اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکلات خروجی در کیوت Qt می ارزه یا نمی ارزه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکلات خروجی در کیوت Qt می ارزه یا نمی ارزه

سلام
    می دونیم که در کیوت نمیشه خروجی یک پارچه داشته باشیم
    مگر با دستکاری که فکر نمی کنم خیلی جالب باشه

وقتی نمیشه خروجی رو به کسی ارائه داد به دلیل این که باید کلی فایل در کنارش باشه
    چه دلیلی وجود داره که با کیوت کار کنیم
    خب C# هم همین کارهارو می کنه حالا با زحمت بیش تر ولی میشه خروجی یک پارچه گرفت
    فکر می کنم خروجی یک پارچه برای ارائه خیلی نکته مهمی باشه

لطفا راهنمایی کنید دوستان
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
    در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

پاسخ : مشکلات خروجی در کیوت Qt می ارزه یا نمی ارزه

سلام
    اگه منظورت فایل اجرایی exe. هست که باید بگم #C هم نیاز به فایلهای زیادی داره ولی این فایلها در قالب NET Framework. به صورت پیشفرض نصب هستن وگرنه برنامه اجرایی شروع نمیشه ولی در Qt فقط فایلهایی که نیاز هست رو میشه در کنار فایل اجرایی قرار داد تا برنامه به درستی اجرا بشه.
    امیدوارم منظورت از خروجی یکپارچه همین باشه.
    من از با تجربه های نرم افزار نشنیدم که خیلی با Qt راحت باشن و فقط وقتی مجبورن برای لینوکس برنامه نویسی کنن مجبورن ازش استفاده کنن وگرنه Visual Studio برای کار دیباگ کاربرپسندتر و راحت تره.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
    اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
    یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

سلام . منظور شما لینک استاتیک لایبری ها است( البته اگه اسمشو درست گفته باشم ) که در نسخه آزاد مجاز به این کار نیستید ( اما میتونید که خودتون کدQt رو دانلود کنید و به صورت static کامپایل کنید) این طوری لایبری ها جزوی از خود فایل اجرایی میتونند باشند . فکر نمی کنم این که به صورت پیشفرض نمیشه از لینک استاتیک استفاده کرد رو بشه ضعف در نظر گرفت چون در برنامه های جدی شما نمی بینید که لایبری ها جزئی از فایل اجرایی باشند و برای همین ما از برنامه های سازنده فایل نصب استفاده می کنیم . در مورد Qt بهتر که به انجمن برنامه نویس رجوع کنید و سوالاتتون رو به طور تخصصی در اونجا پیگیری کنید . یک انجمن برق جای خوبی برای سوالات برنامه نویسی در این سطح نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eehadi نمایش پست ها
        من از با تجربه های نرم افزار نشنیدم که خیلی با Qt راحت باشن و فقط وقتی مجبورن برای لینوکس برنامه نویسی کنن مجبورن ازش استفاده کنن وگرنه Visual Studio برای کار دیباگ کاربرپسندتر و راحت تره.
        VS که فقط یک IDE هست توی ویژوال هم میشه با فریمورک Qt کد زد

دیدگاه

این ضعف نیست عزیزم نقطه قوته
          ببین اگر باگ توی خود Qt باشه هر وقت باگ بر طرف شد و برنامه شما استتیک باشه شما باید کل برنامه تون رو دوباره کامپایل کنید که دردسرش زیاده
          در حالی که در این روش شما فقط کتابخونه های Qt رو آپگرید میکنید و مشکل حل میشه
          ضمنا این مسئله توی دات نت هم هست شما کلی کتابخونه دارید که باید از طریق دات نت فریم ورک نصبشون کنید (خودشون نصب میشن) وگر نه برنامه تون اصلا اجرا نمیشه
          ضمن این که exe استاتیک حجمش خیلی زیاد میشه (چند ده مگابایت) که اصلا مقرون به صرفه نیست

من این رو هم نمیفهمم که شما چرا میگید باید فایلهاش کنارش باشن؟ یعنی چی؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط eehadi نمایش پست ها
          سلام
          این علتش اینه که شما با Qt دارید به صورت نیتیو برنامه نویسی میکنید ( همون سیستم پروگرمینگ) اما با دات نت شما دارید روی یک فریم ورک برنامه مینویسید
          مثلا ببینید برای اتصال به شبکه شما توی دات نت یکی دو تا دستور میزنید وصل میشه اما توی خود C++ حداقل ۵ تا سیستم کال نیاز داره توی Qt هم نسبت به دات نت سخت تره
          ولی در عین حال Qt یک مزیت بزرگ نسبت به دات نت داره و اون اینه که برنامه تون خیلی سریع تر اجرا میشه و راحت تر میشه برای مک او اس و لینوکس پورتش کرد

ضمنا Qt یک فریم ورک نیست بلکه یک تولکیته در حالی که دات نت فریم ورکه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X