اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین منابع آموزش زبان C و C++ چیست و چطور ازشون استفاده کنیم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین منابع آموزش زبان C و C++ چیست و چطور ازشون استفاده کنیم؟

نوشته اصلی توسط روح الامین نمایش پست ها

..........
    سلام کتاب اولی که اصلا خوب نیست چون بعضی مسائل مهم رو سر سری رد شد ه مثلا قسمت data types
    چیزی که نیاز هست

چیزی که تو کتابه توضیح داده ....

یا این که کلی در مورد تابع getchar یا تابع printf که اصلا در میکرو ما نیازی بهشون نداریم توضیح داده
    در کل کتاب اول برای برنامه نویسی حوزه ی ما ریفرنس خوبی نیست
    کل مطالب کتابو می تونیم توی اینجا پیدا کرد ( 1وC Reference Card (Ansi) 2 )
    مشکل بعدی کتاب اولی سرفصل ندارد یعنی فایل پی دی اف بزارید که سرفصل داشته باشه یه چیزی مثل دیتاشیت ها
    امـــــا کتاب دوم
    خیلی خوبه ففط صفحاتش 1000 صفحه پرینت !!

یه منبع برای میکروهای 32 بیتی معرفی کنید که مرجع بشه ممنون

دیدگاه

سلام من خودم هم c هم c++ هم c# و هم چند تا زبون دیگه کار میکنم اما هیچ منبعی کامل تر و بهتر از کتابای استاد جعفرنژادو ندیدم شما میتونید اونجا هایی رو که نیاز دارید بخونید نه کل کتابو.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
        سلام
        معمولا توی دانشگاه به عنوان مرجع کتاب جعفر نژاد رو معرفی میکنن که توی سطح اینترنت سرچ کنید احتمالا PDF براش پیدا کنید. اما به نظر من که تجربشو داشتم اصلا سمت کتاب نرید چون خسته اتون میکنه؛ مگر اینکه واقعا حوصلشو داشته باشید. با همین آموزش های سطح اینترنت شروع کنید و برای خودتون هر مرحله پروژه تعریف کنید. بدون تمرین کردن پروژه محور کم کم مطالبی که خوندید خسته کننده میشه و حتی یادتون میره!
        کتاب جعفرنژاد کتاب مناسبی نیست. شاید، شاید، برای یه استارت سریع و ساده بدرد بخوره ولی کتاب مناسبی برای آموزش نیست. خودتون می دونید.
        نوشته اصلی توسط antipa نمایش پست ها
        سلام کتاب اولی که اصلا خوب نیست چون بعضی مسائل مهم رو سر سری رد شد ه مثلا قسمت data types
        چیزی که نیاز هست

چیزی که تو کتابه توضیح داده ....
        ولی گفته که! من متوجه نمیشم که شما چی منظورتون هستش.
        بعدا که جلوتر رفتین متوجه مسائلی در مورد کامپایلرها و data typesها میشین. اونوقت میفهمین که کتاب چقدر خوب صحبت کرده. بعدا باید با نمونه های دیگه مثل uint8_t,و uint16_tو, uint32_t هم آشنا بشین.

...یا این که کلی در مورد تابع getchar یا تابع printf که اصلا در میکرو ما نیازی بهشون نداریم توضیح داده ...
        ها!
        ...در کل کتاب اول برای برنامه نویسی حوزه ی ما ریفرنس خوبی نیست ...
        رفرنس ها چیز دیگه ای هستن. با کتاب آموزشی فرق می کنند. پست اول تاپیک رو بخونید یکبار دیگه.
        ...کل مطالب کتابو می تونیم توی اینجا پیدا کرد ( 1وC Reference Card (Ansi) 2 )...
        این یه چیز دیگه هستش. نحوه استفاده از این با بقیه فرق میکنه.
        ...مشکل بعدی کتاب اولی سرفصل ندارد یعنی فایل پی دی اف بزارید که سرفصل داشته باشه یه چیزی مثل دیتاشیت ها ...
        باز خوب توضیح ندادید. فکر کنم دارید اشتباه می کنید.
        ...یه منبع برای میکروهای 32 بیتی معرفی کنید که مرجع بشه ممنون
        همون اسناد شرکت ST! مرجع اونا هستند. شما باید به اون اسناد مراجعه کنید.
        ...امـــــا کتاب دوم
        خیلی خوبه ففط صفحاتش 1000 صفحه پرینت !!
        همین چند صفحه هم که جلو رفتید متوجه میشید که کمه. اینا منابع آموزشی هستند. یعنی تا جای ممکن خلاصه شده اند.
        نوشته اصلی توسط sajadm475 نمایش پست ها
        سلام من خودم هم c هم c++ هم c# و هم چند تا زبون دیگه کار میکنم اما هیچ منبعی کامل تر و بهتر از کتابای استاد جعفرنژادو ندیدم شما میتونید اونجا هایی رو که نیاز دارید بخونید نه کل کتابو.
        کامل تر و بهتر!؟ مطمئنید!؟ تنم می لرزه با این حرفا!

دیدگاه

سلام وقت بخیر ترجمه این کتاب ها هستن؟

دیدگاه

گاهی اوقات منابع آموزشی بابت یه زبان بخصوصی خیلی زیاده که همین موضوع ممکنه دردسرش از موقعی که منابعش کمه خیلی بیشترباشه این رو گفتم محض یادآوری، چون قطعا آشنا هستید با وبسایت w3schools.com ، با بت یادگیری C++ و استارت اون خیلی عالیه
            حتما وارد تب exercises بشید و چهار قسمت C++ exercises - C++ quiz -C++course - C++ certificate ببینید.

دیدگاه

توضیحات بسیار کامل بود
              سپاس از شما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X