اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد کلمه عبور قبل از ورود به ویندوز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

با عرض سلام به همه ی دوستان
    من می خواهم یک پسورد قبل از بالا آمدن ویندوز بزارم و ورود پسورد صحیح پورت سریال یا پارالل را برای مدتی کوتاه فعال کنه (یعنی پسورد که وارد شد مثلاَ یک چراغ را روشن کنه یا یک رله را وصل کنه).
    آیا راهی وجود دارد .
    با تشکر

پاسخ : ایجاد کلمه عبور قبل از ورود به ویندوز

برای ویندوز 98 رو منم قبلا این کار رو کردم.
    ولی برای XP فکر نکنم بشه قبل از ویندوز برنامه ای رو اجرا کرد مگر اینکه یه برنامه نویس خفن باشید که بتونه اول یه شبه سیستم عامل بنویسه و بعد بتونه روی بوت سکتور بشینه که بتونه قبل از XP اجرا بشه.
    حالا اگر شما مورد کارتون رو بگید من یه ایده دیگه برای گرفتن پسورد دارم.
    شما دقیق بگید چه کاری میخواید انجام بدید تا بهتر بشه راهنمائی کرد.
    خوش آمدید و موفق باشید.
    الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

با عرض سلام
      دوست عزیز همانطوری که گفتم من قصد دارم یک مدار الکترونیک را با استفاده از یک پالس از پورت سریال یا پرینتر با وارد کردن کلمه عبور فعال کنم که این مدار یک رله را وصل کنه که این عمل باید قبل از ورود به ویندوز باشه و با ورود صحیح کلمه عبور وارد ویندوز بشم.در ضمن برنامه نباید تحت ویندوز باشه.
      با تشکر از شما

دیدگاه

سلام
        دوست عزیز درحالتی که ویندوز تو قسمت پس مونده دروقع تنها چیزی که لود نشده برنامه explorerهستش
        واسه منم جالبه منم یه پی گیری می کنم
        با این کار میشه خیلی امکانات جالبی بین ویندوزوسخت افزارها ایجاد کرد

دیدگاه

اگر میخواهید با ویندوز قبل از XT استفاده کنید میتونید برنامه پسورد رو اسمش رو توی Autoexec.bat بنویسی تا اجرا بشه.
          اما اگر میخواهید با XP کار کنید چاره ای نیست جز اینکه با ویندوز بالا بیائید ولی ویندوز را کنترل کنید.
          میتونید برای هوک صفحه کلید و ماوس برنامه بنویسی و اجازه استفاده از این ها رو به بعد از درست وارد شدن پسورد موکول کنید.
          یعنی برنامه هوک ها رو به ویندوز نده تا وقتی که پسورد درست وارد بشه.
          در کل برای اینکه اینکار را برای XP انجام بدید کار سخت تره.
          البته میشه برنامه ما همونطور که آقا رضا فرمود دسکتاپ رو ببندیم و ماوس رو روی فرم خودمون قفل کنیم و اجازه باز شدن برنامه دیگری رو ندیم(مخصوصا تسک منیجر) و اجازه بسته شدن برنامه خودمونم ندیم تا وقتی که پسورد درست وارد بشه. (که فکر کنم این کار راحت تره).
          این خودش یه پروژه به حساب میاد.که بسته به دقت و قدرتش کار کردن روش خیلی فرق میکنه.
          حالا با چه ویندوزی میخواید کار کنید؟

الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Iran-PC
            اگر میخواهید با ویندوز قبل از XT استفاده کنید میتونید برنامه پسورد رو اسمش رو توی Autoexec.bat بنویسی تا اجرا بشه.
            اما اگر میخواهید با XP کار کنید چاره ای نیست جز اینکه با ویندوز بالا بیائید ولی ویندوز را کنترل کنید.
            میتونید برای هوک صفحه کلید و ماوس برنامه بنویسی و اجازه استفاده از این ها رو به بعد از درست وارد شدن پسورد موکول کنید.
            یعنی برنامه هوک ها رو به ویندوز نده تا وقتی که پسورد درست وارد بشه.
            در کل برای اینکه اینکار را برای XP انجام بدید کار سخت تره.
            البته میشه برنامه ما همونطور که آقا رضا فرمود دسکتاپ رو ببندیم و ماوس رو روی فرم خودمون قفل کنیم و اجازه باز شدن برنامه دیگری رو ندیم(مخصوصا تسک منیجر) و اجازه بسته شدن برنامه خودمونم ندیم تا وقتی که پسورد درست وارد بشه. (که فکر کنم این کار راحت تره).
            این خودش یه پروژه به حساب میاد.که بسته به دقت و قدرتش کار کردن روش خیلی فرق میکنه.
            حالا با چه ویندوزی میخواید کار کنید؟

با عرض شرمندگی از این که فرصت نکردم به سایت سر بزنم .
            با تشکر از شما دوست عزیز با ویندوز XP هست ولی من به ویندوز کاری ندارم فقط می خاهم قبل از ورود به ویندوز و بعد از زمانی که کامپیوتر را روشن کردمبه عنوان مثال یک صفحه بیاد و پس از وارد کردن پسورد، توسط یکی از پورت ها یک مدار الکترونیکی رو فعال کنه و بعد وارد ویندوز بشه. در واقع میشه گفت یک سیستم امنیتی هست .

دیدگاه

سلام

دوست گرامی ، همانطور که آقای iran-pc فرمودند بهترین روش آن است که برنامه ای بنویسید که مانند system commander و یا مانند boot magic بر روی بوت سکتور ( master boot record ) قرار بگیرد و بوت شدن سیستم را کنترل کند ، برای اینکار باید آشنایی کامل با بوت سکتور و روند بوت شدن سیستم داشته باشید و نیز به زبان اسمبلی مسلط باشید . به هر صورت دو برنامه ای که نام بردم قابلیت پسورد گذاری در هنگام بوت شدن سیستم را دارند .

پاینده باشید.
              گر جان عاشق دم زند آتش بر این عالم زند
              وین عالم بی اصل را چون ذره ها بر هم زند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X