اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استراکچر در زبان c

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استراکچر در زبان c

سلام
    کسی هست بیاد استراکچر ها کامل توضیح بده . چرا کسی توی برنامه نویسی هایی که توی این انجمن دیدم از استراکچر ها استفاده نمیکنه . اصلا مطلب هم نیست

یعنی توی 10 تا سوالی که من نوشتم توی این انجمن یک نفر جواب نداده

دیدگاه

در زبان های خانواده C و بسیاری از زبان های مشتق شده از آن struct نوعی داده ترکیبی هست. در بسیاری از زبان ها چنین نوع داده ای یا معادل آن وجود دارد (در بیسیک Structure و در پاسکال به عنوان رکورد شناخته می شود). تصور کنید می خواهید اطلاعات مربوط به دانشجویان یک کلاس (شامل نام و نام خانوادگی و نمره دروس a, b, c و . . .) را در حافظه موقت سیستم ذخیره و محاسباتی روی آنها انجام دهید. راه هایی مانند استفاده از چندین آرایه ی چند بعدی یا استراکت وجود دارد. با توجه به اینکه از آرایه های چند بعدی زمانی می توان استفاده کرد که نوع داده های ذخیره شده یکسان باشد -مثلاً عدد صحیح یا رشته ای- ممکن است نیازمند چندین آرایه یا حتی چندین آرایه چند بعدی داشته باشیم که مدیریت داده ها و برنامه نویسی آن را سخت تر می نماید. به همین منظور از استارکت استفاده می کنیم. استراکت به برنامه نویس امکان ذخیره داده های غیر هم نوع تحت یک نام را می دهد.
      کد:
       struct student {
        char name[30];
        int a;
        int b;
        int c;
        float average;
        };​
      بعد از تعریف ساختار، می توانیم آرایه ای از ساختار (struct) مورد نظر برای کلاس الکترونیک که 20 دانشجو دارد تعریف و داده ها را در آن ذخیره کنیم.
      کد:
        struct student electronic_class[20];
      // برای دسترسی به داده های مربوط به دانشجوی 12 ام از به صورت زیر اقدام می شود
        electronic_class[12]​.name="ali";
      electronic_class[12].a=18;
      ​از دیگر مزیت های ساختار ها می توان به یکپارچگی ذخیره آنها در یک مکان پیوسته از حافظه فیزیکی اشاره کرد که می توان اندازه ساختار را توسط عملگر sizeof به راحتی به دست آورد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bazalitan نمایش پست ها
        در زبان های خانواده C و بسیاری از زبان های مشتق شده از آن struct نوعی داده ترکیبی هست. در بسیاری از زبان ها چنین نوع داده ای یا معادل آن وجود دارد (در بیسیک Structure و در پاسکال به عنوان رکورد شناخته می شود). تصور کنید می خواهید اطلاعات مربوط به دانشجویان یک کلاس (شامل نام و نام خانوادگی و نمره دروس a, b, c و . . .) را در حافظه موقت سیستم ذخیره و محاسباتی روی آنها انجام دهید. راه هایی مانند استفاده از چندین آرایه ی چند بعدی یا استراکت وجود دارد. با توجه به اینکه از آرایه های چند بعدی زمانی می توان استفاده کرد که نوع داده های ذخیره شده یکسان باشد -مثلاً عدد صحیح یا رشته ای- ممکن است نیازمند چندین آرایه یا حتی چندین آرایه چند بعدی داشته باشیم که مدیریت داده ها و برنامه نویسی آن را سخت تر می نماید. به همین منظور از استارکت استفاده می کنیم. استراکت به برنامه نویس امکان ذخیره داده های غیر هم نوع تحت یک نام را می دهد.
        کد:
         struct student {
        char name[30];
        int a;
        int b;
        int c;
        float average;
        };​
        بعد از تعریف ساختار، می توانیم آرایه ای از ساختار (struct) مورد نظر برای کلاس الکترونیک که 20 دانشجو دارد تعریف و داده ها را در آن ذخیره کنیم.
        کد:
         struct student electronic_class[20];
        // برای دسترسی به داده های مربوط به دانشجوی 12 ام از به صورت زیر اقدام می شود
        electronic_class[12]​.name="ali";
        electronic_class[12].a=18;
        ​از دیگر مزیت های ساختار ها می توان به یکپارچگی ذخیره آنها در یک مکان پیوسته از حافظه فیزیکی اشاره کرد که می توان اندازه ساختار را توسط عملگر sizeof به راحتی به دست آورد.
        ممنون . ولی فکر کنم بحث خیلی سنگین تره . یک نمونه نوشتن توی استراکچر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
          یعنی توی 10 تا سوالی که من نوشتم توی این انجمن یک نفر جواب نداده
          با سلام و احترام
          دوست عزیز، شاید باید دلیل اونرو در نحوه سوال پرسیدن و واکنشتون به پاسخی که از دوستان دریافت میکنید جستجو کنید.
          موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
            دوست عزیز، شاید باید دلیل اونرو در نحوه سوال پرسیدن و واکنشتون به پاسخی که از دوستان دریافت میکنید جستجو کنید.
            موفق باشید
            ممنون
            میشه نحوه سوال کردن منو بگید چه مشکلی داره خودم بفهمم و اصلاح کنم ؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها

ممنون
              میشه نحوه سوال کردن منو بگید چه مشکلی داره خودم بفهمم و اصلاح کنم ؟؟؟؟
              با سلام مجدد
              اینکه خدمتتان میگم نظر شخصی است و ممکنه از نظر فردی دیگر اشتباه هم باشه و بخاطر همین مورد، من با قید "َشاید" متن را نوشته ام. ولی از اونجایی که درخواست کردید منظورم را بیشتر توضیح میدم.

جمله اول "کسی هست بیاد استراکچر ها کامل توضیح بده" ، خودتان با دید یک ناظر بیطرف آنرا یکبار دیگر بخوانید. "کسی هست بیاد ... " برای من تداعی "نفس کش طلبیدن" میکنه
              جمله دوم "چرا کسی توی برنامه نویسی هایی که توی این انجمن دیدم از استراکچر ها استفاده نمیکنه" کاملا طلبکارانه بنظر میاد
              جمله سوم " اصلا مطلب هم نیست" انگار دعوا دارید با بقیه

بعد اون دوستمون سعی کرده توضیح بده و مثال هم بزنه شما در جواب: "ممنون . ولی فکر کنم بحث خیلی سنگین تره . یک نمونه نوشتن توی استراکچر"
              ممکنه جملاتی که بعد از "ممنون" نوشته اید را کمی بیشتر توضیح دهید؟
              با احترام فراوان، موفق باشید.
              جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۹:۳۱ ۱۴۰۲/۱۰/۱۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام مجدد
                اینکه خدمتتان میگم نظر شخصی است و ممکنه از نظر فردی دیگر اشتباه هم باشه و بخاطر همین مورد، من با قید "َشاید" متن را نوشته ام. ولی از اونجایی که درخواست کردید منظورم را بیشتر توضیح میدم.

جمله اول "کسی هست بیاد استراکچر ها کامل توضیح بده" ، خودتان با دید یک ناظر بیطرف آنرا یکبار دیگر بخوانید. "کسی هست بیاد ... " برای من تداعی "نفس کش طلبیدن" میکنه
                جمله دوم "چرا کسی توی برنامه نویسی هایی که توی این انجمن دیدم از استراکچر ها استفاده نمیکنه" کاملا طلبکارانه بنظر میاد
                جمله سوم " اصلا مطلب هم نیست" انگار دعوا دارید با بقیه

بعد اون دوستمون سعی کرده توضیح بده و مثال هم بزنه شما در جواب: "ممنون . ولی فکر کنم بحث خیلی سنگین تره . یک نمونه نوشتن توی استراکچر"
                ممکنه جملاتی که بعد از "ممنون" نوشته اید را کمی بیشتر توضیح دهید؟
                با احترام فراوان، موفق باشید.
                ممنون . یکم حق با شماست . اومدم خلاصه بنویسم چون خودم سوالات خیلی طولانی معمولا نمیخونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X