اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اینترفیس با ا¾c++یاVisual C++

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اینترفیس با ا¾c++یاVisual C++

سلام دوستان.
    من میخوام باc++ازطریق پورت سریال و پارالل بامیکروارتبات برقرار کنم دستورات c++روبرای استفاده ازاین پورتها نمیدونم اگربراتون مقدور کمکم کنید.

پاسخ : اینترفیس با ا¾c++یاVisual C++

سلام
    دستوری که با پورت ها کار میکرد در سی ()outp بود که داخل یه پرانتز وسطش آدرس پورت نوشته می شد مثلا 0x378آ‌ یکی از آدرس های پورت موازیه .
    در VC++ تا جایی که میدونم یه _آ‌ اولش اضافه شده یعنی شده outp_
    موفق باشید
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

آقای نحوی عزیزسلام:
      ازاینکه به یکی ازدستورات پورت موازی اشاره کردید سپاسگزارم .آیامثالی درمورد دستور پورت موازی وسری موجود تا بتونم بهتر بفهممش؟

دیدگاه

سلام،

برنامه نویسی پورت سریال با MFC کمی مشکله، در سایت www.codeproject.com جستجو کنید، چند پروژه ی مفید در این زمینه وجود داره.
        There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ahmad-d
          آقای نحوی عزیزسلام:
          ازاینکه به یکی ازدستورات پورت موازی اشاره کردید سپاسگزارم .آیامثالی درمورد دستور پورت موازی وسری موجود تا بتونم بهتر بفهممش؟
          سلام.
          من خودم کار نکردم ولی این سایتی که شاکلی جان معرفی کردن همه چیز توش پیدا میشه.
          موفق باشید.
          شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
          هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
          چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shockley
            سلام،

برنامه نویسی پورت سریال با MFC کمی مشکله، در سایت www.codeproject.com جستجو کنید، چند پروژه ی مفید در این زمینه وجود داره.
            به این سایت سر زدم ولی کمکم نکرد مثل اینکه خیلیهاباc++اینترفیس نکردن چون کسی به فریاد نمیرسه... :cry2:

دیدگاه

به این سایت سر زدم ولی کمکم نکرد مثل اینکه خیلیهاباc++اینترفیس نکردن چون کسی به فریاد نمیرسه... :cry2:
              :eek:

http://www.codeproject.com/system/serial_com.asp
              http://www.codeproject.com/system/chaiyasit_t.asp
              http://www.codeproject.com/internet/serialporttocommunicate.asp
              http://www.codeproject.com/internet/tserial_event.asp
              http://www.codeproject.com/system/simpleserialcomm.asp

There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

پورت سریال با vc++ کار کردم ( با MSCOMM32 ) اگر بدردتون می خوره توضیح بدم
                حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ahmad-d
                  سلام دوستان.
                  من میخوام باc++ازطریق پورت سریال و پارالل بامیکروارتبات برقرار کنم دستورات c++روبرای استفاده ازاین پورتها نمیدونم اگربراتون مقدور کمکم کنید.

سلام.ببین این به دردت میخوره.هم عمل نوشتن وهم خواندن را میتونی با آن انجام بدی.
                  http://rapidshare.com/files/79127925/21.exe.htm
                  گناه نکردن آسانتر از توبه کردن است.......امام علی(ع)

هرگز از سا یه ها نترس آنها تنها به تو می گویند که نوری در نزدیکی تو وجود دارد.

دیدگاه

سلام!
                    برای ارتباط با پورت سریال از طریق VC++ باید یه فایل به اسم پورت (مثلا COM1 ) با دستور CREATEFILE تشکیل بدی. بعد از اون دستگیره ای که براش درست میشه رو ذخیره کنی. از این به بعد هر چی توی فایل بریزی روی پورت می رود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فخر
                      پورت سریال با vc++ کار کردم ( با MSCOMM32 ) اگر بدردتون می خوره توضیح بدم
                      دوست عزیز ممنون میشم اگه توضیح بدید.

دیدگاه

سلام ببخشید دیر پست رو دیدم ، بزودی براتون خلاصشو می ذارم .
                        حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

سلام.
                          باتشکر از شما. فقط خداکنه این به زودی دیر نشه. چون من دارم میرم سربازی و ممنون میشم اگه قبل از رفتن این اطلاعات رو به من برسونید.
                          از لطفتون ممنون.
                          خدانگهدار.

دیدگاه

سلام!
                            توی محیط ویژوال استودیو 2005 می تونی از SerilPort استفاده کنی. (کامپوننتی به شکل پورت پرینتر)
                            در محیط visual studio 6 برای کار با پورت دو راه بلدم:
                            - استفاده از MSCOM32.OCX که به پروژه Add میشه و توضیحاتشو آقای نحوی میگه
                            - با استفاده از دستور CreatFile یک فایل در ++Visual C می سازی و دستگیره اش را ذخیره می کنی. (اسم فایل اسم پورت سریال شماست مثلا COM1)
                            از این به بعد هرچی توی این فایل بنویسی روی پورت میره و با خوندن از اون هم اطلاعات پورت رو می خونی. برای اطلاعات بیشتر توی سایت CodeProject.com یه سرچی درباره تابع CreateFile بزن. موفق باشی جناب سروان!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط naali
                              سلام.
                              باتشکر از شما. فقط خداکنه این به زودی دیر نشه. چون من دارم میرم سربازی و ممنون میشم اگه قبل از رفتن این اطلاعات رو به من برسونید.
                              از لطفتون ممنون.
                              خدانگهدار.
                              سلام ، شرمنده که دیر شد
                              گفته های آقای کرباسیان درست ولی تو این روش نیازی به نوشتن و خوندن از فایل نیست

1 - mscomm32.ocx رو سیستم نصب کنید اگه فایلش رو دارید کپی کنید تو شاخه ی windows\system32
                              2 - برید به start/run و cmd رو تایپ کنید و enter
                              3 - دستور regsvr32 mscomm32.ocx را وارد کنید و enter
                              4 - باید پیغامی معادل رجیستر با موفقیت انجام شد ببینید .
                              5 - تو برنامه تون در قسمت toolbox یه جای خالی راست کلیک کنید و choos Item رو انتخاب کنید .
                              6 - در قسمت Com Component گزینه ی Microsoft Communication Control رو تیک بزنید و OK کنید و خارج بشید .
                              7 - این کنترل به toolbox اضافه می شه ، اون رو بگیرید و داخل دیالوگ برنامه بندازید .
                              8 - تو Properties این کنترل می تونید شماره پورت ، سایز بافر ها و ... را تنظیم کنید
                              9 - وقتی کنترل ساخته می شه یه object ازش درست می شه
                              10 - این object دارای توابعی برای کار با پورت هست برای ارسال و دریافت اطلاعات می تونید ازشون استفاده کنید .
                              11 - این کنترل دارای event دریافت و ارسال اطلاعات هست که می تونید از شون استفاده کنید
                              12 - برای ارسال و دریافت باید از متغیرهای VARIANT استفاده کنید

کد زیر یه مثال ساده برای ارسال دیتا است

VARIANT var;
                              CString str;

com.put_PortOpen(true);

str = "Hello Mohammad";
                              var.vt = VT_BSTR;
                              var.bstrVal = str.AllocSysString();

while(com.get_CommEvent != 2);
                              var = com.get_Input();
                              MessageBox(var.bstrVal);
                              com.put_PortOpen(false);

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X