اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه lm35 با بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برنامه lm35 با بسکام

با سلام خدمت مهندسان عزیز.لطفا مرا راهنمایی فرمایید.
    پروژه ی جاری من توسط میکرو و سنسور lm35 با برنامه نویسی بسکام است.موضوع پروژه به شرح زیر است:
    قراره سنسور lm35 دما را از محیط گرفته و اگر بالای 30 درجه بود led واقع در پین خروجی میکرو روشن شود و اگر زیر 30 درجه بود led خاموش باشد.برنامه ی این پروژه در بسکام به چه صورت می باشد؟
    البته این عکس برنامه ی بسکام و پروتئوسی هست که خودم طراحی کردم اما عمل نمی کنه.لطفا اشکالشو بگید.

پاسخ : برنامه lm35 با بسکام

خوب اول اشکالات سخت افزاری:
    1- کریستال رو اشتباه گذاشتین و در این مورد نیازی نیست کلا کریستال قرار بدین. گفتم اشتباه چون 1 مگ تعریف کردین ولی کریستال ساعت زدین.
    2- پین های مربوط به قسمت آنالوگ به دیجیتال یعنی avcc و aref رو وصل نکردین.
    اشتباهات نرم افزاری رو هم اینجا مطالعه بفرمایید: http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...5262#msg375262
    تو مثال گذاشته شده در لینک بالا با قرار دادن یه شرط ساده می تونید تو دمای مورد نظر LED رو روشن کنید
    موفق باشید
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

در مورد اشکالات سخت افزاری اون 2 پایه که گفتی به کجاها باید وصل بشه همشهری؟؟؟؟

دیدگاه

AVCC رو با یه سلف 10uH وصل کن به VCC.
        AREF رو هم مستقیم وصل کن به VCC. از یه خازن هم باید بین VCC و GND در کنار این سلف استفاده کنی.
        ?Why not

دیدگاه

مقدار خازن چقدر باید باشه؟؟؟

دیدگاه

خازن 104 سرامیکی که میشه 100نانوفاراد.
            برای این نکات بهتره به دیتاشیت مراجعه کنید تا هر چه بهتر با نحوه عملکرد آشنا بشین!!
            چرا ناراحتی پاتریک!
            + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
            - از دیدنش ناراحت شدی؟
            + نه
            پس چی ناراحتت کرده
            + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
            تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
            محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X