اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال درباره ی مفسر یا INTERPRETER

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال درباره ی مفسر یا INTERPRETER

سلام دوستان.
    چند سوال درباره ی مفسر ها داشتم.
    1- چجوری کار میکنه؟
    2- مثلا من اگه بخوام در VB برنامه ای بنویسم که وقتی بهش فرمان دادم PRINT "ECA" عبارت ECA رو در خط فرمان بنویسه چکار باید بکنم؟
    خواشا ساده توضیح بدید که راحت بتونم متوجه شم.
    (راستش رو بخواین هدف اصلیم پیاده سازی روی میکروکنترلر های ARM هستش ولی میخوام با کامپیوتر شروع کنم)

پاسخ : سوال درباره ی مفسر یا INTERPRETER

میخوای یه زبون اسکریپتی تعریف کنی؟
    مثل پایتون و جاوا اسکریپت و HTML و PHP و ...؟
    چند تا دستور داری؟ باید تک تک دستورارو براشون کد بنویسی و تعریف کنی کارشونو.
    مثلا برای همون دستور پرینت باید تعریف کنی که اگه یه خط با کلمه print شروع شد بعد از یه اسپیس هرچی که جلوش هست رو به عنوان پارامتر بگیره و کار مورد نظر رو روش انجام بده.
    ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

1- قراره مفسر بیسیک باشه(بله)

2- دستورات زیاد نیستن (جمع - تفریق - PRINT - تعریف متغیر(فقط STRING و INTEGER) دستور GOTO )
      3- اگه امکان داره میشه یک نمونه کد بذارین؟(ترجیحا بیسیک ولی اگه C هم شد مشکل نداره . چون تا حدودی سی رو بلدم)

ممنون از جوابتون :wow:

دیدگاه

خیلی هم خوبه
        ولی من هیچ نمونه کدی ندارم متاسفانه
        ولی برای جمع و تفریق و پرینت همون توضیحی که تو پست قبل دادم جواب میده
        برای تعریف متغییر، 2تا آرایه از نوع اینتیجر و استرینگ تو برنامت تعریف کن که نقش حافظه رم رو داشته باشه، و بعد از هر بار تعریف متغییر تو اسکریپتت یه خونه از آرایه رو برای اون متغییر رزرو کن.
        برای GOTO هم انگار فکری برای لیبلش نکردی :-?، میتونی به شماره خط اسکریپتت پرش کنی.
        پیشنهاد میکنم یه تابع بنویسی که یه خط از برنامه رو بگیره و این 5تا دستور رو توی اون خط برسی و اجرا کنه و بعد از اجرای هر خط، خط بعد به تابع ارسال بشه.
        و اگه تو خط کد به GOTO خوردی همونجا تابع رو با پارامتر دستور GOTO فراخونی کن. البته قبل از اجرا هم اگه هر خط از اسکریپت رو تو یه خونه از آرایه بریزی اینجا خیلی کمکت میکنه.

دیدگاه

ممنون از توضیحات خوبتون. از فردا شروع به نوشتن میکنم. بعد از این که رو کامپیوتر جواب داد میرم سراغ میکرو
          روشی که شما پیشنهاد دادی خیلی خوبه و از همون استفاده میکنم
          موفق باشید :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PLASMA
            سلام دوستان.
            چند سوال درباره ی مفسر ها داشتم.
            1- چجوری کار میکنه؟
            2- مثلا من اگه بخوام در VB برنامه ای بنویسم که وقتی بهش فرمان دادم PRINT "ECA" عبارت ECA رو در خط فرمان بنویسه چکار باید بکنم؟
            خواشا ساده توضیح بدید که راحت بتونم متوجه شم.
            (راستش رو بخواین هدف اصلیم پیاده سازی روی میکروکنترلر های ARM هستش ولی میخوام با کامپیوتر شروع کنم)
            ۱- مفسر یک engine رو خودش داره که برنامه ای که نوشتید رو اون اجرا میکنه. نیاز به گفتن نیست که این موتور حجیمه و سرعتش هم پایینه.
            ۲- این رو نمیدونم من با زبونهای من در آوردی ماکروسافت خیلی کار نکردم

ولی جدای از شوخی بهتون پیشنهاد میکنم بجای VB با C++ کار کنید. حداقل وقتتون هدر نمیده. باور کنید زبونهایی مثل VB یا java برای میکرو وقت تلف کردنه.

دیدگاه

ممنون از پاسختون.
              بله بیسیک به درد کار های پیچیده نمیخوره و من هم دارم به سمت سی و سی پلاس پلاس حرکت میکنم(البته برای آرم چاره ی دیگه ای هم نیست)!

دیدگاه

تو اهمیت Cو C++ شکی نیست ولی برای هر چیزی اگه بخوایم ازش استفاده کنیم، به نظر من خیلی ظلم به خودمون هست!
                خیلی جاها واقعا نیاز پیدا میکنیم که یه چیزی رو در کمترین زمان ممکن و به راحت ترین روش تست کنیم که ببینیم جواب میده یا نه، برای اینجور کارا جدیدا رفتم سمت پایتون، نعمتیه که قابل وصف نیست، پیشنهاد میکنم اگه وقت کردین حتما یه سری بهش بزنید، پشیمون نمیشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
                  تو اهمیت C و C++ شکی نیست ولی برای هر چیزی اگه بخوایم ازش استفاده کنیم، به نظر من خیلی ظلم به خودمون هست!
                  خیلی جاها واقعا نیاز پیدا میکنیم که یه چیزی رو در کمترین زمان ممکن و به راحت ترین روش تست کنیم که ببینیم جواب میده یا نه، برای اینجور کارا جدیدا رفتم سمت پایتون، نعمتیه که قابل وصف نیست، پیشنهاد میکنم اگه وقت کردین حتما یه سری بهش بزنید، پشیمون نمیشید.
                  پایتون مگه برای میکرو هم میتونه کامپایل کنه؟
                  ولی استفاده از C ظلم نیست. به این علت که دست برنامه نویس راه میفته. اگر قرار باشه کامپایلرهای راحت دم دست آدم باشن آدم تنبل میشه.
                  خوبی استفاده از C هم همینه. حتی برای برنامه های کوچیک. حداقلش اینه که وقتی تست کردیم دیدیم کار میکنه میتونیم همون رو توسعه اش بدیم.

دیدگاه

پایتون رو برا میکروشو هنوز ندیدم.
                    ولی برای کارای سمت کامپیوتر، الان خیلی کم میبینم که از C++ خالی استفاده کنن.
                    ا¾ا¾

دیدگاه

بعد از 1 سال و دو سه ماه فهمیدم که تابع strtok به درد این کار میخوره :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X