سلام
من مدت زیادی نیست که با نرم افزار VB.NET 2010 را شروع به یادگیری کردم ولی خیلی خیلی زیاد بهش علاقه مند شدم ( اعتیاد فجیه ) و با اون کلی نرم افزار های مختلف طراحی کردم.
همینطور که توی پروفایل من میبینید دوست ندارم کاری رو که شروع میکنم به تنیجه نرسه ( خواستن توانستن است )
الان هم توی برنامه نویسی به مشگلی برخوردم که من رو چند روزی است که از درس و زندگی انداخته :cry:
میخوام توی برنامه با سه تا HScrollBar که هریک وظیفه تنظیم یکی از رنگ های سبز و آبی و قرمز رو داره ،یک مخلوط کن رنگ بسازم
یعنی رنگ HScrollBar را با هم ترکیب کرده و رنگ مخلوط شده رو در یک آبجکت مثل PictureBox نشون بده
به همین راحتی
این هم فرم فعلی که برای شروع در نظر گرفتم:

این هم ERORR هایی که در برنامه مشخص میکنه:

این هم کد برنامه که نمیدونم چطوری مقدار f رو برابر مقدار backColor یک آبجکت قرار بدم :cry2:
همه جوره دست کاریش کردم
این دیگه آخرین ویرایشش بود !
هر کدوم از اسکرول ها رو یه جوری نوشتم ولی هیچکدوم کار نکرد
چکار کنم درست بشه؟ :cry2:
من مدت زیادی نیست که با نرم افزار VB.NET 2010 را شروع به یادگیری کردم ولی خیلی خیلی زیاد بهش علاقه مند شدم ( اعتیاد فجیه ) و با اون کلی نرم افزار های مختلف طراحی کردم.
همینطور که توی پروفایل من میبینید دوست ندارم کاری رو که شروع میکنم به تنیجه نرسه ( خواستن توانستن است )
الان هم توی برنامه نویسی به مشگلی برخوردم که من رو چند روزی است که از درس و زندگی انداخته :cry:
میخوام توی برنامه با سه تا HScrollBar که هریک وظیفه تنظیم یکی از رنگ های سبز و آبی و قرمز رو داره ،یک مخلوط کن رنگ بسازم
یعنی رنگ HScrollBar را با هم ترکیب کرده و رنگ مخلوط شده رو در یک آبجکت مثل PictureBox نشون بده
به همین راحتی
این هم فرم فعلی که برای شروع در نظر گرفتم:

این هم ERORR هایی که در برنامه مشخص میکنه:

این هم کد برنامه که نمیدونم چطوری مقدار f رو برابر مقدار backColor یک آبجکت قرار بدم :cry2:
کد:
Public Class Form4 Dim f As System.Drawing.Color Private Sub VScroll1_Scroll(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.ScrollEventArgs) Handles VScroll1.Scroll RGB(VScroll1.Value, VScroll2.Value, VScroll3.Value) Picture1.BackColor = Color.Violet End Sub Private Sub VScroll2_Scroll(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.ScrollEventArgs) Handles VScroll2.Scroll f = RGB(VScroll1.Value, VScroll2.Value, VScroll3.Value) Button1.UseVisualStyleBackColor = f End Sub Private Sub VScroll3_Scroll(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.ScrollEventArgs) Handles VScroll3.Scroll f = RGB(VScroll1.Value, VScroll2.Value, VScroll3.Value) Button1.UseVisualStyleBackColor = f f = System.Drawing.Color End Sub End Class
همه جوره دست کاریش کردم
این دیگه آخرین ویرایشش بود !
هر کدوم از اسکرول ها رو یه جوری نوشتم ولی هیچکدوم کار نکرد
چکار کنم درست بشه؟ :cry2:
دیدگاه