اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص جسم متحرک جلوی دوربین در دلفی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص جسم متحرک جلوی دوربین در دلفی

با سلام خدمت همه ی دوستان
    من میخوام تصویر از یه وب کم گرفته بشه و توی دلفی پردازش بشه تصویر هم به این صورت باشه که یه صفحه ی تک رنگ مثلا سیاه باشه بعد یه جسم یه یه نقطه با رنگ دیگه توش حرکت کنه و بعد با دلفی کاری کنیم که یه دایره قرمز بیفته دور اون نقطه و تعقیبش کنه مثل تشخیص چهره توی بعضی از دوربین های عکاسی
    خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ : تشخیص جسم متحرک جلوی دوربین در دلفی

خوب دوست عزیز تا کجای کار پیش رفتید کجای کار مشکل دارید اصلا شروع به کار کردید یا در حد یه تئوری دارید سوال می کنید ؟

اگه به صورت حرفه ای می خواهید روی تصاویر پردازش کنید از کتابخانه هایی چون OpenVC (اگه اشتب نکنم ) استفاده کنید

و چون سوال شما به صورت کلی بود چوابی هم در این حد که می شه داد اینه که شما ابتدا تصویر و با دلفی از وب کم ( یا هر دوربین دیگه ) بگیرید و فریم به فریم باید روش پردازش بشه و نقاط متفاوت رو شناسایی کرده و دورش خط می گشید

مشکلی که هست اینه که پردازش فریم به فریم نیاز به پردازش زیادی داره ریل تایم بودنش خیلی مهمه یعنی همزمان که تصویر رو دارید می بینید قسمت های حرکتی رو هم روش مشخص کنید
    برای یک یا چند دروبین با کامپیوتر های معمولی می شه جواب گرفت ولی اگه تعداد دوربین بالاتر بره نیاز به یدونه سرور دارید
    ندن ساقی صفا اهلی ، غم دنیادن آیریلماز ** گتیر دولدور گینه جامی ، بالیخ دریادن آیریلماز
    غنیمتدیر بو دم ساقی ، گتیر دولدور گنه جامی ** جهاندا رسمدور عاشق ، می و مینادن آیریلماز

دیدگاه

من این پروژه رو گرفتم به عنوان درس پروژه ساخت میخوام ارائه بدم هنوز کاری نکردم
      قسمت برنامه نویسیش رو هم دادشم انجام میده فقط در مورد پردازش تصویر چیزی نمیدونه میخواستم شما یه پروزه نمومنه ایی چیزی بذارید تا داداشم از روی اون بتونه چیزی که میخوام رو در بیاره
      بازم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dobidob
        من این پروژه رو گرفتم به عنوان درس پروژه ساخت میخوام ارائه بدم هنوز کاری نکردم
        قسمت برنامه نویسیش رو هم دادشم انجام میده فقط در مورد پردازش تصویر چیزی نمیدونه میخواستم شما یه پروزه نمومنه ایی چیزی بذارید تا داداشم از روی اون بتونه چیزی که میخوام رو در بیاره
        بازم ممنون
        من تجربه ای درباره پردازش تصویر ندارم ولی دلفی نسخه XE3 یه سری ابزار برای پردازش داره (شنیدم) که کار رو راحت می کنه

این لینک رو ببین http://opencv.willowgarage.com/wiki/Welcome

این هم آموزش OpenVC البته با زبان ++C توضیح داده ولی خوبه
        http://www.iranled.com/forum/thread-23199.html

باز اگه چیزی پیدا کردم در این تایپیک قرار می دم
        ندن ساقی صفا اهلی ، غم دنیادن آیریلماز ** گتیر دولدور گینه جامی ، بالیخ دریادن آیریلماز
        غنیمتدیر بو دم ساقی ، گتیر دولدور گنه جامی ** جهاندا رسمدور عاشق ، می و مینادن آیریلماز

دیدگاه

سلام

چند سال پیش همچین کارایی کردم این سورسی بود که ازش استفاده کردم ، تقدیم به شما :

https://rapidshare.com/files/2653817322/WebCam.rar

موفق باشید

دیدگاه

دوستان خیلی ممنون بازم اگه کسی پروژه داره قرار بده مرسی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X