اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کامپیوتر بر علیه کامپیوتر!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کامپیوتر بر علیه کامپیوتر!!

سلام

شاید عنوان تاپیک اصلا به خودش ربط نداشته باشه ! شایدم داشته باشه! (خلاصه یه ایده تبلیغاتی بود فقط)

اما اصل مطلب :

میشه دو پورت خروجی و ورودی در کامپیوتر رو به هم وصل کرد (در اصل 2 پورت رو وصل کرد) و برنامه نویسی کرد و نتیجه اش رو هم توی همین کامپیوتر دید؟

یعنی یه سیم دو سر USB مثلا داریم ، هر دو سر رو به 2 درگاه USB کامپیوتر وصل کنیم
    داده رو یه یکی بفرستیم و از دیگری بخونیم
    اینطوری با کم هزینه ترین راه ممکن ، میتونیم برنامه نویسی با پورت هارو کاملا یاد بگیریم

و یا 2 پورت غیر همجنس ، مثلا سریال و یو-اس-بی یا USB to eathernet رو همین کار رو باهاش کنیم ، یک بار اینو خروجی فرض کنیم ، اون یکی رو ورودی و بار دیگه برعکس

خلاصه هر سیمی پیدا کردیم که پورت 2تا سرش رو داشتیم روی کامپیوتر این کار رو باهاش انجام بدیم!

ضمنا برای پورت هایی که همچین سیمی نداریم ، چه پیشنهادی دارید؟

لطفا دوستانی که از این شیوه استفاده کردند راهنمایی کنن (نزنیم بسوزه پورت هامون!! ) کا

پاسخ : کامپیوتر بر علیه کامپیوتر!!

در تمام حالات نمیشه.
    فقط دو پورت سریال رو میشه با سیم به هم وصل کرد.
    در مورد USB به USB غیر ممکنه.
    ذر مورد USB به سریال غیرممکنه.
    و ...
    بهترین راه هم همون دو تا سریال پورته که اصلا سیم نمیخواد. برنامه com0com کارش ایجاد دو پورت مجازیه که به هم وصلن
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

همونطور که آقا مصطفی فرمودند usb به صورت مستقیم نمیشه و باید یک مدار واسط این بین وجود داشته باشه تا داده ها رو مدیریت کنه.
      من دیدم مداری که برای اتصال دو کامپیوتر از طریق usb باشه رو دیدم ولی آی سی ش رو سرچ کردم نبود.
      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام
        به نظر من می توانید از نرم افزارهایی که پورت مجازی میسازند هم استفاده کنید حالا نمی دونیم این به کارتان می اید یا نه
        معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
        اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
        آموزش Modelsim

دیدگاه

در مورد پورت های مجازی بیشتر توضیح میدین؟

دیدگاه

2تا چیپ مثل PDIUSBD12 رو میشه کنار هم گزاشت تا بشه 2تا پورت USB 2تا سیستم رو به هم وصل کرد.البته یک میکرو هم باید باشه تا کانفیگ این چیپ ها رو انجام بده. این جوری حتی میشه RS232 رو به USB و... هم متصل کرد اما چه کاریه!!! یه کابل شبکه میخری هم ارزون تر هست هم راحت تر.
            [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

دنیای usb از دو بخش تشکیل میشه
              1- میزبان - host -
              2 - میهمان - device

انتقال دیتا عین انتقال غذا و میوه است .
              مدیریت این پخش مواد غذایی و پذیرش و عدم پذیرش مهمان کلا با میزبان است . حتی میهمان میتونه میوه و شیرینی بیاره و لی باید تحویل بده به میزبان و میزبان به تشخیص خودش میوه رو پخش کنه اصلا باید میزبان یک صندلی برای میهمان مشخص کنه تا میهمان بتونه بشینه - سرشماری - و هروقت لازم شد میتونه مهمان رو بندازه بیرون و ...

به هر حال کامپیوتر نقش میزبان رو داره و مثلا حافظه فلش نقش میهمان رو داره .
              حالا شما می خواهی دوتا میزبان رو بهم ارتباط بدی که میشه دوتا آش پز

راه حل میهمان دوسر است .

همانطوری که دوستان گفتن باید یک مدار واسط تهیه کنی که در نقش میهمان دو سر وصل بشه به 2 میزبان و بعد از یکی داده بگیره و به بعدی بده .
              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

ممنون از راهنمایی همه دوستان ، واقعا استفاده بردم

اما باید این نکته رو بگم که من قصدم اصلا انتقال داده نیست ها!
                من میخواستم برنامه نویسی پورت هارو یاد بگیرم
                اما هیچ وسیله ای برای دیدن نتایج کارم نداشتم جز 2 تا لپ تاپ
                گفتم نتیجه کار رو (یعنی خروجی های لپ تاپ اصلی رو ) با وصل کردن کابل به اون یکی لپ تاپ ، روی اون ببینم

قصد من از این ارتباط این هستش ... حالا اگر شما راه بهتری سراغ دارید حتما بگید ، استفاده میکنم

دوستی حرف از پ.رت مجازی زد ، اما من چیزی در موردش نمیدونم
                آیا میشه من پورت مجازی (هر نوعی-سریال-موازی-usb-حتی وای فای و بلوتوث؟) بسازم و بعد با برنامه نویسی داده رو به اون انتقال بدم و بعد بتونم ببینم نتیجه کارم رو؟ (یعنی نیاز به دستگاه و سیم خارجی نداشته باشم؟

من هدفم یاد گرفتن برنامه نویسی با پورت ها و کنترل اونهاست که در نهایت از کامپیوترم به عنوان مغز ربات استفاده کنم

دوستان توی این زمینه اگر راهنمایی کنند خیلی ممنونشون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X