دوست عزیز به حرف کمپایلر همیشه اعتماد نکن . چون اصولا کمپایلر ها آدمای احمقی هستند . :mrgreen:
بی شوخی میگم . خطای نمایش داده شده کمپایلر رو همین طوری ترجمه نکنید . همیشه درست نیستند .
- به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .
دوست عزیز به حرف کمپایلر همیشه اعتماد نکن . چون اصولا کمپایلر ها آدمای احمقی هستند . :mrgreen:
بی شوخی میگم . خطای نمایش داده شده کمپایلر رو همین طوری ترجمه نکنید . همیشه درست نیستند .
بله کامپایلر اشتباه هم زیاد میکنه ولی نه همیشه.
قدم اول در دیباگ یک برنامه بررسی خطایی است که کامپایلر میده.
چون همین الان معلومه که نوع فراخوانی تابع غلطه.
نه من که سوال نپرسیدم به این نرم افزار هم دسترسی ندارم
من فقط گفتم معنای حرف کامپایلر اینه.
ببخشید فکر کردم بهروزه!
مثینکه مشکلِ بنده خدا حل شده دیگه نمیاد سر بزنه اینجا. عوضش ما نشستیم و بحث می کنیم :mrgreen:
آقا جعمش کنیم بریم به زندگیمون برسیم...
ببخشید فکر کردم بهروزه!
مثینکه مشکلِ بنده خدا حل شده دیگه نمیاد سر بزنه اینجا. عوضش ما نشستیم و بحث می کنیم :mrgreen:
آقا جعمش کنیم بریم به زندگیمون برسیم...
ببینید ما که بحث الکی نمیکنیم.
من هنوز خودم برام روشن نیست چرا این خطا رو داده.
نباید معلوم شه به نظرتون؟
بحث الکی نمی کنیم . من درست متوجه نشدم منظورتون چیست ؟
ببینید شما میگید کمپایلر خطا میده . دوستمون می گن اشکال چیز دیگه ای هست . شما فرمودید کمپایلر یه چیز دیگه می گه ؟ چرا ؟
اگر درست متوجه شده باشم . منظورتون باید همین بالایی باشه . ببینید دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم کمپایلر می یاد ایراد ها رو به ترتیت اولویت خودش چک می کنه
مثلا تابع باید 3 تا ورودی داشته باشه و شما دو تا ورودی براش گذاشته باشید و نوع داده ورودی دوم اشتباه باشه . در این حالت بجای اینکه بیاد بگه تابه شما باید 3 تا آرگومان داشته باشه می یاد میگه نوع ورودی دوم اشتباه است . مثال زدما . این جوری میشه که ما نباید همیشه دقیقا به حرف اون گوش کنیم .
- به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .
بحث الکی نمی کنیم . من درست متوجه نشدم منظورتون چیست ؟
ببینید شما میگید کمپایلر خطا میده . دوستمون می گن اشکال چیز دیگه ای هست . شما فرمودید کمپایلر یه چیز دیگه می گه ؟ چرا ؟
اگر درست متوجه شده باشم . منظورتون باید همین بالایی باشه . ببینید دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم کمپایلر می یاد ایراد ها رو به ترتیت اولویت خودش چک می کنه
مثلا تابع باید 3 تا ورودی داشته باشه و شما دو تا ورودی براش گذاشته باشید و نوع داده ورودی دوم اشتباه باشه . در این حالت بجای اینکه بیاد بگه تابه شما باید 3 تا آرگومان داشته باشه می یاد میگه نوع ورودی دوم اشتباه است . مثال زدما . این جوری میشه که ما نباید همیشه دقیقا به حرف اون گوش کنیم .
خوب همین دیگه.
من میخوام بفهمم دقیقا چی بوده موضوع. برا اینکه تو کار از این ایراد های الکی کامپایلر خیلی پیش میاد که آدم رو کاملا گیج میکنه.
آدم اگر بدونه حد اقل کمتر اشتباه میکنه.
دیدگاه