اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط دوطرفه بین AVR و کامپیوتر Bascom AVR + VB.NET2010 فقط با USB TO COM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط دوطرفه بین AVR و کامپیوتر Bascom AVR + VB.NET2010 فقط با USB TO COM

baby جان
    اون دستوری که sub نزاشتی رو وقتی پروگرام کردم میکرو قاطی کرده بود !
    led واسه خودشون خاموش و روشن میشدن....وقتی sub رو بهش اظافه کردم درست شد....
    baby جان ممنون...خیلی هم ممنون
    با اینکه خودت گرفتاری داشتی ولی با حوصله تمام کمک کردی...دمت گرم....

تا اینجا کع مشگلاتم حل شد و فعلا سوالی ندارم....ممنون
    :nerd:
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : ارتباط دوطرفه بین AVR و کامپیوتر Bascom AVR + VB.NET2010 فقط با USB TO COM

یه مشگل قدیمی با این VB.NET دارم گفتم این رو مطرح کنم که میشه گفت مهم هم هست

در VB.NET زمانی که یک فرم جدید میسازم و کارم تموم میشه دیگه نمیتونم اون پوشه رو در جای دیگه باز کنم !

یعنی
      زمانی که حتی کل اون پوشه و محتویاتش رو بگیرم و کپی کنم توی یک مکان دیگه...
      دیگه اون فرم باز نمیشه....یه جور فکر کنم قانون کپی رایت روش سوار شده....
      هرچی هم دم دستم بود انجام دادم ولی بازم نشد که نشد...

این پیام رو میده:

به طور خلاصه بگم:
      چطوری کل پوشه VB.NET که توش فرم رو ساختم کپی بگیرم و در جای دیگه پیست کنم و اون فرم کپی شده باز بشه ؟
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

وااای وااای ممنون خداااا
        رومون رو هیچ وقت زمین نمیندازه :biggrin:
        یافتم چکار کنم درست بشه....
        اول یه دست قشنگ به افتخار خودم بزنم :applause:
        خوب... :mrgreen:

برای این که درست بشه رفتم از نوار ابزار..... ولش کن....عکس میزارم زودتر مسیر رو پیدا کنید.....

این رو که بزنین یکم طول میکشه تا کارش تموم بشه...بعد از ااون یه پوشه میسازه...
        اون پوشه رو همراه با پوشه اصلی که فرم رو ساختین کپی کنید و هرجایی خواستین پیست کنید...
        حالا مشاهده میکنید که ....به به...فرم کپی شده شما باز میشه

واقعا هم کار نشد نداره ها.....البته خواستن و توانستن است....

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
          شما حتما تنها فرم یا پوشه فرمها رو جابجا می کنین و فایل پروژه و فایلهای دیگر در قسمت دیگر هستن ، یه پشنهاد ساده ، هنگام ایجاد یک فرم در قسمت شماره دو folder ای که در آن فایلهاتون رو می خواین قرار بدین آدرسش رو وارد کنین تا در هنگام جابجایی پوشه فایل ها به صورت صحیح اجرا شوند
          هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

یه مشگل
            چند روزی میشه دارم روش کار میکنم ولی درس نشد

از میکرو یک کلید رو میزنم
            کلمه bye رو میفرسته به فرم

توی فرم کلمه بای در richtextbox1 نمایش داده میشه

حالا میخوام بگم هروقت کلمه bye رو دریافت کردی...
            buttom2 رو نامرئی کن visable

ولی نمیشه...نامرئی نمیکنه...
            این کد مخصوص این بخش در بسکام
            کد:
            Config Pind.6 = Input 
            Portd.6 = 1
            do
             Debounce Pind.6 , 0 , Ext , Sub 
            loop

Do
            Ext:
            Print "bye" ; Chr(13)
            Loop
            end

این هم برنامه vb.net که داخل تامر 100میلی ثانیه گذاشتم و enable هم فعال کردم

کد:
              Private Sub Timer1_Tick_1(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
                Select Case RichTextBox1.Text
                  Case "bye"
                    Button2.Visible = False
                  Case Else
                    Button2.Visible = True
                End Select
              End Sub

\|/_\/_

دیدگاه

اقای چمنی عزیز اگه امکان داره پروژه نهایی رو برای دانلود بذارید ممنون میشم

دیدگاه

پاسخ : ارتباط دوطرفه بین AVR و کامپیوتر Bascom AVR + VB.NET2010 فقط &

سلام دوستان این قسمت رو یه توضیح میدید؟

کد:
                Private Sub SerialPort1_DataReceived(ByVal sender As Object, ByVal e As System.IO.Ports.SerialDataReceivedEventArgs) Handles SerialPort1.DataReceived
                    Try
                      b = SerialPort1.ReadLine
                      Me.Invoke(New EventHandler(AddressOf baby))
                    Catch ex As Exception

End Try
                  End Sub
                این برنامه کلی رو که دادید ریختم ولی وقتی که میخوام نرم افزار طراحی شده رو ببندم بسته نمیشه باید به زور ببندمش(ALT+SHIFT+DELET)

دیدگاه

سلام دوستان
                  من یه میکرو atmega 32 را با یه ماژول cp2102 به کامپیوتر می خوام وصل کنم. اما هر برنامه ای که برای ارتباط سریال روی میکرو می نویسم و بعد به کامپیوتر وصلش می کنم بعد از اون دیگه میکرو پروگرم نمیشه!!! :angry:
                  پروگرمرم multi AVR programmer هست که از همینجا خریدمش، کسی می دونه چرا این اتفاق میوفته؟ یا اصن می شه میکروهایی که از دست دادم رو برگردونم یا نه؟ :cry:
                  خطای enable programming error میده
                  باید چیکار کنم که میکرو هام رو از دست ندم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط marjan.f
                    سلام دوستان
                    من یه میکرو atmega 32 را با یه ماژول cp2102 به کامپیوتر می خوام وصل کنم. اما هر برنامه ای که برای ارتباط سریال روی میکرو می نویسم و بعد به کامپیوتر وصلش می کنم بعد از اون دیگه میکرو پروگرم نمیشه!!! :angry:
                    پروگرمرم multi AVR programmer هست که از همینجا خریدمش، کسی می دونه چرا این اتفاق میوفته؟ یا اصن می شه میکروهایی که از دست دادم رو برگردونم یا نه؟ :cry:
                    خطای enable programming error میده
                    باید چیکار کنم که میکرو هام رو از دست ندم؟
                    سلام
                    فیور بیت پروگرامرت رو خوب تعریف نکردی
                    حتما گذاشتین روی فقط یک بار پروگرام شدن
                    دلیل دوم و اخرش هم فیوز بیت های کریستال هستن... اگه روی کریستان خارجی تنظیمشون کردی حتمن باید قبل پروگرم واسش کریستال خارجی گذاشتی باشی
                    آیسیهاتم خراب نشده...میتونی بدی با پراگرامر های قویتر دوباره فیوز بیت هاشو تنظیم کنن و راه بیوفته

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                      سلام
                      فیور بیت پروگرامرت رو خوب تعریف نکردی
                      حتما گذاشتین روی فقط یک بار پروگرام شدن
                      دلیل دوم و اخرش هم فیوز بیت های کریستال هستن... اگه روی کریستان خارجی تنظیمشون کردی حتمن باید قبل پروگرم واسش کریستال خارجی گذاشتی باشی
                      آیسیهاتم خراب نشده...میتونی بدی با پراگرامر های قویتر دوباره فیوز بیت هاشو تنظیم کنن و راه بیوفته
                      چطور باید تعریفشون کنم مگه؟ فقط چون از کریستال خارجی استفاده می کنم همون رو براش تعریف کردم. برای برنامه های معمولی دیگه هیچ مشکلی ندارم با همین تنظیمات کارم رو انجام می دم همه چیز هم درسته فقط به محض اینکه برای پرت سریال پروگرمش می کنم میکرو دیگه پروگرم نمیشه!
                      برای ارتباط سریال فیوز بیت خاصی باید تغییر کنه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...