با سلام خدمت دوستان
من دارم رو یک نرم افزار ارتباط با پورت سریال کار میکنم و یک سری مشکلات دارم که خواستم با کمک دوستان حل بشه
بیشترم با این نرم افزار خیلی خوب ویژال استدیو مشکل دارم (تازه نصبش کردم)
من ارتباط رو برنامه شو نوشتم ارسال و دریافت میکنه ولی یک مشکل دارده
من از ظهر الاف این مشکلم
من میخوام تو ویژوال استدیو ارسال دریافت دیتام به صورت دسیمال انجام بشه یا به صورت باینری
الان ارسالم اسکی دریافتم اسکی اینجوری حجم دیتای ارسالیم زیاد میشه مثلا میخوام عدد 3 رو بفرستم باید 33 رو بفرستم که هرکدومش 1 بایت
این مشکل اولم هست تا مشکلات بعد
راستی کدم اینه
برای دریافت
اگر یک توضیحی در مورد دستورای به کار رفته هم بدین ممنون میشم
ممنون از دوستان
من دارم رو یک نرم افزار ارتباط با پورت سریال کار میکنم و یک سری مشکلات دارم که خواستم با کمک دوستان حل بشه
بیشترم با این نرم افزار خیلی خوب ویژال استدیو مشکل دارم (تازه نصبش کردم)
من ارتباط رو برنامه شو نوشتم ارسال و دریافت میکنه ولی یک مشکل دارده
من از ظهر الاف این مشکلم
من میخوام تو ویژوال استدیو ارسال دریافت دیتام به صورت دسیمال انجام بشه یا به صورت باینری
الان ارسالم اسکی دریافتم اسکی اینجوری حجم دیتای ارسالیم زیاد میشه مثلا میخوام عدد 3 رو بفرستم باید 33 رو بفرستم که هرکدومش 1 بایت
این مشکل اولم هست تا مشکلات بعد
راستی کدم اینه
کد:
Private Sub writeButton_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles writeButton.Click SerialPort1.Write(inputTextBox.Text & vbCr) 'concatenate with \n End Sub
کد:
Private Sub ReceivedText(ByVal [Text] As String) If Me.outputTextBox.InvokeRequired Then Dim x As New SetTextCallback(AddressOf ReceivedText) Me.Invoke(x, New Object() {(Text)}) Else Me.outputTextBox.Text &= [Text] End If End Sub
ممنون از دوستان
دیدگاه