اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با vb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با vb

سلام خدمت همه
    من یه برنامه نوشتم که 20 تا دیتا رو در یهlist box و یه text box نمایش بده
    اما جواب درست حسابی نمی ده؛مشکل اول اینکه در داخل text box آخرین داده رو نشون می ده (در حالیکه مطلوب اینکه کل داده ها رو لیست کنه)
    مشکل دوم اینکه داخل listbox اصلا هیچ چیزی نشون نمی ده
    دوتا سوال دیگه :
    1-چرا رنگ یه command button وقتی عوض می کنی با اینکه در property عوض می شه موقع اجرا هیچ تغییری نمی کنه؟
    2-برای مقدار دهی اولیه یه آرایه روش مناسب تری هم هست؟(یا باید برای یه آرایه 20 عضوی باید 20خط بنویسی؟
    http://s3.picofile.com/file/74074008..._data.rar.html

پاسخ : مشکل با vb

نوشته اصلی توسط mir elk
    سلام خدمت همه
    من یه برنامه نوشتم که 20 تا دیتا رو در یهlist box و یه text box نمایش بده
    اما جواب درست حسابی نمی ده؛مشکل اول اینکه در داخل text box آخرین داده رو نشون می ده (در حالیکه مطلوب اینکه کل داده ها رو لیست کنه)
    مشکل دوم اینکه داخل listbox اصلا هیچ چیزی نشون نمی ده
    دوتا سوال دیگه :
    1-چرا رنگ یه command button وقتی عوض می کنی با اینکه در property عوض می شه موقع اجرا هیچ تغییری نمی کنه؟
    2-برای مقدار دهی اولیه یه آرایه روش مناسب تری هم هست؟(یه باید برای یه آرایه 20 عضوی باید 20خط بنویسی؟
    http://s3.picofile.com/file/74074008..._data.rar.html
    نمی دونم این سایت چی داره که وقتی یه سوال می کنی به جواب می رسی (حتی اگه بچه ها پاسخی ندن)
    خدمت دوستان عرض کنم که مشکل برنامه حل شد فقط مونده: :wow:
    2-برای مقدار دهی اولیه یه آرایه روش مناسب تری هم هست؟(یا باید برای یه آرایه 20 عضوی باید 20خط بنویسی؟
    +
    3-فرق بین text1.text=....iو text1.seltext=...i چیه؟
    با تشکر از یاریتان گرمتون

دیدگاه

دلیل این که رنگ دکمه ها عوض نمیشه اینه که مد دکمه ها روی حالت گرافیکی نیست.یا یک همچین چیزی.من 4 5 سال پیش VB رو حرفه ای کار می کردم.الان اسم دقیقش یادم نیست ولی برو توی همون property ها باید نوع button رو تغییر بدی درست میشه.حتی میتونی روی دکمه عکس هم بگذاری.
      برای مقدار دهی اولیه به آرایه اگر داده هات نظم خاصی داشته باشند که از حلقه می تونی استفاده کنی وگرنه باید دونه دونه مقدار دهی کنی.
      دربارهی اون textbiox هم بگم که وقتی می خوای داده های قبلی که توش نوشتی هم نمایش داده بشن باید بنویسی
      text1.text=newdata & text1.text
      که مقادیر قبلی که تو textboxet بوده رو پاک نکنه و داده ی جدید رو توش بنویسه .
      مشکل 3 رو هم نمی دونم چی نوشتی اصلا؟ درست تر و کاملتر بپرس.فایلی هم که گذاشتی برای دانلود پسورد می خواد .
      موفق باشیو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پوریا علی نژاد
        دلیل این که رنگ دکمه ها عوض نمیشه اینه که مد دکمه ها روی حالت گرافیکی نیست.یا یک همچین چیزی.من 4 5 سال پیش VB رو حرفه ای کار می کردم.الان اسم دقیقش یادم نیست ولی برو توی همون property ها باید نوع button رو تغییر بدی درست میشه.حتی میتونی روی دکمه عکس هم بگذاری.
        برای مقدار دهی اولیه به آرایه اگر داده هات نظم خاصی داشته باشند که از حلقه می تونی استفاده کنی وگرنه باید دونه دونه مقدار دهی کنی.
        دربارهی اون textbiox هم بگم که وقتی می خوای داده های قبلی که توش نوشتی هم نمایش داده بشن باید بنویسی
        text1.text=newdata & text1.text
        که مقادیر قبلی که تو textboxet بوده رو پاک نکنه و داده ی جدید رو توش بنویسه .
        مشکل 3 رو هم نمی دونم چی نوشتی اصلا؟ درست تر و کاملتر بپرس.فایلی هم که گذاشتی برای دانلود پسورد می خواد .
        موفق باشیو
        ضمن تشکر از پوریای عزیز
        مشکلات شد

دیدگاه

با سلام خدمت بچه ها
          من با VB ی برنامه نوشتم که از پورت COM ی سری اطلاعات رو میگیره نشون میده
          وقتی MAKE....EXE رو میزنم فایل EXE رو میسازه و رو سیستم خودم خوب کار میکنه اما اون فایل رو سیستم های دیگه اصلا باز نمیشه و خطا میده
          تنظیمات پورت COM رو هم درست میکنم اما همش خطا میده
          خطا: COMPONENT 'MSCOMM32.OCX' OR ONE OF ITS .......MISSING OR INVALID

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman1366
            با سلام خدمت بچه ها
            من با VB ی برنامه نوشتم که از پورت COM ی سری اطلاعات رو میگیره نشون میده
            وقتی MAKE....EXE رو میزنم فایل EXE رو میسازه و رو سیستم خودم خوب کار میکنه اما اون فایل رو سیستم های دیگه اصلا باز نمیشه و خطا میده
            تنظیمات پورت COM رو هم درست میکنم اما همش خطا میده
            خطا: COMPONENT 'MSCOMM32.OCX' OR ONE OF ITS .......MISSING OR INVALID
            خوب باید هم خطا بده دیگه.شما رو سیستمتون vb رو نصب کردید و فایل .ocx برای ارتبات با پورت رو هم استفاده کردید.حالا فقط فایل .exe رو میبرید روی یک سیستمه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            دو تا راه حل وجود داره:
            1- رو سیستم دیگه هم vb رو نصب کنید که البته زیاد خوب نیست. چون هر جا رفتید اول باید vb نصب کنید!!!!!!
            2- باید فایل نصب برای برنامه ی خودتون بسازید تا هر جا که رفتید فایل نصب رو ببرید و روی کامپروتر نصب کنید.(فایل های نصب برای همین اند دیگه !! که فایل های دیگه که توی برنامه امون استفاده شده اند رو تو یک پکیج همراهش کنن.) اگر اینطوری نبود مثلا photoshop فقط یک فایل .exe میداد بیرون دیگه!اون همه فایل نصب به چه دردی می خورد؟ ))))))))))))
            و اما ساختن فایل نصب :
            1-از start برید جایی که vb رو نصب کردید.
            2- در قسمت microsoft ... tools باید برنامه ی Package & Deployment Wizard رو باز کنید.
            بعدش فایل vb بدید بهش.
            بعدش فایل نصب تحویل بگیرید
            بعدش هر جا رفتید فایل نصب رو هم با خودتون ببرید.
            موفق باشید. :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X