اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتاب آموزش JAVA ؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کتاب آموزش JAVA ؟؟؟

سلام

کسی کتاب خوب در مورد JAVA سراغ داره؟ (لطفا با ذکر نام نویسنده و انتشاراتش بگید.)

ممنون

پاسخ : کتاب آموزش JAVA ؟؟؟

1- با زبان اصلی بودن مشکل دارید؟اگر نه که من چندتا انگلیسی دارم بگید پلود کنم.
    2- جاوا رو یک مهندس برق میخواد چکار؟
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
      1- با زبان اصلی بودن مشکل دارید؟اگر نه که من چندتا انگلیسی دارم بگید پلود کنم.
      2- جاوا رو یک مهندس برق میخواد چکار؟
      سلام احمد جان

1 - میخوام کتاب باشه.که بتونم تو ستاد بخونم!
      2- ما که مهندس نیستیم ! ولی یه چار فرانسه به کارش میاد

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کتاب آموزش JAVA ؟؟؟

نوشته اصلی توسط Ice Man
        سلام احمد جان

1 - میخوام کتاب باشه.که بتونم تو ستاد بخونم!
        2- ما که مهندس نیستیم ! ولی یه چار فرانسه به کارش میاد
        آقا حامد خیلی ممنون از جوابهای کاملت =)) =)) الان منم مثل خودت جواب میدم
        1- خوب تبلت رو آمریکای جهانخوار برای همین درست کرده.یکی بخر،قیمتی نداره که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        2- مهندس هستیااااااا،حالا می خوای چار فرانسه هم بشی،نور علی نوره :applause:
        حالا جدا از شوخی: جاوا میتونه کارایی c, c++ رو برای ما داشته باشه؟البته خوب کامپایلری که بخواد به درد میکرو ها بخوره نداره دیگه ولی در کل برای اینترفیس نویسی و ... میگم.
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

آقا حامد خیلی ممنون از جوابهای کاملت =)) =)) الان منم مثل خودت جواب میدم
          1- خوب تبلت رو آمریکای جهانخوار برای همین درست کرده.یکی بخر،قیمتی نداره که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          2- مهندس هستیااااااا،حالا می خوای چار فرانسه هم بشی،نور علی نوره :applause:
          حالا جدا از شوخی: جاوا میتونه کارایی c, c++ رو برای ما داشته باشه؟البته خوب کامپایلری که بخواد به درد میکرو ها بخوره نداره دیگه ولی در کل برای اینترفیس نویسی و ... میگم.

1 تو مناطق نظامی که نمیزارند تبلت ببری!
          2 ما نوکرتیم

برای برنامه نویسی وب میخوام! یه پیش زمینه ای از جاوا داشته باشم بد نیست.

دیدگاه

برا وب php قشنگ تر از جاوا هست. خرج سرورش هم نسبت به بقیه کمتره.
            ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
              برا وب php قشنگ تر از جاوا هست. خرج سرورش هم نسبت به بقیه کمتره.
              سلام.میشه کلا درباره این زبانها و پلتفرم ها و ... توضیح بدین؟من اطلاعاتم در این موارد کمه
              جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

جعفر نژاد قمی یه کتاب داره

دیدگاه

سلام.میشه کلا درباره این زبانها و پلتفرم ها و ... توضیح بدین؟من اطلاعاتم در این موارد کمه
                  سلام
                  این که نوشتی 'کلا' کارو یکم سخت میکنه که از کدوم شروع کنم ولی از وب شروع میکنیم:
                  برای برنامه نویسی مبتنی بر وب که برنامه کجا اجرا میشه کلا 2 نوع زبون داریم:
                  یکی سمت کلاینت هست که برنامه تو مرورگر شما اجرا میشه، به این صورت که اصل برنامه اول میاد سمت مرورگر و شروع به اجرا میکنه و میتونه اصلا با هیچ سروری هم ارتباط نداشته باشه، مثل جاوا اسکریپت که کدش لابلای کد HTML میاد تو مرورگر و مرورگر کد رو پردازش و اجرا میکنه و هیچ بار پردازشی رو سمت سرور وارد نمیکنه، کاربردش هم کارایی هست که نیاز نیست تو سرور اجرا بشه، مثلا قبل از اینکه دیتاهای یه سری تکست باکس و .... روی فرم به سرور فرستاده بشه باید با جاوا اسکریپت محتوای اونا رو بررسی کرد که مثلا اگه یکیش نباید خالی باشه و خالی بود، یه پیامی بده تا کاربر اونو پر کنه، این کار باعث افزایش سرعت و کاهش فشار وارد بر سرور میشه که تو سایتایی که دیدم ایرانیا مینویسن این مورد رو خیلی کم رعایت میکنن و از جاوا اسکریپت بیشتر برای کارای انیمیشن و AJAX استفاده میکنن.
                  یه نوع دیگه سمت سرور هست که سمت سرور اجرا میشه و نتیجه برای مرورگر فرستاده میشه، از معروف ترینشون PHP و ASP.NET و JAVA هست، اینا اصل کار پردازشی رو تو سایتا میتونن انجام بدن، مثل کار با دیتابیس. که بین اینا PHP نیاز به کامپایل نداره و ASP.NET و JAVA دارن، یعنی کد PHP تو سرور خط به خط خونده میشه توسط سرور و اجرا میشه، که همین باعث این زبون کاملا کد باز باشه و همه بتونن کدشو دستکای کنن، البته وقتی یه سایتی رو با این زبون مینویسین کد برنامتون هیچوقت تو مرورگر توسط هیچ کاربری دیده نمیشه و کاربر فقط با نتایج پردازش سرو کار داره، و برای دستکاری کد حتما باید اصل کد رو داشته باشین، ASP.NET هم برنامشو با ویژوال استادیو باید نوشت و کامپایل کرد و زبون برنامه نویسیش هم میتونه یکی از زبون های ویژوال استادیو باشه، JAVA هم تا جایی که شنیدم یه سری کلاس برای ساخت برنامه مبتنی بر وب داره که با استفاده از اونا باید برنامه رو نوشت و با JDK کامپایل کرد.
                  برای اجرای زبون های سمت سرور نیاز به وب سرور داریم که پاچی وب سرور از معروف ترین وب سرور هایی هست که میتونه برنامه های PHP رو اجرا کنه، و IIS هم برای اجرای برنامه های ASP.NET لازمه و فقط هم نسخه تحت ویندوز داره، برای اجرای جاوا هم باید مثل بقیه برنامه های جاوا سیستم JVM داشته باشه.
                  حالا تا همین جا هم که جزئی توضیح دادم، فکر نمی کردم اینقدر بشه، شما هم کلی پرسیدی من بخوام از همش جزئی هم بگم باید خیلی بگم!
                  اگه موضوع خاصی مد نظر هست اونو بگین تا بگم.

دیدگاه

خیلی ممنون از توضیحات عالی و شفافتون.زبان های ویژوال استودیو چیا هستن؟در مورد این کدهای HTMLو AJAX هم توضیح بدین که چی هستن.
                    با تشکر مجدد
                    جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

خیلی ممنون از توضیحات عالی و شفافتون.زبان های ویژوال استودیو چیا هستن؟در مورد این کدهای HTMLو AJAX هم توضیح بدین که چی هستن.
                      با تشکر مجدد
                      ویژوال استادیو(visual studio) که محیط برنامه نویسی مایکروسافت باشه 4تا زبون ویژوال C# و ویژوال c++ و ویژوال بیسیک و F# رو پشتیبانی می کنه، یعنی با یکی از این 4تا زبون میشه تو ویژوال استادیو برنامه نوشت.
                      کد های HTML هم وظیفه اصلیشون ساختن رابط کاربری سایت و نمایش اطلاعات هست، و به خودی خود هیچ قدرت پردازشی ندارند، اگه به تنهایی استفاده بشه سایتتون میشه کاملا استاتیک و هیچ تغییری خودش نمیتونه تو خودش یجاد کنه، یکی از دلایل اصلی بوجود امدن زبون های جانبی هم رفع این مشکل بود.
                      AJAX هم با مثال توضیح بدم بهتره:
                      گوگل رو دیدین که تازگیا وقتی در حین تایپ یه چیزی هستین اونو براتون سرچ میکنه و نتیجه رو همزمان با تایپ براتون میاره؟
                      یا همین فروم که چند وقته، وقتی دکمه تشکر رو میزنید دیگه صفحه از اول رفرش نمیشه، و با نشون دادن یه کادر کوچیک چند لحظه تشکر رو براتون ثبت میکنه؟
                      با AJAX میشه این جور کارارو پیاده کرد، اصل کاری هم که انجام میده اینه که با جاوا اسکریپت کار ارسال درخواست و دریافت پاسخ رو به صورت پشت زمینه انجام میده و اگه بخشی از صفحه نیاز به تغییر داشت بدون رفرش صفحه اونو تغییر میده.

دیدگاه

ویژوال استادیو(visual studio) که محیط برنامه نویسی مایکروسافت باشه 4تا زبون ویژوال C# و ویژوال c++ و ویژوال بیسیک و F# رو پشتیبانی می کنه، یعنی با یکی از این 4تا زبون میشه تو ویژوال استادیو برنامه نوشت.
                        J# و sql server و... رو هم بهتر هست اضافه کنید.البته موقع نصب ازتون میپرسه کدوم ها رو میخواید و فقط اون ها نصب میشه.

حالا که بحث منحرف شده منم یه سوال کنم. j# دقیقا قضیه ش چیه؟ syntax با جاوا فرق داره؟
                        یه لیستی بود چند وقت پیش دیدم که زبون ها رو بر اساس کاربرد و برنامه نویساش سورت کرده بود. تو سال 2012 زبان سی اولین زبان بود و دومیش جاوا !!! توی نمودار هم تو سال 2008 حتی جاوا به رتبه اول هم رسیده بود!
                        منم قبل اینکه جاوا رو یاد بگیرم فکر میکردم زبون ضعیفی هست اما وقتی آشنا شدم باهاش نظرم عوض شد.
                        میشه گفت از نظر قدرت شبیه به زبان سی هست با این تفاوت که برای اجرا وابسته به نوع پردازنده ای که برای کامپایل شده نیست.
                        جدا از همه این بحث ها یه چیزی که برام خیلی جالب بود کامپایل کردن کتابخونه های سی برای جاوا بود.یعنی یه کتابخونه داریم که با سی نوشته شده, میتونیم از این کتابخونه تو برنامه ای که با جاوا مینویسیم استفاده کنیم.گرچه به خاطر امتحانات وقت نکردم تست کنمش اما قابلیت وسوسه کننده و کاربردی هست!
                        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                          J# و sql server و... رو هم بهتر هست اضافه کنید.البته موقع نصب ازتون میپرسه کدوم ها رو میخواید و فقط اون ها نصب میشه.
                          حالا که بحث منحرف شده منم یه سوال کنم. j# دقیقا قضیه ش چیه؟ syntax با جاوا فرق داره؟
                          بله،یه درس با sql server پاس کردیم و اولی هم اسمش رو دیده بودم تو ویژوال استادیو و جزو زبون میشه حسابشون کرد، ولی متاسفانه نرفتم سمتش که ببینم داستانش چیه. :redface:
                          در حال حاضر هم جاوا طرفدارای زیادی داره که دلایل اصلیش هم یکی قابل اجرا بودنش تو پلتفرم های مختلف و یکی دیگه هم رایگان بودنشه.
                          منم جاوا رو فقط تو اندروید به صورت کاربردی استفاده کردم و فکر میکردم تو پلتفرم های ویندوز و مک و لینوکس نمیتونه از تمام امکانات سیستم عامل استفاده کنه ولی نمونه برنامه هایی ازش دیدم که کلا نظرمو نسبت بهش عوض کرد، مثلا مکبوک ها یه سنسور شتاب 3 محوره توشون دارن که ازش برای محافظت از هارد استفاده میکنند، با جاوا تونسته بود طرف ازش دیتای 3محور رو بگیره!، خود Xcode که محیط برنامه نویسی مک باشه هیچ API مستقیمی برای انجام این کار نداره.

دیدگاه

آقا سجاد زبان کلایت به جز HTML ,JAVA زبون به درد بخور دیگه ای هم هست؟ که دستت داخل برنامه نویسی باز باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ice Man
                              آقا سجاد زبان کلایت به جز HTML ,JAVA زبون به درد بخور دیگه ای هم هست؟ که دستت داخل برنامه نویسی باز باشه؟
                              اصل نمایش اطلاعات همش دست HTML هست، و اصلی ترین بخش یه سایت هم HTML هست، جوری که میشه با فقط HTML تنها یه سایت کامل نوشت(البته کاملا استاتیک)، ولی با زبونای جانبی دیگه بدون HTML نمیشه سایت نوشت! ولی میشه مثلا با PHP تنها یه برنامه نوشت که سایت نباشه و رو وب سرور پلود کرد و با برنامه های دیگمون که میتونه هر برنامه دیگه(چه سایت، چه برنامه ویندوز، چه برنامه اندروید ، ...) باشه، به برنامه PHP رو سرورمون یه سری دیتا بفرستیم و سرور هم بعد از پردازش بهمون یه جواب برگردونه!(به این برنامه ها میگن: وب سرویس) مثل برنامه هایی که وضعیت آب و هوای یه محلی رو از سرور یاهو نشون میدن.
                              JAVA هم با جاوا اسکریپت خیلی فرق داره، جاوا اسکریپت سمت کلاینت هست و جاوا سمت سرور.
                              از جاوا اسکریپت بدرد بخور تر هم خودشه! باهاش یه سری توابع برای کارای گرافیکی نوشتن اسمشو گذاشتن jQuery که با وجود این دیگه هیچکس ندیدم برای کارای گرافیکی بره سمت فلش!، کاربرد جاوا اسکریپت هم فقط به وب ختم نمیشه مثلا مک هم برای حرکات انیمیشنیش از جاوا اسکریپت استفاده میکنه.
                              برای شروع وب نویسی هم یه منبع بهتون معرفی می کنم که عمرا لنگشو گیر بیارین، فوق العاده ساده و قشنگ توضیح داده، حتی امکان تست اون چیزایی هم که آموزش داده گذاشته:
                              http://www.w3schools.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X