کسیآ تجربهٔ نصب visual studio 2010 روی windows 8 رو داره?
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
Visual Studio installation
Collapse
X
-
پاسخ : Visual Studio installation
در کل ویندوز 64 بیتی دردسر هست.نرم افزار های سازگار با 64 بیتی خیلی کمتر از ویندوز 32 بیتی هست.
من که اگه ببینم دوستآم وین64 دارن ،ویندوز شونو به 32 عوض میکنم.
چون 32 اونقدر پردازش اطلاعاتش پایین نیست که بشه احساس کرد و رفت به سمت 64.
تازه هر برنامه ای ببینید با 32 سازگار هست.ولی با 64 باید گشت و پیدا کرد.که اعصاب آدم قاطی پاتی میشه. :redface:.
از وین 8 هم چون تازه اومده زیاد خوشم نمیآد ،منتظرم تا سرویس پک های جدید بیاد و تمامی مشکلاتش رفع شده باششه تا ارتقا بدم.
وین 7 که تقریبا 4 سال از تولدش گذشته و داره ساپورت میشه از مایکروسافت، بهتر از 8 تازه متولد شده هست :nerd: :nerd:.
برو وین 7 32 بیتی نصب کن ،تا از این دردسر ها راحت شی. :mrgreen:.بزار یکم بگزره تا وین 8 خوب جا بیوفته.به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
(پیش به سوی هدف)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط سمیرااسلام مگه eclipse فقط برای سیستم لینوکس نیست ؟؟؟؟
http://www.eclipse.org/
نوشته اصلی توسط hosseinam1370در کل ویندوز 64 بیتی دردسر هست.نرم افزار های سازگار با 64 بیتی خیلی کمتر از ویندوز 32 بیتی هست.
من که اگه ببینم دوستآم وین64 دارن ،ویندوز شونو به 32 عوض میکنم.
چون 32 اونقدر پردازش اطلاعاتش پایین نیست که بشه احساس کرد و رفت به سمت 64.
تازه هر برنامه ای ببینید با 32 سازگار هست.ولی با 64 باید گشت و پیدا کرد.که اعصاب آدم قاطی پاتی میشه. :redface:.
از وین 8 هم چون تازه اومده زیاد خوشم نمیآد ،منتظرم تا سرویس پک های جدید بیاد و تمامی مشکلاتش رفع شده باششه تا ارتقا بدم.
وین 7 که تقریبا 4 سال از تولدش گذشته و داره ساپورت میشه از مایکروسافت، بهتر از 8 تازه متولد شده هست :nerd: :nerd:.
برو وین 7 32 بیتی نصب کن ،تا از این دردسر ها راحت شی. :mrgreen:.بزار یکم بگزره تا وین 8 خوب جا بیوفته.
تا به حال نشده برنامه ای رو به خاطر 64 بیتی بودن ویندوزم نتونم نصب کنم.اگه برنامه 2 تا نسخه جدا برای 32 و 64 بیتی داشت که قضیه کاملا روشن هست اگر هم کلا یه نسخه بود روی هردو نصب میشه. اگر شما مشکلی تو نصب دارید مشکل 64 بیتی بودن نیست!
بحث پردازش هم که کردید فقط زمانی اهمیت داره که شما نسخه 64 بیتی رو روی سیستم 64 بیتی اجرا کنید وگرنه اگر نسخه 32 بیتی رو روی هرکدوم اجرا کنید سرعت اجرا یکی هست. اصلا به همین دلیل 2 نسخه مختلف از برنامه ایجاد میشه.
من 2010 رو امتحان نکردم ولی VS2008 و VS 2012 رو هم روی ویندوز 7 و هم 8 نصب کردم و مشکلی نبوده ( هر دو سیستم هم 64 بیتی بودن...)[img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط shahinbahariخیر.اکلیپس برای ویندوز هم هست. از سایت خود اکلیپس به راحتی قابل دانلود هست:
http://www.eclipse.org/
اگه سیستم رم پایینی داشته باشه نسخه 32 بیتی انتخاب بهتری هست ولی برای سیستمی که بالای 3.7 گیگ رم داره تنها گزینه 64 بیتی هست.
تا به حال نشده برنامه ای رو به خاطر 64 بیتی بودن ویندوزم نتونم نصب کنم.اگه برنامه 2 تا نسخه جدا برای 32 و 64 بیتی داشت که قضیه کاملا روشن هست اگر هم کلا یه نسخه بود روی هردو نصب میشه. اگر شما مشکلی تو نصب دارید مشکل 64 بیتی بودن نیست!
بحث پردازش هم که کردید فقط زمانی اهمیت داره که شما نسخه 64 بیتی رو روی سیستم 64 بیتی اجرا کنید وگرنه اگر نسخه 32 بیتی رو روی هرکدوم اجرا کنید سرعت اجرا یکی هست. اصلا به همین دلیل 2 نسخه مختلف از برنامه ایجاد میشه.
من 2010 رو امتحان نکردم ولی VS2008 و VS 2012 رو هم روی ویندوز 7 و هم 8 نصب کردم و مشکلی نبوده ( هر دو سیستم هم 64 بیتی بودن...)
به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
(پیش به سوی هدف)
دیدگاه
دیدگاه