اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال درمورد #C

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال درمورد #C

سلام...
    من دانشجوی الکترونیکم.میخوام برنامه نویسی با c رو شروع کنم وتا سطح بالا ادامه بدم.
    میخوام با #C کار کنم.
    آیا #C خوبه و با همین کار کنم.
    و کلا فرق #C با بقیه Cها چیه؟
    لطفا کاملا توضیح بدید.
    متشکرم...

پاسخ : سوال درمورد #C

سلام. خوبی دوست عزیز؟
    C یه زبان برنامه نویسی هست که در نمونه های بعدی مثل ++C یا #C توسعه یافته. دستور ها و امکانات اولیه توی همه اینها هست، فقط بعد از زبان ++C دیگه تمام کامپایلر های مبتنی بر C شی گرا هستن. و مثلا تفاوت ++VC و #VC اینه که ظاهرشون متفاونه و کتابخونه های اونها با هم فرق داره و یه چند تا چیز دیگه. مبنای همشون یکی هست.
    البته من این حرف رو از دید یک مهندس برق میگم نه یک مهندس نرم افزار شاید با اونها صحبت کنی تفاوت بیشتری قائل باشن.
    موفق باشید.
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

سلام
      البته حرف دوستمون درسته اما می شه حتی این جوری گفت که همه ی زبان های برنامه نویسی اصول یکسانی دارند!!!!!!! (البته من هم رشتم برقه!)
      اما نکته ای که مهمه اینه که اگه برای اولین بارت هست که می خوای کد بزنی هرچی از نرم افزار های بصری تر استفاده کنی بهتره. مثلاً می تونی برای شروع از کد زنی (ماکرو نویسی) در مجموعه ی آفیس شروع کنی، بعد محیط ها ی script نویسی همچون flash، MMB، swich و ... بعد از آشنایی با این موارد از زبان های ساده ای مثل VB برای درک برنامه نویسی بهره ببری.
      این جوری به صورت خود آموز می تونی به طرز خفنی C یا هر زبون دیگه ای رو یاد بگیری.

دیدگاه

سلام بزرگان

سعی کنین تو انتخاب زبان برنامه نویسی این شاخه اون شاخه نپرین.
        مگر اینکه یه زبان مقدمه بشه برای زبان دیگه

تنها مقدمه ای که برای c# نیازه مباحث پیشرفته ی C++ هست و هیچ نیازی به c ندارین.
        بقیه ی چیزهایی که شما نیاز دارین برای حرفه ای شدن یه کم خلاقیت و تجربه ست.

مرسی.
        Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

هر کدوم از این زبان ها مزیت هایی نسبت به زبان دیگر دارند نمیشه گفت کدوم بهتر یا قوی تر از اون یکی هست.
          مثلا سرعت بالای C++ باعث شده بیشتر در کار های رباتیک در اون استفاده بشه.
          یا c# به علت حذف کردن اشاره گر ها که مباحث پیچیده ای درC++ هست به زبانب روان و آسان تبدیل شده است.
          اما برای یادگیری به نظر من C# بهتر از بقیه است چرا که هر که c# یاد بگیره با یه تیر چند تا نشون میزنه .
          1- زبان c# و Java بسیار به هم شبیه هستند پس هر کس C# یاد بگیره یعنی Java هم یاد گرفته
          2-هر که زبان c# یاد بگیره ASP.NET هم میتونه بنویسه چون به دو زبون مسشه فایل پشتی ASP.NET را نوشت یکی VB یکی هم C#
          ودر آخر این زبان مناسب کار های شبکه است که به راحتی در این زمینه میشه با اون کار کرد.
          امید وارم مفید بوده باشه.
          Difficult But possible
          به امید ایرانی آباد.
          http://art-net.ir

دیدگاه

سلام

حرف من با شما منافاتی نداره

ولی چون کتابها یا اموزش های c# بدلیل اینکه این زبان به اندازه ی کافی بزرگه مجبورن همه چی رو کنار هم بگن.
            برای همین کسی که از اول این چیزا رو باهم ببینه ممکنه بترسه
            برای همین اصول منطقی کار رو اگه تو C++ باهاش آشنا شیم و بعد بریم تو c# بهتره
            من گفته بودم برای c++ نیازی به خوندن c نیست.
            عرض می کنم که دوره ی MCSE هم توش VB و VC# داره و اصولا .net ها بدرد شبکه خیلی می خورن
            و خوبیشون اینه که کسایی که هر کدوم حداقل یکی از .net ها رو بلدن می تونن با هم یه تیم برنامه نویسی رو تشکیل بدن و module های یک برنامه رو با هم بنویسن
            چون تو زمان اجرا کارکرد هر کدوم از .net ها برای دیگری قابل فهمه و قابل لینک به همن.

Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

سوال درمورد #C

سلام
              برای نوشتن معادله درجه2 با #c باید چیکار کرد؟؟؟
              E.GH

دیدگاه

سلام .
                یعنی هیچکس یک معادله درجه2 با#c بلد نیست که به من کمک بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                E.GH

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X