اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدام زبان برنامه نویسی را یاد بگیریم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کدام زبان برنامه نویسی را یاد بگیریم؟

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
    مهندس از راهنماییتون ممنون

حقیقتا C# خیلی تو دلمه و میخوام با اون شروع به کار کنم
    قبلا کتاب برنامه نویسی به زبان C نوشته دکتر عین الله جعفر نژاد قمی تقریبا یک سومش رو مطالعه کردم و تا حدودی با زبان C رفت آمدی داریم . . .
    به نظرتون بخوام یه نرم افزار با رابط گرافیکی طراحی کنم که فقط اطلاعات رو از پورت usb بگیره و نمایش بده چقدر کار میبره ؟؟؟
    یه حدود بهم بدید
    آیا کار سختیه ؟؟
    ضمنا یه منبع خوب C# هم اگه معرفی کنید که ممنون میشم
    ممنون
    سی شارپ هم خوبه ...البته از این بابت که سی بلد هستین خیلی جلو میوفتین... البته پایتون هم خیلی راحته اگه یه وقت بخواین از صفر شروع کنید...
    در رابطه با usb راستش نمی دونم که با سی شارپ بشه یا نه ولی ارتباط سریال که مطمئنم 100 در 100 میشه ... احتمال زیاد اینم میشه ... لطفا یکم سرچ کنید تا بیشتر اطلاعات بدست بیارین
    برا منبع خوب هم که بخواین از اول شروع کنید اینو سرچ و دانلود کنید :
    آموزش ویژوال #C --- سید محمد هاشمیان
    950 صفحه هست
    موفق باشید
    ! Life doesn't get easier , you just get stronger

دیدگاه

1_دوستان با زبان c# امکان کار با پورت های usb وجود داره یا نه ؟؟
      2_آیا با این زبان میشه یه برنامه قدرتمند ارتباط با میکرو کنترلر نوشت ؟؟
      آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
        1_دوستان با زبان c# امکان کار با پورت های usb وجود داره یا نه ؟؟
        2_آیا با این زبان میشه یه برنامه قدرتمند ارتباط با میکرو کنترلر نوشت ؟؟
        بهترین کاری که کردم این بود که برای سی/سی++ 6 ماه وقت گذاشتم و اونو با همه ی امکاناتی که داشت تموم کردم . و همون باعث این شد تا دید من نسبت به برنامه نویسی و امکاناتی که داری باز شه و سی شارپ رو تو یه هفته تموم کنم. جاوا رو تو 20 روز که یه ساعت و نیم روزی کار میکردم تموم کنم. میخاستم اهمیت یادگیری سی رو برات بگم.و خیلی وقت بود که میخاستم با usb میکرو ارتباط برقرار کنم. که فهمیدم داستان usb کلا جداست. شما با هر زبونی میتونی با usb ارتباط برقرار کنی . ولی باید usb رو با ساختمانش خوب بشناسی . چند لایه داره usb . راحتترینش که ساده تر هست HID هست مثل پرینتر و کیبورد یو اس بی و موس از این HID استفاده میکنه. و میکروها هم میتونن ازطریق HID به یو اس بی وصل بشن. در غیر این صورت شما باید درایور برای نرم افزار خودتون بنویسین تا بتونه دیتاهای ورودی از یو اس بی رو برای برنامتون تحلیل کنه. من که رفتم سراغ میکروهایی که از پایه usb پشتیبانی میکنن مثل st . البته هنوز نرسیدم به بخش usb.

من برای توسعه نرم افزاررفتم java یاد گرفتم. چون کراس پلتفرم هست و میشه یه کد بنویسی و روی چندتا از سیستم عامل همون کد رو اجرا کنی.(ویندوز-لینوکس-مک) و تازه به راحتی هم میتونی برای اندروید هم کد بزنی . سی شارپ فقط برای ویندوز هست.
        سی شارپ نمیتونی برای میکرو برنامه بنویسی. ولی چون سی یاد گرفتی و یا خواهی گرفت میتونی به راحتی با ماژول های داخلی میکرو کنترلر با توجه به دیتاشیتی که داره کد بنویسی.

موفق باشید.
        به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
          زبان #C به چه امکاناتی از کامپیوتر دسترسی داره؟ آیا فقط برای ویندوزه؟(کراس پلتفرمه؟)
          نسبت به ویژوال بیسیک چقدر قدرتمند تره؟
          اگه ممکنه برنامه هایی که تا حالا با این زبان ساختین رو یه عکس ازشون بذارین و کاربردش رو بگین؟
          خیلی ممنون دوستان
          همیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
          لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
          تایپیک های من:
          حل تمام مشکلات atmega128a (eca.ir)
          آموزش کار با سایت (eca.ir)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electromohammad نمایش پست ها
            سلام خدمت دوستان
            زبان #C به چه امکاناتی از کامپیوتر دسترسی داره؟ آیا فقط برای ویندوزه؟(کراس پلتفرمه؟)
            نسبت به ویژوال بیسیک چقدر قدرتمند تره؟
            اگه ممکنه برنامه هایی که تا حالا با این زبان ساختین رو یه عکس ازشون بذارین و کاربردش رو بگین؟
            خیلی ممنون دوستان
            با سلام
            سی شارپ یک زبان برنامه نویسی بر پایه پلتفرم دات نت مایکروسافت میباشد. دارای Development Tools برای ویندوز، لینوکس و مک میباشد. من به شخصه فقط در ویندوز باهاش کار کردم ولی ادعای مایکروسافت اینه که Cross-Platform میباشد. همه جو ر برنامه باهاش میشه نوشت. برنامه نویسیش زیاد سخت نیست ولی مشکل بزرگش اینه که فایلهای Exe ایی که میسازه توسط برنامه هایی، قابل برگشت به سورس کد میباشد.
            جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۱:۱۴ ۱۴۰۰/۰۵/۲۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alimorad نمایش پست ها
              :question:کدام زبان برنامه نویسی را یاد بگیریم؟

دوستان عزیز من به این نتیجه رسیدم که باید یک زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرم برای همین خواستم از دوستان بپرسم کدام زبان را برای یک کاردان برق پیشنهاد میکنید؟

من اطلاع چندانی از برنامه نویسی ندارم اما می خواهم بتونم برنامه هایی رو بنویسم که به راحتی با پورت های کامپیوتر ارتباط برقرار کنه. برای هدایت یک مدار ! :question:
              سلام دوست عزیز ....ابتدا الگوریتم و فلوچارت را یاد بگیرید ، سپس از زبان C شروع کنید.
              خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

سلام مهندس
                برای اموزش نرم افزار idapro چه پیشنهادی دارید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X