اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص اختلاف فاز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص اختلاف فاز

سلام به همه مهندسین گل. یه مشکل دارم در زمینه اندازه گیری اختلاف فاز .
    سه تا موج سینوسی با فرکانس 400 هرتز دارم که یکی از فازها همیشه ثابته و دوتای دیگه در حال تغییر هستند چطور میتونم اختلاف فاز رو با میکرو تشخیص بدم. پیشاپیش از راهنمایی هاتون تشکر میکنم.لازم به ذکره که بگم دامنه هم دائم در حال تغییره.

پاسخ : تشخیص اختلاف فاز

نوشته اصلی توسط ابوالفضل سراوانی
    سلام به همه مهندسین گل. یه مشکل دارم در زمینه اندازه گیری اختلاف فاز .
    سه تا موج سینوسی با فرکانس 400 هرتز دارم که یکی از فازها همیشه ثابته و دوتای دیگه در حال تغییر هستند چطور میتونم اختلاف فاز رو با میکرو تشخیص بدم. پیشاپیش از راهنمایی هاتون تشکر میکنم.لازم به ذکره که بگم دامنه هم دائم در حال تغییره.
    برای بدست آوردن اختلاف فاز دو موج شما از چند راه می تونی اقدام کنی ، اما راهی که من تجربه کردم و خوب جواب داده به این شرحه :
    1-کاهش ولتاژ در صورتی که ولتاژ خیلی بالایی دارین ( به اندازه ای که برای میکرو قابل استفاده باشه )
    2-تبدیل شکل موج های سینوسی به مربعی با استفاده از مدارات تشخیص عبور از صفر .
    3-استفاده از اینتراپت های خارجی میکرو و تایمر های میکرو برای بدست آوردن اختلاف زمانی بین زمان های مشخصی از هر سیگنال
    4-استفاده از معلوماتی که از مرحله قبل به دست آوردی برای به دست آوردن اختلاف فاز

من خیلی کلی گفتم ولی تو انجمن بگردی حتما چیزایی دستگیرت میشه
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

دیدگاه

با گیت Xor خیلی راحت میتونی اختلاف فاز رو حساب کنی
      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

مهندس های عزیز دستتون درد نکنه.
        من از گیتxor هم استفاده کردم ولی مشکل زمانیه که دامنه ولتاژ کم میشه هم op apm دچار نوسان میشه هم خروجی xorهم از نویز معصون نیست ونویز خیلی محاسباتمو بهم میریزه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X