اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

visual basic یا delphi ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

visual basic یا delphi ؟

با سلام
    من می خوام برنامه نویسی computer رو شروع کنم نمی دونم با basic یا delphi شروع کنم من برنامه های ساده می خوام بنویسم و بیشتر می خوام با پورت ها کارکنم از دوستانی که تجربه دارن خواهش میکنم راهنما یی کنن
    در ضمن کتاب چیزی که مفید باشه اگه سراغ دارین معرفی کنید

visual basic یا delphi ؟

سلام . خوبی دوست عزیز ؟
    ببینید شما با تمام زبان های برنامه نویسی میتونی با پورت ها کار کنی . البته این قابلیت در این زبان ها وجود نداره ولی DLLآ‌ هایی براشون نوشته میشه که این اجاره رو به شما میده . فقط زبان برنامه نویسی ++VC هست که خودش جزو دستوراتش امکان کار با انواع پورت ها وجود داره .
    ولی ولی این ++VC بسیار مشکل هست به نظر من مخصوص یه برنامه نویس حرفه ای هست . از اون طرف VB خیلی ساده هست همه کار ها رو خودش برات انجام میده ( البته این همه امتیاز مثبت نیست امکان توصیف حالات پیچیده رو از شما میگیره ) از اون طرف DELPHI هم مخصوص برنامه نویسی تحت ویندوز هست یعنی یه زبان سطح بالا هست . به نظر من اگه بار اولی هست که می خواهی شروع کنی برو سراغ #C .
    ولی اگه به بعضی از زبان ها آشنایی داری ، مثلا قبلا با بیسیک کار کردی الان هم همون رو ادامه بده .
    ولی در کل زبان های بیسیک و پاسکال زبان های سطح بالا هستن ولی زبان C یه زبان میانی هست به این معنی که قالبیت های سخت افزاریش بیشتر از اون 2 تای دیگه هست .
    موفق باشید .
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

visual basic یا delphi ؟

سلام
      آره من basic کار کردم خودم زیاد اشنایی ندارم با برنامه نویسی computer ولی همون basic رو ادامه می دم قطعی شد
      یک کتابی ندارین معرفی کنید در ضمن من کجا می تونم مثال های پورت ها رو گیر بیارم مخصو صا usb

دیدگاه

visual basic یا delphi ؟

سلام . خوبی دوست عزیز ؟
        از سایت codeproject.com استفاده کنید .
        موفق باشید .
        شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
        هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
        چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

پاسخ : visual basic یا delphi ؟

نوشته اصلی توسط محمد نحوی
          سلام . خوبی دوست عزیز ؟
          ببینید شما با تمام زبان های برنامه نویسی میتونی با پورت ها کار کنی . البته این قابلیت در این زبان ها وجود نداره ولی DLLآ‌ هایی براشون نوشته میشه که این اجاره رو به شما میده . فقط زبان برنامه نویسی ++VC هست که خودش جزو دستوراتش امکان کار با انواع پورت ها وجود داره .
          ولی ولی این ++VC بسیار مشکل هست به نظر من مخصوص یه برنامه نویس حرفه ای هست . از اون طرف VB خیلی ساده هست همه کار ها رو خودش برات انجام میده ( البته این همه امتیاز مثبت نیست امکان توصیف حالات پیچیده رو از شما میگیره ) از اون طرف DELPHI هم مخصوص برنامه نویسی تحت ویندوز هست یعنی یه زبان سطح بالا هست . به نظر من اگه بار اولی هست که می خواهی شروع کنی برو سراغ #C .
          ولی اگه به بعضی از زبان ها آشنایی داری ، مثلا قبلا با بیسیک کار کردی الان هم همون رو ادامه بده .
          ولی در کل زبان های بیسیک و پاسکال زبان های سطح بالا هستن ولی زبان C یه زبان میانی هست به این معنی که قالبیت های سخت افزاریش بیشتر از اون 2 تای دیگه هست .
          موفق باشید .
          سلام دوست عزیز
          شما مقاله ی آموزشی به زبان فارسی با مثال برا ارتباط با رایانه به زبان c# سراغ ندارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نحوی
            سلام . خوبی دوست عزیز ؟
            از سایت codeproject.com استفاده کنید .
            موفق باشید .
            سلام دوست عزیز
            شما مقاله ی آموزشی به زبان فارسی با مثال برا ارتباط با رایانه به زبان c# سراغ ندارید؟
            واینکه مثلا چه حالات پیچیده ای رو نمیشه با VB تعریف کرد؟

دیدگاه

با همه زبانها میتونی ، با هرکدوم راحت تری ادامه بده
              vb برای شما راحت تره ، کار کردن با پورتها هم توی هیچکدوم سخت نیست ، یه ارساله یه دریافت. چیز خاصی نداره ( البته تا اینجا مربوط بود به پورتهای com & lpt )

اما پورت usb یه داستانی داره سخت .....
              پیشنهاد میکنم برای شروع از نمونه های آماده و ساده که توی اینترنت هستند استفاده کنید ، خودشون درایورها راآ‌ قبلا آماده کردند
              AVRDUDE را توی گوگل سرچ کن.

آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
              تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
              آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
              هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X