اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از موس به عنوان اسکنر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از موس به عنوان اسکنر

سلام خسته نباشید.
    راستش من داشتم درباره نحوه ارتباط ماوس با کامپیوتر تحقیق میکردم و وقتی رفتم سراغ دیتاشیت چند مدل از چیپ های موس متوجه شدم که موس های اپتیکال دارای یک دوربین 18*18 پیکسلی هستند.خیلی سعی کردم بفهمم چطور میشه اطلاعاتش رو دریافت کرد یا در واقع بشه باهاش عکس گرفت،یه سرچی کردم ولی منبع فارسی در این مورد پیدا نکردم ،از منابع اینگلیسی هم چیزی دستگیرم نشد.حالا اگه امکان داره من رو راهنمایی کنید و بگید چطور میشه از دوربینش استفاده کرد.
    در ضمن من با برنامه نویسی avr با نرم افزار bascom آشنام،اگه میشه در این زمینه راهنماییم کنید.
    ایمیل من:ab.eskandary.2008@gmail.com

پاسخ : استفاده از موس به عنوان اسکنر

سلام دوست عزیز
    تا انجا که من می دانم اطلاعات این دوربین توسط چیپشت داخلی و فرایند پردازش تصویر انالیز می شه و سرعت و جهت حرکت توسط پورت usb به کامپیوتر ارسال می شود ولی فکر نکنم بشود به اطلاعات خام موس دسترسی داشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abolfazles
      سلام خسته نباشید.
      راستش من داشتم درباره نحوه ارتباط ماوس با کامپیوتر تحقیق میکردم و وقتی رفتم سراغ دیتاشیت چند مدل از چیپ های موس متوجه شدم که موس های اپتیکال دارای یک دوربین 18*18 پیکسلی هستند.خیلی سعی کردم بفهمم چطور میشه اطلاعاتش رو دریافت کرد یا در واقع بشه باهاش عکس گرفت،یه سرچی کردم ولی منبع فارسی در این مورد پیدا نکردم ،از منابع اینگلیسی هم چیزی دستگیرم نشد.حالا اگه امکان داره من رو راهنمایی کنید و بگید چطور میشه از دوربینش استفاده کرد.
      در ضمن من با برنامه نویسی avr با نرم افزار bascom آشنام،اگه میشه در این زمینه راهنماییم کنید.
      من چنذ سال پیش یه مقاله دیده یودم که اسکنر درست کرده بودند اگر پیدا کردم برایت ارسال میکنم
      :redface:
      کمتر سخن گویم
      بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

سلام چیزی جالبی باید باشه من هم میچرخم تو نت یا از دوستان اهل فن سوال میکنم اگه چیزی شد بهتون خبر میدم :redface:
        !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
        نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abolfazles
          سلام خسته نباشید.
          با این دوربین ها نمیشه اسکنر ساخت چون اولا رزولوشنش به شدت پایینه. دوم هم اینکه دوربین اینها تک رنگه (مثلا فقط مادون قرمز رو میشناسه).

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X