تو مسیر انتقال اطلاعات ایمن باشه باید تو فرستنده و گیرنده انکریپت کنی وگرنه تو همون برنامه PC اینکارو بکنی راحت تره.
Revnger جان منظور شما چیه از ساختن فرمت جدید؟ اگر همون تکست لاگ رو فقط با یک پسوند دیگه تو یکی از فولدرهای پرت ذخیره کنه 95 درصد ملت نمیتونن بفهمن چیه.
اگر هم انکریپت کنه که دیگه هیچکس حتی با داشتن فایل هم نمیتونه اطلاعات رو استخراج کنه.
قرار به رجیستر کردن فایل تو سیستم عامل هم نیست.فقط خودش میتونه فایل رو بخونه.
دوست عزیز ساخت فرمت جدید یعنی چی؟
یعنی یک چیزی بسازی که ویندوز بتونه بشناسه غیر از اینه؟
حالا این کار با ساخت چند شاخه تو رجیستری ویندوز و مقدار دهی اون ها عملیه
ساخت فرمت جدید به این معنی نیست که بیای و یک .txt رو به .??? تبدیل کنی!
اگر من و شما هر کدوم یک چیز یاد داشته باشیم ولی به همدیگه یاد بدیم، حالا هر کدوم از ما دو تا چیز یاد داریم
نوشته اصلی توسط Revenger-Boy
بهترین ابزار برای رسم نمودار CodeJock هستش
------
بهترین زبان برای برنامه نویسی (چه ویندوزی و چه ...) اون زبانی هست که باهاش راحت تری
به حرف کسی هم گوش نکن که آی فلان زبان بهتره یا فلان زبان بدتره
همه زبان ها غیر از زبان های خانواده C و Assembly محدودیت اعمال میکنن حالا یکی کمتر یکی بیشتر
-----
زبان های تحت .net مثل C# یا ... از نظر امکانات خیلی در سطح بالایی هستن ولی از نظر سرعت :NO:
و از نظر این که باید .net روی سیستم مقصد باشه که دیگه چیز پیش پا افتاده ایه چون همه دارن ویندوز 7 استفاده میکنن و ویندوز 7 .net رو با خودش نصب میکنه
مهندسی معکوس هم که تو همه کامپایلر ها و مفسر ها هست ولی در مورد .net خیلی راحت تره
بزرگترین مزیت .net از نظر من اینه که برنامه رو خودش برات مینویسه :nice:
-----
همیشه زبان مورد نظرت رو بسته به کاری که میخوای انجام بدی انتخاب کن یک زبان همه جا بدرد نمیخوره
نوشته اصلی توسط ZJ-BJ
صد در صد مخالفم! اخوی اطلاعات اشتباه نده!
جای نقل قول ، تشکرو زدم :mrgreen:
اخوی رای گیری نمیکنیم که مخالف یا موافق بودنتون رو اعلام میکنی برادر من :smile:
حالا شما چرا با همه ی گفته های ایشون مخالفی؟ نظر شخصی ایشون بوده شاید نشه همه ی گفته های ایشون رو در همه ی حالت ها درست دونست ولی نمیشه هم گفت صددرصد اشتباه گفتن. دلایلتون رو هم میفرمودید یا شما هم یه جمع بندی میکردید ..
زندگی پر ز وجود است ولی ..
ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...
دیدگاه