اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش #C از مقدماتی تا ... به زبان الکترونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش #C از مقدماتی تا ... به زبان الکترونیک

سلامبه همگی....
    انگاری این تایپیکم مثه بقیه بحثای اموزشی نصفه کاره تموم شد ولی با این حال سوالم میپرسم از دوستان هر کس میتونه کمک کنه
    سوال که نه یه مثال میخواستم درباره طریقه ارتباط سریال در #C چه در مد دریافت یا ارسال
    ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام

شرمنده برای مد دریافت مثالی نداشتم!

فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام مهدی جان...
        فکر نمیکردم به این زودی جواب بدی
        دمت گرم دادا . همین از سرمون زیاده لطف کردی

راستی چرا دیگه بحثو ادامش نمیدی نکنه دوباره بی انگیزه شدی یا سرت شلوغه :icon_razz:

خلاصه ما منتظریم
        یا علی
        ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نه آقا مجید سرم شلوغه

اما اگر کمکی در هر موردی ازم بر میاد بگید ، ایشالله که بتونم کمک کنم :nerd:

موفق باشید

دیدگاه

دوباره سلام...
            این برنامه ایی که گذاشتی مهدی جان انگار اجرا نمیشه ...
            فکر کنم چون ورزن برنامه من 2005 قر میاد باز نمیشه

اینم پیغامیه که میده...

حالا من یه کاری کردم با استفاده از :

private void serialPort1_DataReceived(object sender, System.IO.Ports.SerialDataReceivedEventArgs e)
            {

serialPort1.Open();
            serialPort1.Write(textBox5.Text);
            serialPort1.Close();

} که تو برنامه خودتون بود

خواستم یه برنامه براش بنویسم که مثلا هر چی تو texBox5 مینویسم بفرسته به پورت سریال برنامه اجرا میشه ولی نمیدون چطوری تستش کنم . اول ایا برنامه شما هم همینطور بوده ؟
            و یه سوال دیگه ایا میشه تو هایپر تر مینال نتیجه رو ببینم اخه امتحان کردم نشد
            یا باید وصلش کنم (منظورم پورت com) به میکرو ....
            ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

احتمال زیاد مشکل از همونه!

بله باید پورت سریال رو وصل کنی به جایی!

موفق باشید :nerd:

دیدگاه

با سلام
                میدونم خیلی وقت انجمن خوابیده اما میخواستم دوستان کمک کنند یه pdf یا چیزی در رابطه با برنامه نویسی usb بهم بدن ممنون
                من روی socket programin کار میکنم پروتکل اترنت کتاب انگلیسی فوق العاده ای هم واسش دارم اگه کسی هست با هم استارت بزنیم من یکمشو رفتم اما نه کامل
                کسییییییییییی هست؟
                اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
                هیتلر

دیدگاه

چه چیز USB رو میخواید بدونید؟ این socket چیه؟ چیز خاصی میخواید بسازید؟
                  بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                  اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
                    چه چیز USB رو میخواید بدونید؟ این socket چیه؟ چیز خاصی میخواید بسازید؟
                    سوکت پروگرمینگ برای برنامه نویسی اترنت هست . .مثلا رو avr یا arm اترنت رو فعال کرد و جای استفاده از uasb و serial از اترنت استفاده کرد . خیلی مزایا داره.. خصوصا کسایی که تو کار روباتن..ما خودمون چون wifi داشتیم دوربینمونم ip camera بود مادر برد رو مجهز به اترنت کردیم کارمون راحتر شد اما یکم برنامه نویسیش سخت و به گفته استادم منبع فارسی کامل و قابل اطمینان نداره و منم کارمو از یه منبع انگلیش شروع کردم...اما چون یکمی نا جوره دنبال اینم چند نفر بشیم با هم شروع کنیم
                    هیتلر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saeed Saeb
                      با سلام
                      میدونم خیلی وقت انجمن خوابیده اما میخواستم دوستان کمک کنند یه pdf یا چیزی در رابطه با برنامه نویسی usb بهم بدن ممنون
                      من روی socket programin کار میکنم پروتکل اترنت کتاب انگلیسی فوق العاده ای هم واسش دارم اگه کسی هست با هم استارت بزنیم من یکمشو رفتم اما نه کامل
                      کسییییییییییی هست؟
                      مباحث برنامه نویسی usb و socket programming رو من میتونم کمک کنم... سوالی داری بپرس دوست عزیز اینجا
                      http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ZJ-BJ
                        مباحث برنامه نویسی usb و socket programming رو من میتونم کمک کنم... سوالی داری بپرس دوست عزیز اینجا
                        سلام . ممنون در درجه اول اگه کتابی سراغ دارید خیلی ممنون میشم . در درجه دوم من در مورد socket ptograming کتاب انگلیسی دارم تا یه جایی هم رفتم اما واقعا سخته مخصوصا که یه برنامه استاندارد باید multi thread هم باشه :angry:..بنا براین اول مبخواستم کارو با usb شروع کنم تو سایت مطالبی بود اما من دقیق نگرفتم ... خیلییییییییییییییییییییییییییی ممنون میشم اگه کتابی تو هر کدوم از این زمینه ها میدونید بهم معرفی کنید که خریداری کنم..ممنون :job:
                        هیتلر

دیدگاه

اگه خودت رو به منابع فارسی محدود کنی همیشه مثل الان لنگ این میمونی که یکی بیاد یه مطلبی رو ترجمه کنه و بری بخری. در اولین فرصت زبان یاد بگیر که اگه میخوای کار تخصصی الکترونیک کنی عوجب واجباته.
                          من منبع فارسی نمیشناسم متاسفانه
                          بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                          اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
                            اگه خودت رو به منابع فارسی محدود کنی همیشه مثل الان لنگ این میمونی که یکی بیاد یه مطلبی رو ترجمه کنه و بری بخری. در اولین فرصت زبان یاد بگیر که اگه میخوای کار تخصصی الکترونیک کنی عوجب واجباته.
                            من منبع فارسی نمیشناسم متاسفانه
                            من زبانم خوبه اما پیدا کردن منبعم ضعیف اگه منبع انگلیسی هم میشناسید بگید مشکلی نیست فقط اگه کتاب قیمتش زیاد نباشه :mrgreen: :mrgreen:
                            هیتلر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X