اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال اس ام اس به پورت مشخص

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارسال اس ام اس به پورت مشخص

سلام دوستان کسایی که با دستورات at command کار کردند میدونند که میشه با چند دستور ساده ارسال اس ام اس کرد ولی من میخوام به یه پورت مشخص ارسال اس ام اس کنم..منظورم پورت اتصال جی اس ام به کامپیوتر نیست بلکه به یه پورت مانند 5000 میخوام بفرستم...واضحتر بگم نرم افزارهای بانکها برای موبایل رو تا اجرا میکنی به یه پورت گوش میکنند و اس ام اس که براشون به اون پورت فرستاده میشه دگه تو inbox نمیره و مستقیم به دست نرم افزار که به اون پورت گوش میکنه میرسه..با جاوا txtMsg.setAddress("sms://mynumber:5000" کار کردم ولی میخوام بدونم at command اون چیه که بتونم با visual basic بنویسم کسی هست که بتونه راهنمایی کنه؟

پاسخ : ارسال اس ام اس به پورت مشخص

نوشته اصلی توسط alireza4141
    سلام دوستان کسایی که با دستورات at command کار کردند میدونند که میشه با چند دستور ساده ارسال اس ام اس کرد ولی من میخوام به یه پورت مشخص ارسال اس ام اس کنم..منظورم پورت اتصال جی اس ام به کامپیوتر نیست بلکه به یه پورت مانند 5000 میخوام بفرستم...واضحتر بگم نرم افزارهای بانکها برای موبایل رو تا اجرا میکنی به یه پورت گوش میکنند و اس ام اس که براشون به اون پورت فرستاده میشه دگه تو inbox نمیره و مستقیم به دست نرم افزار که به اون پورت گوش میکنه میرسه..با جاوا txtMsg.setAddress("sms://mynumber:5000" کار کردم ولی میخوام بدونم at command اون چیه که بتونم با visual basic بنویسم کسی هست که بتونه راهنمایی کنه؟
    فکر کنم اینکه sms به چه پورتی هست رو باید از ساختار PDU اون تشخیص داد و دستور اون شکلی نداره. در واقع همه sms ها یه جور ارسال میشن اما فیلدهای اطلاعاتی اونها مشخص میکنه که آیا مربوط به پورت خاصی هستند یا نه.

بهتره تو سایتهای خارجی بگردی
    here
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X