اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایده اندروید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایده اندروید

خیلی وقت بود سر نزده بودم وقتی دیدم انجمن اندروید ساخته شده جا خوردم. چون خودم مدتیه رفتم سراغ کار با اندروید ، خیلی خوشم اومد دیدم یه عده برقی هستن که هم زمان با من سعی در تلفیق اندروید و برق دارن

اضافه شده در تاریخ :
    اگر بخوایم از این برد های آرم 11 استفاده کینم یکی از مهمترین کار ها اتصال ال سی دی به اونه همونطوری هم که خودتون میدونید اندروید برخلاف لینوکس و ویندوز نیاز به رابط کاربری با ال سی دی و تاچ داره. خوب اولا که اینترفیس ال سی دی به این بردها کار ساده ای نیست مثلا در مورد برد Radxa Rock BoardRK3188 که خیلی برد قوی و حرفه ای هست دیتایی واسه وصل کردن ال سی دی براش نمی تونی پیدا کنی مگر اینکه بری برد رو بخری شاید تو منوالش چیزی پیدا کنی (شاید هم نباشه). ثانیا بیاید حساب کنید ببینید هزینه ها چقدر میشه: 350 تومن برد 100 تومن ال سی دی 7 اینچ 35 تومن هم تاچش میشه چیزی حدود 480 تومن. خوب بیاید فکر کنید راه حل چیه.

اضافه شده در تاریخ :
    شاید بیاید برد های ارزون تر مثل مارس یا کوبی 1 رو معرفی کنید اما باید بگم من به شخصه دوست دارم وقتی با یه چیز جدید کار میکنم نرم سراغ پایین ترین مدلاش :NO:. چون تجربه کار با اندروید 4 با سیستم های پایین رو دارم میدونم که خیلی اذیت کنندس مخصوصا وقتی قرار باشه تو سیستمت چندین سخت افزار اینترفیس کنی. :angry:

اضافه شده در تاریخ :
    خوب تا اینجا کسی نظری نداره؟

اضافه شده در تاریخ :
    در مورد مینی پی سی های فروشگاه همسایه:
    همونطور که میدونید نمیشه ال سی دی بفرض 40 پین رو به اینا وصل کرد بجای اون پورت HDMI گذاشتن و بنظر شخصی من صورت خوشی نداره تلویزیون خونه یا مونیتور رو تبدیل کنم به وسیله کار با اندروید.
    و به شخصه خوشم نمیاد که تو اندروید با ماوس کار کنم پس میمونه خرید یه تاچ به بزرگی همون ال سی دی و کیه که بده همچین هزینه ای رو مضاف بر اینکه شاید تو منوالش چیزی راجع به راه اندازی تاچ ننوشته باشه.
    (اگر فروشندگان تو انتشار منوال و دیتای محصولاتشون یکم دست و دلبازی نشون میدادن ما مجبور به این همه ریسک نمی شدیم)
    اگر هم راه افتاد :applause:
    حساب کردید هزینه هارو :eek:

اضافه شده در تاریخ :
    در مورد raspberry pi من ندیدم سایتش بطور رسمی حرفی از اجرای اندروید روی اون بزنه . فقط کرنل هایی هست که بطور غیر رسمی توسط افراد متفرقه نوشته شده لابد خود شرکتش میدونسته اجرای اندروید 4 روی این سیستم با این فرکانس کاری (700 مگ) یکم دور از منطقه. دلیل اینکه من روی اندروید 4 تاکید دارم بخاطر یه سری تجربیات کاریه که بهم گفته زیر 4 در بعضی جاها به مشکل میخوریم.
    یه خبر تو سایتش هست که نوشته اندورید 4 به زودی واسه این برد میاد این خبر واسه سال 2012 هست و هنوزم که هنوزه خبری نشده :sad:.

دیدگاه

مطالب خوبی بود دوست عزیز
      آقا اگر دنبال ایده می گردید، اینم یه ایده
      آی سی ft232 درایور اندروید هم داره
      پس میشه تو اندروید ازش استفاده کرد ، کسی می تونه برنامه ای برای ارسال و دریافت اطلاعات با این آی سی معرفی کنه یا بنویسه !
      همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

این ایده رو زیاد روش مانور دادن و خیلی اپ باهاش ساختن منتها سخت افزارتون باید otg یا host داشته باشه شرکت FTDI اومده یه آی سی به اسم FT311D ساخته که مستقیما به اندروید وصل میشه و مانند یک لاجیک آنالایزر دارای 4 کانال pwm ، دارای اینترفیس I2C ، SPI ، GPIO و UART هستش و کلی هم سورس کد خام اندروید تو سایتش داده که میتونید دانلود کنید. اما لازم به ذکره که اگر بخواید از این بردهای آماده استفاده کنید خودش اینارو روش داره و نیازی به Ft232 یا Ft311 یا Ft312 ندارید.

دیدگاه

میخوایم بردهای Tiny210 و Beaglebone رو بررسی کنیما. کسی نظری نداره ؟

دیدگاه

سلام به همه دوستان
            و با تبریک سال نو و آرزوی سالی خوب برای همه عزیزان .

در مورد بردهای فرندلی آرم و مشابه اون که با هسته آرم کار می کنند ، کسی از پورت سریال بدون واسط تو اندروید کار کرده ؟ یا میدونه تو اندروید بخوایم با پورت سریال اون ارتباط برقرار کنیم چه کاری باید انجام بشه و راهش چیه ؟ منظورم اینه که تو ویندوز ما یه پورت داریم و آدرس مربوزه که دیتا میفرستیم و یا پورت جدید با درایور اون نصب میکنیم و کار میکنیم باهاش حالا همین قضیه تو اندروید چجوریه ؟

ممنون

دیدگاه

سلام
              من می خوام یه سری داده ها رو که می تونم تو فایل های متنی یا حتی html باشه و یا ذخیره فایلی رو برای یه نرم افزار اندروید بفرستم
              این کار باید دایمی و آنلاین باشه و پیوسته
              کسی هست این کارو انجام بده؟
              چقدر هزینه داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن فاریابی
                سلام دوستان
                من چند وقتیه شرو کردم ب برنامه نویسی اندروید و ...
                چند روزیه بیکارم و برنامه اندروید خاصی ب مقزم خطور نمیکنه ک بسازم دوستان ایا ایده یا برنامه خواسی ب ذهنشون میرسه تا بنویسم؟؟؟ :nerd:
                میتونی برنامه ای بنویسی که موقعیت GPS رو در مویال A گرفته و به یک شماره به مویایل B که بهش میدیم هر مدت زمان مشخصی ارسال کنه (همینطور مسیر طی شده رو ذخیره کنه- ضمنا باید ک.بایل A در حالتی شبیه مود adle در میکرو این کار رو بکنه که کسی متوجه نشه.). و یه برنامه دیگه که در موبایل B قرار داره موقعیت هایی که موبایل A ارسال کرده رو در نقشه GPS مانیتور کنه. اینجوری اگه یه موبایل توی یک ماشین داشته باشی میتونی ماشین رو ترک کنی.
                من هستم پس می توانم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن فاریابی
                  سلام دوستان
                  من چند وقتیه شرو کردم ب برنامه نویسی اندروید و ...
                  چند روزیه بیکارم و برنامه اندروید خاصی ب مقزم خطور نمیکنه ک بسازم دوستان ایا ایده یا برنامه خواسی ب ذهنشون میرسه تا بنویسم؟؟؟ :nerd:
                  با Bluetooth و WiFiش کار کن. خیلی به درد بخوره. اگه اینا رو یاد گرفتی راه بندازی من خودم برات پروژه سراغ دارم که انجام بدی
                  بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط واثقی
                    سلام به همه دوستان
                    و با تبریک سال نو و آرزوی سالی خوب برای همه عزیزان .

در مورد بردهای فرندلی آرم و مشابه اون که با هسته آرم کار می کنند ، کسی از پورت سریال بدون واسط تو اندروید کار کرده ؟ یا میدونه تو اندروید بخوایم با پورت سریال اون ارتباط برقرار کنیم چه کاری باید انجام بشه و راهش چیه ؟ منظورم اینه که تو ویندوز ما یه پورت داریم و آدرس مربوزه که دیتا میفرستیم و یا پورت جدید با درایور اون نصب میکنیم و کار میکنیم باهاش حالا همین قضیه تو اندروید چجوریه ؟

ممنون
                    تو این برد ها مثلا برد Friendly Arm ها تو کرنلشون کتابخونه های مربوط به urat و pwm و i2c و adc و ... تعریف شده و تو برنامه اندرویدتون با فراخوانی کتابخونش می تونید از اونا استفاده کنید مثلا واسه uart این جوریه:
                    کد:
                    static public native int openSerialPort( String devName, long baud, int dataBits, int stopBits );
                    یا واسه i2c :
                    کد:
                    static public native int openI2CDevice();
                    static public native int writeByteDataToI2C(int fd, int pos, byte byteData);
                    static public native int readByteDataFromI2C(int fd, int pos);

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
                      با Bluetooth و WiFiش کار کن. خیلی به درد بخوره. اگه اینا رو یاد گرفتی راه بندازی من خودم برات پروژه سراغ دارم که انجام بدی
                      من با جفتش کار کردم کمکی خواستین در خدمتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط raha2015
                        سلام
                        من می خوام یه سری داده ها رو که می تونم تو فایل های متنی یا حتی html باشه و یا ذخیره فایلی رو برای یه نرم افزار اندروید بفرستم
                        چقدر هزینه داره؟
                        توضیح بیشتر:
                        سیستم اول pc هست و سیستم دوم وسیله ایست با سیستم عامل اندروید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط raha2015
                          سلام
                          چقدر هزینه داره؟
                          نرم افزار team viewer یه کاری شبیه به اینو انجام میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadfa91
                            ممنون
                            میشه بیشتر توضیح بدید
                            من اصلا برنامه نویسی موبایل کار نکردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadfa91
                              ممنون
                              میشه بیشتر توضیح بدید
                              من اصلا برنامه نویسی موبایل کار نکردم

دیدگاه

سلام
                                چقدر هزینه داره؟

توضیح بیشتر:
                                سیستم اول pc هست و سیستم دوم وسیله ایست با سیستم عامل اندروید

ضمنا بایداز چه طریقی این داده ها ارسال بشه؟با فرض اینکه فاصله فرستنده و گیرنده چند کیلو متر هست
                                کسی هست انجام بده؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X