اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین زبان یا محیط برنامه نویسی برای نوشتن برنامه های مانیتورینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین زبان یا محیط برنامه نویسی برای نوشتن برنامه های مانیتورینگ

نوشته اصلی توسط Mania59
    دوست عزیز
    لطفا بحث رو تغییر ندید . ( من روال اجرای برنامه خیلی دقیق و خوب می شناسم و الزامی برای ذکر اون در اینجا نمی بینم ) ولی خواهشم اینکه نظرتون رو راجع به محیط های برنامه نویسی که کار کردید در این تاپیک ارائه کنید . من هم همین کار رو کردم . ولی گویا شما رو عصبانی کردم . خواهش می کنم تعصبی رفتار نکنید. :mrgreen:
    بله من واقعا ممنونم از شما و کاملا متقاعد شدم که مطالبی که در مورد نوشتن اینترفیس با سی شارپ رو گفتید از زبان یک متخصص !!که پنج سال از عمرشو پای سی شارپ و ویژوال استودیو گذاشته درامد
    اگه واقعا پنج سال از عمر گهربارتون صرف یادگیری سی شارپ شده، با کمال پوزش کل اون پنج سالو تلف کردی! دیگه دنبالش نرو بیشتر وقتتو تلف نکن :redface: موفق باشی
    کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

ممنون از پیشنهادتون .
      ولی این پیشنهاد بدرد من نمی خوره چون من اصلا مشکلی با زبان های برنامه نویسی که بلدم ندارم و در بین همه اونها سی شارپ رو بهتر و قوی تر از همه می دونم .
      حالا شما مشکلی با این مورد دارید بهتر دلیل محکم بیارید که سی شارپ به این دلیل یا اون دلیل مشکل داره . شاید درست بود و من هم قبول کردم و رفتم سی شارپو بیخیال شدم و با یه چیز دیگه برنامه نویسی کردم . ولی باید بگم به ترتیب
      Basic
      C
      C B
      C++
      Delphi
      VB
      VC++
      C#

رو کار کردم و متوجه شدم بهتر از همه اینها همین C# . که توی این مدت 5 سالی که گفتم هم درآمد من کلا از راه برنامه نویسی اونم از زبان سی شارپ بوده پس عمرم رو تلف نکردم عزیزم .
      - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
        من هم یک مدت دنبال طراحی یک محیط کاربری جذاب برای یک سیستم مانیتورینگ بودم که خودم هم کار طراحیش رو انجام بدم . اولین چیزی که به ذهنم رسید VB بود . بعد یک مدت دیدم که اصلا محیط جذابی نداره . بعد رفتم سراغ Labview . انصافا از لحاظ زیبایی و کلا انجام عمل مانیتورینگ و هر کار دیگه ای حرف نداشت . فقط تنها مشکلی که من بیشتر اوقات بهش بر می خورمدم نصب نرم افزاری که درست کردم بود توی سیستم های دیگه . بعد از یک مدت تحقیقات به یک کامپوننت جالب برای VB.NET برخوردم . اسمش بود Dev Express . واقعا Gauge ها و نمودارهای زیبایی داشت و توی کنترل کردنشون چیزی رو کم نذاشته بود . ضمن اینکه با توجه به دات نت بودنشون تحت وب هم کار می کردن . حتی می تونستی محیطی مثل متروی Windows8 باهاش بسازی . الان یک مدت کار باهاش رو شروع کردم . واقعا چیز جالبی هست . اینم یک نمونه از Gauge ها و نمودارهاش :

[center][/center
        درسته منم با این کامپوننت کار کردم و چیز جالبی و کاملی هستش هستش----ولی یه مشکلی که هستش اینه که با #C فقط میتونی برنامه برا Windows بنویسی و نه سیستم عامل های دیگه.

Just QT!
        به هیچ وجه لازم نیست زبان دیگه ای کار کنید. قدرت در دستان QTیست! :twisted:
        منم به نظرم qt گزینه خوبی هستش چون هم کامپونت های خوبی داره و هم برا تموم سیستم عامل ها میشه براش برنامه نوشت(تو تموم سیستم عامل ها اجرا میشه------> البته اینو از اونایی که باهاش کار کردن شنیدم و خودم باهاش زیاد کار نکردم)

اگر بصورت صنعتی می خواهید کار کنید
        به نظر من
        WINCC در حال حاضر کیس بسیار مناسبی هست
        خوبه باز دوستان نظراتشون رو میگن و دست آدم رو باز میکنن(که بتونه گزینه های بیشتری رو داشته باشه و...)
        میشه دلیلتون رو بگید که چرا این wincc بهترین هستش؟ و یه توضیحات کمی دربارش بدید

لب ویو!

دوستان تو نت دیدم مثل این که با این نرم افزار هم میشه عمل مانیتورینگ پروژه ها رو انجام داد، ولی من خودم که چند تا پروژه نمونه اش رو دیدم اصلا با گرافیک کار حال نکردم و در ضمن برنامه نویسیش گرافیکی هستش و نه به زبون برنامه نویسی(هر چند که مثل این که میشه توش برنامه نویسی کرد ولی چیزی که غالب هستش برنامه نویسی گرافیکی هستش)
        و مثل این که حجم فایل های خروجی این نرم افزار خیلی زیاده(که یا باید نرم افزار لب ویو در سیستم مقصد نصب باشه تا هجم فایل exe خروج کم - حجم خود نرم افزار لب ویو هم فک کنم حدود 1 گیگ باشه)
        و در ضمن اصلا معلوم نیست که تو سیستم عامل های دیگه هم برناممون اجرا میشه یا نه(من مطلبی پروزه ای چیزی در این باره تو سایت های فارسی زبان ندیدم)

نرم افزار dasylab
        مث این که از این نرم افزار هم برا مانیتونرنگ میشه استفاده کرد، حالا برم یکم دربارش بسرچم ببینم چی چی هستش دقیقا...
        اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
        1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
        2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

#c

#c

#c

#c

#c

دیدگاه

خب این طور که معلومه این WINCC بیشتر برا PLC و این جور جیزا هستش و نه میکرو کنترلر ها و پروسسور ها چون اصلا ارتباط سریال نداره و ... و لذا دردسر داریم
            ولی لب ویو این طور نیست، در ضمن این نرم افزار WINCC فقط تو ویندوز قابل اجرا هستش

به نظرم از بین wINCC و LABVIEW، دومی برا میکرو ها مناسب تر باشه -- حالا باز مطالعه میکنم ببینم چی میشه
            در ضمن لینک زیرو هم ببینید
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=40928.5

راستی یه سوال : تو این مینی کامپیوتر ها و پروسسور های ARM 8 ّه بالا فقط لینوکس میشه نصب کرد یا ...؟
            چون تو رسپدری بای که فک کنم بر مبنای ARM7 یا 8 هستش تمام ویندوز ها از جمله ویندوز 10 نصب میشه....شنیدم البته اینو

دیدگاه

یه چیز هم که هستش این لب ویو فک نکنم برا مینی کامپیوتر ها مناسب باشه چون برا اجرای فایل هاش باید خود نرم افزار رو هم نصب کنی رو اون مینی کامپیوتر که با توجه به این که این نرم افزار سنگین هستش زیاد جالب نیست استفاده از این مورد برا مینی ها....
              دوستان نظرشون چیه در این باره؟

دیدگاه

سلام
                خب منم ی کوچولو نظر بدم...
                من خودم یه همچین پروژه ای داشتم ..من با جاوا نوشتم...ولی یکم سخت بود..بعد یکم تحقیقات فهمیدم سی شارپ و پایتون به لحاظ نرم افزارهایی که دیدم باهاشون نوشتن خیلی خوب جواب دادن..البته ویژوا بیسیک هم خوبه..

دیدگاه

فقط کافیه یه 2 یا 3 ماهی به کل وقت بزارین سی / سی++ رو خوب یاد بگیرین.خودش زیر مجموعه زبانهای برنامه نویسیش که جاوا و سی شارپ و ... رو داره، دیگه بقیه زبان های زیر مجموعه رو نهایت یه هفته، وقت بزارین تموم میکنید. خوشبختانه سی سی پلاس ریشه زده تو همه جای دنیا، برنامه نویسی انواع میکروکنترلر ها و انواع سیستم عامل ها،انواع دیوایس ها ، یعنی جایی نمیتونید بگیید که سی نباشه اونجا. اینقدر گستردست. خود متلب و ... .
                  به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                  (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

خب مثل این که یه چیز دیگه هم هستش که تو صنعت کاربردی هستش
                    به نام "سیستم SCADA"...کسی اطلاعاتی داره؟
                    c# - labview - wincc - scada - و...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X