اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دوربین CCD خطی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دوربین CCD خطی

سلام دوستان
    من برای یه پروژه پردازش تصویر یک دوربین CCD خطی مبتنی بر USB می خوام که ترجیحا ساخت داخل باشه. و مستندات خوبی هم داشته باشه تا بتونم راحت باهاش کار کنم. کسی چنین دوربینی رو می شناسه. لطفا راهنمایی کنید؟

پاسخ : دوربین CCD خطی

شما چند جا پست گذاشتین !؟!
    اگه یه سرچی تو انجمن ها میکردین ، جوابتون رو پیدا میکردین
    دیدم که تو یکی از فروم ها درموردش صحبت شده و آدرس سایت فروشنده این نوع دوربین ها هم ذکر شده

ساخت داخل !

حدود قیمت هم فکر کنم حداقل 1 میلیون تومن بود ، البته مطمئن نیستم :bye

دیدگاه

salaam mamnoon az pasokhetoon
      man too website serach kardam bashoon tamas gereftam amma engar vared konnande hastand

دیدگاه

همشون وارداتی
        ایران دوربین 1 مگاپیکسلی هم نمیتونه بزنه

دیدگاه

یه سایتی پیدا کردم نمی دونم میشه بشون اعتماد کرد یا نه rasaandishan.ir، چجوری میشه فهمید اینکاره هستند یا نه؟

دیدگاه

نمیدونم و نمیتونم مطمئن چیزی بگم ، برین شرکتشون و باهاشون صحبت کنین
            ولی ظاهرا آدمهایی از خودراضی هستن که خودشون رو خیلی بزرگ می دونند :biggrin:
            اون پروژه های مخفیشون :mrgreen: من رو 2 تاشون کار کردم ، اصلا یکیشون که میدم کارآموزا انجام بدن ، واقعا خنده داره که اینظور بنویسند :mrgreen:
            -------
            این پروژه توسط مهندسین مجرب شرکت به انجام رسیده است. رسااندیشان موج پویا توانمندی انجام پروژه های مشابه را داشته ولی با توجه به یکی از مفاد قراردادمان مبنی بر محرمانه ماندن این طرح از ذکر توضیحات بیشتر معذوریم. با تشکر
            ------

دیدگاه

سلام، هر چند شما درست می گید ولی من ترجیح می دم قضاوت نکنم، شاید واقعا تعهد داده باشند. منم برام پیش اومده و تو یه کار تعهد دادم که پروژه ماهیتش محفوظ باشه. قطعا پروژه ای که یه شرکت انجام می ده با پروژه دانشجویی متفاوته و کیفیتش فرق داره. منتها من نمی دوم می شه بشون اعتماد کرد یا نه. قبلا از یه شرکت یه کارت DAQ خریدم که اصلا پشتیبانی خوبی نداشت. یه شرکت دیگه هم است تو اصفهان به اسم دیده پرداز صبا اونام انگار اینکارن.
              باید احتمالا بین این دو یکی رو انتخاب کنم حالا شما بودید چجوری سره رو از ناسره تشخیص می دادید؟

دیدگاه

اول برین پیش اونی که تو شهر خودتون هست و حضوری صحبت کنید
                بعد اگر قانع نشدین برین شرکت بعدی

دیدگاه

سلام. من دوربین شرکت رسااندیشان رو خریداری کردم. مدل تجاری RA-LSC-1205. فکرشم نمی کردم تو ایران هم انقدره قشنگ کار بشه، این مدلی که من خریدم 475 لاین در ثانیه می ده ولی 1000 لاینش رو هم دارن. مهم تر از همه پشتیبانیشونه، سورس برنامه VB که برا دوربینشون نوشتن رو هم رایگان بم دادن. و تو دو سه روز تونستم کامل بهش مسلط بشم و تغییرات لازم رو تو نرم افزار اعمال کنم. گفتم واقعا ارزش داره تا اینجا ازشون تعریف و تشکر کنم.

دیدگاه

نمونه برنامه و عکس دوربین رو هم اگر شد قرار بدین
                    شرکته رو پیدا کردم ، دیده بنیان پارس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X