اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی محیط های نرم افزاری گرافیکی و فانتزی (بدون سیستم عامل میشه ؟)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی محیط های نرم افزاری گرافیکی و فانتزی (بدون سیستم عامل میشه ؟)

با سلام به همه دوستان
    دوتا سوال داشتم :
    1-می خواستم بدونم کدوم زبان برنامه نویسی برای ایجاد محیط های نرم افزاری زیبا و فانتزی خوب هست ؟ از لحاظ سرعت پردازشی و .. هم در سطح خوبی باشه .
    2-حتما دیدید که بعضی شرکت ها مثل شرکت هایی که تجهیزات خانه هوشمند رو ارائه می کنند همراه با تجهیزاتشون یک LCD کوچک ارائه می دن که نرم افزار سیستمشون روی اون نصب میشه .می خواستم بدونم این نرم افزار چطوری روی سیستمی که سیستم عاملی نداره کار میکنه ؟ اصلا میشه یک محیط نرم افزاری داشت که بدون سیتم عامل کار کنه ؟ مثل محیط زیر :
    باتشکر

اضافه شده در تاریخ :
    دوستان اگه اطلاعاتی در این زمینه دارن ممنون میشم اینجا بیان کنن.
    تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
    دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
    مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
    حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

پاسخ : طراحی محیط های نرم افزاری گرافیکی و فانتزی (بدون سیستم عامل میشه ؟)

سلام
    روی اکثریت وسایل قابل حمل می یان یا سیستم عامل ویندوز نصب می کنن یا core لینوکس رو سوار می کنن که اکثر جاها که دیدم core لینوکس هست که هم خیلی سبک هست و نیاز به رم و حافظه زیادی نداره.
    اگر بخواین خودتون برنامه نویسی کنین حجم برنامه و درگیری مالتی تسکینگ و ... خیلی بیشتر هست بابت همین پیشنهاد می کنم که روی بردتون حتما یه سیستم عامل نصب کنین و سپس برنامه هاتون رو روش اجرا کنین جدیدا حتی آندروید دیگه نصب می کنن

مودم ها ، بعضی از گوشی های تلفن همراه و ... روشون core لینوکس هست
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
      سلام
      روی اکثریت وسایل قابل حمل می یان یا سیستم عامل ویندوز نصب می کنن یا core لینوکس رو سوار می کنن که اکثر جاها که دیدم core لینوکس هست که هم خیلی سبک هست و نیاز به رم و حافظه زیادی نداره.
      اگر بخواین خودتون برنامه نویسی کنین حجم برنامه و درگیری مالتی تسکینگ و ... خیلی بیشتر هست بابت همین پیشنهاد می کنم که روی بردتون حتما یه سیستم عامل نصب کنین و سپس برنامه هاتون رو روش اجرا کنین جدیدا حتی آندروید دیگه نصب می کنن

مودم ها ، بعضی از گوشی های تلفن همراه و ... روشون core لینوکس هست
      ممنون
      الان به نظر شما برای طراحی برنامه ای با محیط گرافیکی جذاب یا بطور کلی اصلا چه زبان برنامه نویسی ای از لحاظ ایجاد محیط های گرافیکی بهتر کار میکنه ؟ نظرتون در رابطه با جاوا چی هست ؟
      من خودم تا به حال با VB کار میکردم ولی از لحاظ ایجاد GUI ای جذاب اصلا بدرد بخور نبود .

دیدگاه

سلام
        بسته به نوع پلت فرم و قابلیت اجرا برنامه ها
        1-زبان c و c++ در صورتی که پلت فرم شما تونایی اجرای دستورات این خانواده ها رو داره هم سرعت پردازش بیشتری داره هم قدرت اما کد نویسی زیادی برای هر عملی باید صورت بگیره
        2-زبان Java یا java2me برای پلت فرمهایی بهتر هست که سرعت بالاتری دارن و می تونین دستورات جاوا رو تندتر اجرا کنن آخه این زبون سرعت پایین تری داره اما گرافیک بهتری

اینجا رو ببینین متوجه اختلافات برتری و کهتری این زبون ها می شین
        http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_...on_development
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

این LCD هایی که برای این کار ازشون استفاده می کنن مثل عکس بالایی رو از کجا میشه گیر آورد ؟ یعنی سیستم عامل هم داشته باشه . حالا یا لینوکس یا ویندوز . تقریبا سایزشون اندازه یک Ipad هست .
          احتمالا سفارشی نیست؟

دیدگاه

سلام
            متاسفانه تنوع lcd در بازار ایران کمه و اگر بخواین رنگی کار کنین باید ال سی دی های رنگر گرافیکی بخرین که هزینشون به مراتب بالاتر هست از دو برابر قیمت محصولات ال سی دی گرافیکی سیاه و سفید بیشتر هست.
            اینجا ماژول و نمونه ال سی دی ها رو می تونین ببینین و با سرچ وضعیت خرید رو برای ایران ببیین

http://www.lcd-module.com/

دیدگاه

سلام!

آقا محمد تو چندتا از پستهایی که گذاشته بودی دیدم که راجع به iBMS صحبت کردی و سوال پرسیدی.قضیه چیه؟!! داداش زدی تو این خط؟ اگه آره ؛ از محصولات کدوم شرکت استفاده میکنی؟ Busch-Jaeger ؟ eelectron ؟ یا میخوای خودت درست کنی؟ معذرت زیادی سوال پرسیدم!! :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
                سلام!

آقا محمد تو چندتا از پستهایی که گذاشته بودی دیدم که راجع به iBMS صحبت کردی و سوال پرسیدی.قضیه چیه؟!! داداش زدی تو این خط؟ اگه آره ؛ از محصولات کدوم شرکت استفاده میکنی؟ Busch-Jaeger ؟ eelectron ؟ یا میخوای خودت درست کنی؟ معذرت زیادی سوال پرسیدم!! :redface:
                سلام شاهرخ جان ..... .
                خوشم میاد احتمالا تا الان کامل ته و توش رو درآوردی
                آره عزیز . تا چند وقت دیگه در نظر دارم کار طراحی یک برد در زمینه BMS رو شروع کنم البته به کمک یکی دیگه از دوستام ..... انشاالله اگه مشکلی نباشه و پولش هم باشه . فعلا توی فاز جمع آوری کاتالوگ از شرکت های داخلی و خارجی فعال در این زمینه هستم .
                البته فاز اول پروژه برای پروژه کارشناسی هست و یک جورایی دست گرمی هست . بعدش در نظر دارم ادامش بدم و انشاالله یک چیز درست و حسابی در این زمینه بسازم . امید به اینکه بتونم تجاریش بکنم .

دیدگاه

یه چی میگم صداش رو در نیار!!

من حدود 15 ماه قبل یه دوره کوتاه آموزش کار با محصولات Busch-Jaeger و برنامه نویسیشون رو گذروندم؛اما متأسفانه به خاطر اینکه فاصله ی خیلی زیادی افتاده تقریبا هیچی از نرم افزارش یادم نمونده.اسم نرم افزارش هم ETS هست. کاتالوگ و فیلم هم دارم(حدودا 1 گیگ میشه یا کمتر) کار فوق العاده شیک و تر تمیزی هست فقط....

1-اگه وارداتی باشه: قیمتها اونقدر بالا هست که واقعا هرکسی نمیتونه بهشون نزدیک بشه! اونموقع که واسه آموزش رفته بودم قیمت یه دونه کنترل از راه دور مادون قرمز معمولی اگه اشتباه نکنم بالای 120 هزار تومن بود!!!
                  2-اگه بخوای خودت درست کنی: اولا اون کیفیت و جنس پلاستیک بدنه ش واقعا بعید میدونم تو ایران یافت بشه.شاید هم پیدا بشه و من خبر ندارم-دوما سعی کن استانداردKNX رو پیدا کنی و بخونی و طبق اون جلو بری که محصول تولیدی لااقل قابل مقایسه باشه و احیانا قابل صادر کردن!
                  ببخشید اگه جسارتی شد خدمتتون...شما ماشاالله واسه خودتون استاد هستین.من بیشتر چیزهایی که دیده م رو مطرح کردم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
                    با سلام به همه دوستان
                    دوتا سوال داشتم :
                    1-می خواستم بدونم کدوم زبان برنامه نویسی برای ایجاد محیط های نرم افزاری زیبا و فانتزی خوب هست ؟ از لحاظ سرعت پردازشی و .. هم در سطح خوبی باشه .
                    2-حتما دیدید که بعضی شرکت ها مثل شرکت هایی که تجهیزات خانه هوشمند رو ارائه می کنند همراه با تجهیزاتشون یک LCD کوچک ارائه می دن که نرم افزار سیستمشون روی اون نصب میشه .می خواستم بدونم این نرم افزار چطوری روی سیستمی که سیستم عاملی نداره کار میکنه ؟ اصلا میشه یک محیط نرم افزاری داشت که بدون سیتم عامل کار کنه ؟ مثل محیط زیر :
                    باتشکر
                    دوست خوبم
                    برای بوجود آوردن چنین محیطی تفاوتی نداره از چه زبان برنامه نویسی استفاده کنیم. در واقع شما با هر زبانی که کار بکنید میتونین از کامپوننت هایی که برای اون زبان وجود داره استفاده کنین.
                    اون آیکون های قشنگی که میبینین همشون میتونن Picture Box هایی باشن که از Event مربوط به Click برای گرفتن دستور از کاربر استفاده میکنن.
                    خود اون شکل ها رو هم میشه با نرم افزار های گرافیکی درست کرد. البته همه اینا که گفتم در صورتیه که بخواین خودتون اون محیط رو ایجاد کنین و از امکانات سیستم عامل استفاده نکنین.
                    اون LCD هم که توی شکل میبینین یک HMI هست. Human Machine Interface
                    اگه کمی در مورد HMI ها تحقیق کنین چیزای خوبی پیدا می کنین
                    یه سری به این لینک بزن http://sequinca.net/weintek/Cat%E1logo%20General.pdf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
                      1-اگه وارداتی باشه: قیمتها اونقدر بالا هست که واقعا هرکسی نمیتونه بهشون نزدیک بشه! اونموقع که واسه آموزش رفته بودم قیمت یه دونه کنترل از راه دور مادون قرمز معمولی اگه اشتباه نکنم بالای 120 هزار تومن بود!!!
                      این قیمت ها طبیعیه . مخصوصا برای این فناوری نسبتا جدید .
                      چند وقت پیش که داشتم کاتالوگ ها رو مرور می کردم دیدم یکی از این شرکت های داخلی که خودش تولیدی بود و محصولاتش رو می فروخت و هچنین پیاده سازی هم می کرد برای اضافه کردن یک سنسور گاز و یک شیر برقی به سیستم نزدیک 150 هزارتومن می گرفت :eek:

نوشته اصلی توسط شاهرخ
                      2-اگه بخوای خودت درست کنی: اولا اون کیفیت و جنس پلاستیک بدنه ش واقعا بعید میدونم تو ایران یافت بشه.شاید هم پیدا بشه و من خبر ندارم-دوما سعی کن استانداردKNX رو پیدا کنی و بخونی و طبق اون جلو بری که محصول تولیدی لااقل قابل مقایسه باشه و احیانا قابل صادر کردن!
                      اتفاقا یک تاپیک هم برای جور کردن بدنش زدم . اینم آدرسش :
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=64175.0
                      الان دنبال استاندارد KNX هم هستم . یعنی یکسری اطلاعات دربارش جمع کردم ولی هنوز فرصت نکردم بخونمش . چون باید خوب روش تمرکز کرد .

نوشته اصلی توسط شاهرخ
                      ببخشید اگه جسارتی شد خدمتتون...شما ماشاالله واسه خودتون استاد هستین.من بیشتر چیزهایی که دیده م رو مطرح کردم...
                      نه بابا این حرفا چیه . ممنون از پیشنهاد هایی که دادی .خیلی چیزا یاد گرفتم .مخصوصا تاکیدی که روی استاندارد KNX کردی باعث میشه من بیشتر برم دنبالش .
                      خلاصه اینکه من هر چی دارم از اطلاعاتی هست که بر و بچه های این سایت در اختیار من گذاشتن و من دارم اونا رو فقط بازگو می کنم .

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط Hamid Reza.T
                      دوست خوبم
                      برای بوجود آوردن چنین محیطی تفاوتی نداره از چه زبان برنامه نویسی استفاده کنیم. در واقع شما با هر زبانی که کار بکنید میتونین از کامپوننت هایی که برای اون زبان وجود داره استفاده کنین.
                      اون آیکون های قشنگی که میبینین همشون میتونن Picture Box هایی باشن که از Event مربوط به Click برای گرفتن دستور از کاربر استفاده میکنن.
                      خود اون شکل ها رو هم میشه با نرم افزار های گرافیکی درست کرد. البته همه اینا که گفتم در صورتیه که بخواین خودتون اون محیط رو ایجاد کنین و از امکانات سیستم عامل استفاده نکنین.
                      اون LCD هم که توی شکل میبینین یک HMI هست. Human Machine Interface
                      اگه کمی در مورد HMI ها تحقیق کنین چیزای خوبی پیدا می کنین
                      یه سری به این لینک بزن http://sequinca.net/weintek/Cat%E1logo%20General.pdf
                      ممنون دوست عزیز . نکته قشنگی رو گفتی . همون picture box رو می گم . اصلا حواسم نبود بهش .
                      اتفاقا برای HMI هم تحقیق زیاد کردم و یک تاپیک هم براش زدم . اینم آدرسش :
                      www.eca.ir/forum2/index.php?topic=62928.0
                      ولی چون دوستان خیلی زیاد اینجانب رو مورد لطف خودشون قرار دادن ! مجبور شدم خودم برم دنبالش و الان هم چند مدلش رو انتخاب کردم . ولی خیلی گرونن ! از تبلت هم گرونترن !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X