اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه نویسی مودم، کار با TAPI

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برنامه نویسی مودم، کار با TAPI

سلام
    بهترین کامپوننتی که دیدم و باهاش کار کردم Exceletel هست که وقتی کامل نصب بشه کلی مثال به زبانهای رایج برنامه نویسی نصب میشه .
    کار باهاش واقعا راحته .
    http://www.exceletel.com/products/teletools.htm
    کرکش هم فراوونه . من کرک ورژن قدیمیشو که باهاش کار میکنم دارم اگر پیدا نکردید براتون پلود کنم .
    موفق باشید .
    If everything seems under control, you're just not going fast enough
    Mario Andretti

دیدگاه

پاسخ : برنامه نویسی مودم، کار با TAPI

سلام بچه ها خسته نباشید
      کار کردن با مودم اینجوریها که شما می گید اصلا سخت سخت نیست مثل آب خوردنه
      من خودم هم با دلفی و هم با AVR با مودم ارتباط برقرار کردم و دیتا ارسال کردم
      برای این کار شما باید اول پایه های پورت سریال مودم را بشناسید
      همه ما می دونیم که مودم ها کارشان به صورت سریاله من اینجا مودم External را توضیح می دهم و مودمهای internal یا در واقع مودم هایی که به اسلات وصل میشوند اسلات مربوطه را به سریال تبدیل می کنه
      مودم ازطریق پورت سریال با کامپیوتر ارتباط برقرار می کنه زمانی که مودم شماره گیری میکنه یعنی زمانی که شما به اینترنت وصل هستید پایه 1 درمنطق +12 ولت هستش و زمانی که خط آزاد این پایه در منطق منفی 12 ولت است (شاید این دوحالت بر عکس باشند) در واقع پین 1 از پورت سریال نشان دهنده حامل دیتا است پایه 2 برای دریافت و 3 جهت ارسال استفاده می شود پایه های 4 و6و7و8 برای آماده بودن دستگاه برای ارسال و دریافت را نشان می دهد اگر لازم باشه بگید اینها را کامل توضیح بدم
      برای شروع کار من از کامپوننت Comport استفاده کردم
      کامپوننت comport را به فرم اضافه کردم و پارامترهایش را به صورت زیر تنظیم کردم
      databit=8
      stopbit=1
      startbit=1
      pariy=none
      baudrate=9800
      devicename=COM1 یا هر پورت سریالی که مودم مستقیما به آن وصله
      Active=true
      بعد یک کامپوننت Button اضافه کردم و در ایونت onclicke آن کد زیر را نوشتم
      comporte1.writebyte('A'
      comporte1.writebyte('T'
      comporte1.writebyte(D);
      comporte1.writebyte('6);
      comporte1.writebyte('3'
      comporte1.writebyte('1'
      comporte1.writebyte('9'
      comporte1.writebyte('5'
      comporte1.writebyte('1'
      comporte1.writebyte('6'
      با این command مودم شماره گیری می کند جهت جواب دادن اتوماتیک در سمت دیگر یا به عبارتی برداشتن اتوماتیک باید خاصیت ATS0=1 یا 2 یا هر عددی غیر از صفر تنظیم شود در واقع این عدد نشان می دهد مودم بعد از چند بار زنگ خوردن گوشی را بردارد
      ATS0=1 این نشان می دهد که مودم بعد از یک بار زنگ خوردن جواب می دهد بعد از اینکه مودم گوشی را برداشت هر دو مودم پروتکل ارتباطی شان را به صورت اتوماتیک تنظیم می کند و ارتباط کامل می گردد حالا شما از این به بعد هرچی در پورت سریال مربوطه بنویسید مودم خود به خود آن را به مودم دیگر ارسال می کند
      gli

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X