سلام، دوستان من این کد و چند کد دیگه رو دارم که برای میکروکنترلر stm30 هستش و میخوام اونو به atmel studio برای avr تبدیل کنم.
ولی در بخش ErrorStatus و SUCCESS و ERROR ،، ارور میده، در حالی که در هیچ جای برنامه متغیر های SUCCESS و ERROR تعریف نشدن، میخوام بدونم که وظیفه این متغیرها چیه و از کجا اومدن و آیا در این کد یک نوع متغیر جدید از نوع ErrorStatus تولید شده؟ مگه همچین چیزی داریم.
ولی در بخش ErrorStatus و SUCCESS و ERROR ،، ارور میده، در حالی که در هیچ جای برنامه متغیر های SUCCESS و ERROR تعریف نشدن، میخوام بدونم که وظیفه این متغیرها چیه و از کجا اومدن و آیا در این کد یک نوع متغیر جدید از نوع ErrorStatus تولید شده؟ مگه همچین چیزی داریم.
کد:
ErrorStatus gt910_write_reg(uint16_t reg_addr, uint32_t cnt, uint8_t *value) { ErrorStatus err; uint32_t i; err = SUCCESS; iic_start(); if (iic_write_byte(GT910_IIC_WADDR, 1) == E_Ok) { if (iic_write_byte((uint8_t)(reg_addr >> 8), 1) == E_Ok) { if (iic_write_byte((uint8_t)(reg_addr), 1) == E_Ok) { for(i = 0; i < cnt; i++) { if (iic_write_byte(value[i], 1) != E_Ok) { err = ERROR; break; } } } } }
دیدگاه