اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در انتخاب راه برای ارتباط میکرو با web

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در انتخاب راه برای ارتباط میکرو با web

با سلام به همه دوستان

اگه بخام یه سری دیتا رو با میکرو avr روی اینترنت بذارم چه راهی رو باید برم؟
    در واقع میخام یه دید کلی برای انجام این پروژه داشته باشم و کم کم اونو انجام بدم
    همچنین برای برنامه نویسی web چه زبانی رو انتخاب کنم؟(شنیدم php خوبه)لطفا تفاوتهاشو بگید.
    (از نظر برنامه میکرو مشکلی ندارم.مشکل من برنامه نویسی web به صورت اصولی هستش )
    اگه کتاب یا منبع کاربردی میشناسید معرفی کنید.
    اگه توی این زمینه تجربه ای دارید بگید.

با تشکر

پاسخ : کمک در انتخاب راه برای ارتباط میکرو با web

با سلام
    باید تعریف پروژه رو دقیق تر بدنیم، اینترنت فرقی با شبکه نداره، میشه یه ارتباط tcp ساده داشت یا نه http رو هم روش سوار کرد، بسته به کار شما، اول شبکه رو یاد بگیرین یعنی ببینید با میکرو چطور ارتباطات فوق که گفتم عملی میشن و در شبکه داخلی منزل بتونید کاری که می خواین رو انجام بدین، بعدش فرستادن کار روی اینترنت تنظیم روتر و در موارد هاست سایت مثلا تتظیم دی ان اس و اینا هم بهش اضافه میشه
    وب نویسی هم باید بدنید برای چی می خواین، اگه می خوابن رو میکرو وب پیج ران کنید، باید بدنید دو نوع زبان وب هست، server side و client side زبان سمت سرور اول در سرور پردازش میشه بعد نتیجه برای کاربر ارسال میشه، php از این نوع زبان هست، روی هاست باید نرم افزار مربوطه به زبان نصب باشه، اما کلاینت ساید یک سری دستور هست که به کلاینت فرستاده میشه و اون انجامش میده مثل html یا css و javascrip هاست لازم نیست برنامه خاصی روش نصب باشه، برای همین استفاده از این نوع دوم در میکرو ها مرسوم هست، چون نیاز به نصب برنامه اضافه نداره، اما اگه بخواین سرور ساید رو میکرو ران کنید باید دنبال برنامش هم باشبن
    The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

پاسخ : کمک در انتخاب راه برای ارتباط میکرو با

نوشته اصلی توسط hessam2013
      با سلام
      باید تعریف پروژه رو دقیق تر بدنیم، اینترنت فرقی با شبکه نداره، میشه یه ارتباط tcp ساده داشت یا نه http رو هم روش سوار کرد، بسته به کار شما، اول شبکه رو یاد بگیرین یعنی ببینید با میکرو چطور ارتباطات فوق که گفتم عملی میشن و در شبکه داخلی منزل بتونید کاری که می خواین رو انجام بدین، بعدش فرستادن کار روی اینترنت تنظیم روتر و در موارد هاست سایت مثلا تتظیم دی ان اس و اینا هم بهش اضافه میشه
      وب نویسی هم باید بدنید برای چی می خواین، اگه می خوابن رو میکرو وب پیج ران کنید، باید بدنید دو نوع زبان وب هست، server side و client side زبان سمت سرور اول در سرور پردازش میشه بعد نتیجه برای کاربر ارسال میشه، php از این نوع زبان هست، روی هاست باید نرم افزار مربوطه به زبان نصب باشه، اما کلاینت ساید یک سری دستور هست که به کلاینت فرستاده میشه و اون انجامش میده مثل html یا css و javascrip هاست لازم نیست برنامه خاصی روش نصب باشه، برای همین استفاده از این نوع دوم در میکرو ها مرسوم هست، چون نیاز به نصب برنامه اضافه نداره، اما اگه بخواین سرور ساید رو میکرو ران کنید باید دنبال برنامش هم باشبن
      میخام از SIM908 استفاده کنم پس نوع ارتباط UART هست.(راههای دیگه رو هم بگید).از حرفاتون معلوم شد client side بهتره.حالا کدوم زبانو کار کنم؟+دلیل+مرجع کاربردی که مثالهای عملی داشته باشه و بیش از حد به تئوری نپردازه
      java,css,html؟
      یه پروژه عملی دیدم با mysql این کارو کرده بود(mysql فقط برای php هست؟)
      توضیح بیشتر پروژه:برای قدم اول مثلا مقدار دمای محیط رو با میکرو بفرستم روی net و از اون طرف بتونم با وارد کردن آدرس سایت بتونم یه گراف از دمای محیط مبدا رو ببینم.
      آیا منظورتون از "شبکه"،master و slave هست؟
      این ارتباط tcp رو هم با مثال توضیح بدید.
      در مورد DNS و روتر اطلاعات خاصی ندارم .لطفا کاربردی توضیح بدید یا یه مرجع خوب معرفی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cortex-m3
        با سلام به همه دوستان

اگه بخام یه سری دیتا رو با میکرو avr روی اینترنت بذارم چه راهی رو باید برم؟
        در واقع میخام یه دید کلی برای انجام این پروژه داشته باشم و کم کم اونو انجام بدم
        همچنین برای برنامه نویسی web چه زبانی رو انتخاب کنم؟(شنیدم php خوبه)لطفا تفاوتهاشو بگید.
        (از نظر برنامه میکرو مشکلی ندارم.مشکل من برنامه نویسی web به صورت اصولی هستش )
        اگه کتاب یا منبع کاربردی میشناسید معرفی کنید.
        اگه توی این زمینه تجربه ای دارید بگید.

با تشکر
        پیشنهاد میکنم از ic enc28j60 استفاده کنید در ابتدا اگرچه الان کارایی نداره ولی از پایه خوب یاد میگیری در واقع باید برنامه لایه های شبکرو روی avr بنویسی
        خیلی خوبه دید کلی بهت میده و پیشرفتش آی سی های خانواده Wiz است
        اَشهَدُ اَنَّ اَمیرالمُومِنینَ عَلیّاً وَلیُّ الله
        لبیک یا علی (ع)
        لبیک یا حسین (ع)
        لبیک یا آقام ابولفضل عباس (ع) علمدار کربلا
        لبیک یا امام صاحب الزمان (ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط whomanxan
          پیشنهاد میکنم از ic enc28j60 استفاده کنید در ابتدا اگرچه الان کارایی نداره ولی از پایه خوب یاد میگیری در واقع باید برنامه لایه های شبکرو روی avr بنویسی
          خیلی خوبه دید کلی بهت میده و پیشرفتش آی سی های خانواده Wiz است
          باشه فقط یه منبع خوب براش (شبکه توی این مورد خاص) معرفی کنید

دیدگاه

اگه بخام از آی سیenc28j60 استفاده کنم توی یه پروژه عملی دیدم که از پروتکل tcp و زبان httpاستفاده کرده....منبع چی بگیرم برای http و tcp؟

دیدگاه

اگه بخام از آی سیenc28j60 استفاده کنم توی یه پروژه عملی دیدم که از پروتکل tcp و زبان httpاستفاده کرده....منبع چی بگیرم برای http و tcp؟
              با استفده از سیم908 و امثالش که با سیم کارت کار می کنن، نمیشه صفحه وب درست کرد، بحث مربوط به شبکه موبایل هست و غیره.
              با اترنت هم برای اینکه با اینترنت کار کنین، نیاز به ای پی استاتیک هست و گرنه هر بار که ای پی عوض شه، شما هم باید ای پی رو عوض کنین، در کنار این مطلب حتما نیاز هست تا روتر پورت فوروارد بشه
              تو همین انجمن یک اموزش برای کار با این ایسی enc هست که می تونین جستجو کنین.
              tcp و http هر دو پروتکل هستند، http روی tcp سوار میشه، شما باید از زبان html استفاده کنی، این زبان اسکلت صفحه وب رو بهت میده، با css میتونی خوشگلش کنی، که خیلی شبیه html هست، و با جاوا اسکریپت می تونی براش یک سری برنامه بنویسی تا کمی تعاملی تر با کاربر کار کنه
              من خودم با لینک زیر قبلا یه چیزایی یاد گرفتم
              www.codecademy.com
              The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

چجوری میتونم آی پی استاتیک داشته باشم؟
                چجوری روتر پورت رو فوروارد کنم؟+توضیح

دیدگاه

پاسخ : کمک در انتخاب راه برای ارتباط میکرو با

برای تست ماژول ENC28J60 میشه کابل شبکه رو از MODEM به ماژول زد و چراغهای سوکت شبکه رو چک کرد؟
                  من کابل شبکه رو هم از مودم به ماژول وصل کردم و هم از لپ تاپ ولی هیچکدوم از LED ها روشن نشد؟آیا ماژئل سوخته؟
                  در ضمن من از کابل شبکه آماده استفاده کردم که روش زده UTP(نوع خاصی از کابل شبکه میخاد یا نه؟)

با تشکر

دیدگاه

ای پی استاتیک رو می خرن، به isp که اینترنت میده بهتون، بگین تا بهتون بده، هزینه اضافه میگیره بابتش، تو بردی مثل رسپبری، نرم افزاری هست که این مشکل رو حل می کنه، و با ای پی دینامیک هم کار می کنه، نمیدونم برای avr هم چنین چیزی موجود باشه،
                    پورت فوروارد میگه که ادرس هایی که با پورت مورد نظر شما به روتر میاد از طرف اینترنت، به کدوم ای پی و پورت در شبکه داخلی فرستاده بشه، برای همین دستگاه شما باید با ای پی ثابت در شبکه داخلی ظاهر شه، و معمولا پورت وب 80 هست، هر روتری هم نحوه پورت فورواردش مخصوص خودشه که میتونید گوگل کنید

دیدگاه

من هنوز روش تست ماژول رو نمیدونم ولی میخام شروع به برنامه نویسی میکرو کنم( atmega8).
                      برای اینکار چه مطالبی رو باید بدونم؟

دیدگاه

دوستانی که میکرو رو به آی سی ENC28J60 متصل کردید ،چه پروتکلی رو روی AVR به صورت نرم افزاری پیاده کردید؟(OSI یا TCP/IP)
                        چندتا پروژه دیدم با TCP/IP انجام شده بود ولی مثل اینکه OSI کامل تره.
                        آیا میشه هر کدوم رو که خواستم ازش استفاده کنم؟

دیدگاه

همچنین بعد از برنامه نویسی نرم افزاری پروتکل TCP/IP روی AVR باید یه صفحه وب طراحی کنم.
                          حالا اگه برنامه کار نکرد اشکال یابیش مشکله.یعنی معلوم نمیشه مشکل از ارتباط میکرو با شبکه هست یا مشکل در صفحه وب هست.
                          میخام ببینم میشه اول صفحه وب رو طراحی کنم و اونو یجوری بدون میکرو تستش کنم؟(یعنی اول صفحه وب رو طراحی و تست کنم و بعد از اون برنامه میکرو رو بنویسم)

دیدگاه

دوستانی که در مورد برنامه نویسی نرم افزاری مدل TCP/IP روی میکرو آشنایی دارید جواب بدید:
                            1.مدل TCP/IP دارای 4 لایه هست.آیا باید تمام لایه ها رو برنامشو بنویسم؟
                            2.هر لایه خودش چند پروتکل داره.مثلا لایه اینترنت دارای 4 پروتکل هست(IP/ARP/ICMP/IGMP) و یا لایه کاربردی دارای 2 پروتکل هست(HTTP/FTP)...آیا باید تمام این پروتکلها نوشته بشه یا بسته به نیاز میشه بعضیهاشو نوشت؟
                            +دلیل
                            اگه توی نوشتن برنامه مدل TCP/IP برای AVR هر گونه اطلاعاتی دارید ذکر کنید.

دیدگاه

دوستانی که در مورد برنامه نویسی نرم افزاری مدل TCP/IP روی میکرو آشنایی دارید جواب بدید:
                              1.مدل TCP/IP دارای 4 لایه هست.آیا باید تمام لایه ها رو برنامشو بنویسم؟
                              2.هر لایه خودش چند پروتکل داره.مثلا لایه اینترنت دارای 4 پروتکل هست(IP/ARP/ICMP/IGMP) و یا لایه کاربردی دارای 2 پروتکل هست(HTTP/FTP)...آیا باید تمام این پروتکلها نوشته بشه یا بسته به نیاز میشه بعضیهاشو نوشت؟
                              +دلیل
                              اگه توی نوشتن برنامه مدل TCP/IP برای AVR هر گونه اطلاعاتی دارید ذکر کنید.
                              خیر نباید نوشت، اگه قرار بود خودمون بنویسیم که دیگه هیچی، افراد بلد کار اومدن و stack رو برای tcp/ip نوشتن و ما از اون استفاده می کنیم و فقط لایه های بالا مثل اپلیکیشن رو می نویسیم، استک ها زیادن اما برای avr استک uip هست که می تونید استفاده کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X