اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدام توزیع لینوکس؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدام توزیع لینوکس؟

سلام دوستان
    دیدم انجمن لینوکس چند ساله که خلوته گفتم بیام اینجا یه کم شلوغ کاری کنم
    من OpenSUSE را انتخاب کردم شما هم در نظرسنجی شرکت کنید و تو این تاپیک به معرفی و بحث درباره توزیع های لینوکس بپردازیم.
    1,312
    Mint
    0%
    419
    Ubuntu
    0%
    298
    Fedora
    0%
    160
    openSUSE
    0%
    143
    Debian
    0%
    115
    Mandriva
    0%
    32
    Chakra
    0%
    27
    Slackware
    0%
    31
    Gentoo
    0%
    6
    Kubuntu
    0%
    33
    Arch
    0%
    19
    Slax
    0%
    29
    شما زندگی می کنید من بازی میکنم، زندگی شما را; زندگی بازی خدا و یک عروسکِ گِلی ست

پاسخ : کدام توزیع لینوکس؟

معرفی اپن سوزه
    اوپنآ‌سوزه توزیعی از گنو/لینوکس است که توسط شرکت ناول پشتیبانی میآ‌شد. طی ماهآ‌های گذشته این توزیع فراز و نشیب و ابهامآ‌های فراوانی را بدلیل تصمیمآ‌گیریآ‌های ناول طی کرده است؛ اقداماتی نظیر بستن قرارداد با مایکروسافت و در نهایت خریده شدن توسط کنسرسیوم مشترک اتچمیت و مایکروسافت! مجموعه این فراز و نشیبآ‌ها باعث مخالفت بسیاری از کاربران این توزیع با سیاستآ‌های شرکت پشتیبان آن شد. در نهایت نتیجه این کشمکشآ‌ها این بود که اپنآ‌سوزه از این پس بعنوان یک توزیع مستقل و جامعهآ‌محور به فعالیت و توسعه خود ادامه خواهد داد و توزیع تجاری سوزه نیز تقریبا بطور کامل به مالکیت اتچمیت درآمد و نام آن به یک برند مستقل تبدیل شد.

این توزیع دارای نوآوریآ‌های فراوانی برای خود و دنیای گنو/لینوکس بوده که همیشه آن را در لیست برترینآ‌ها و پرطرفدارترینآ‌های این عرصه قرار داده است. نحوه شمارهآ‌گذاریآ‌ نسخهآ‌های این توزیع با سایر توزیعآ‌ها نظیر اوبونتو و یا فدورا کمی متفاوت است؛ در انتشارهای اوپنآ‌سوزه استفاده از عباراتی نظیر Major Release تقریبا بیآ‌معنی است. بنابراین ممکن است در این نسخه (12,1) با اینکه اولین نسخه از سری 12 هست شاهد تغییرات چندان اساسی نباشیم.

اوپنآ‌سوزه با میزکارهای متنوع از جمله GNOME, KDE, XFCE, LXDE منتشر میآ‌شود و میآ‌تواند سلائق مختلف را پوشش دهد؛ با اینآ‌حال تمرکز اصلی توسعهآ‌دهندگان آن بیشتر بر روی محیط KDE بوده و تلاش فراوانی برای آماده سازی آن انجام میآ‌دهند.

OpenSUSE 12.1 with KDE 4.7.2

OpenSUSE 12.1 with GNOME 3.2

آخرین نسحه پایدار: 12.1
    سایت رسمی: www.opensuse.org
    سایت اپن سوزه پارسی: www.opensuse.ir
    جایگاه در سایت distrowatch در زمان نگارش این پست: 4
    شما زندگی می کنید من بازی میکنم، زندگی شما را; زندگی بازی خدا و یک عروسکِ گِلی ست

دیدگاه

هر توزیع بیشتر برای هدفی خاص طراحی و پیاده سازی شده و نمیشه بین همه توزیع ها یکی رو از یکی برتر دونست فلسقه ای که به خاطرش ubuntu به وجود اومده کاملا با فلسفه ی backtrack یا سایر distro ها متفاوته . برا ی نمونه سوال شما از نظر من مثل این میمونه که کسی بپرسه کدوم ورزش بهتره .

با همه این تفاسیر من ubuntu رو بیشتر ترجیح میدم .

دیدگاه

لینوکس لینوکسه!!
        باید بگی کدوم میز کار دوست دارید؟

در ضمن ردهت هم می گذاشتی بد نبود
        ناسلامتی بزرگتری کوچکتری گفتن
        [glow=red,2,300]تاپیک های ایجاد شده[/glow]

دیدگاه

سلام

جای angstrom هم توی این لیست خالیه، منم از این نسخه استفاده می کنم.
          مشکلی نیست که آسان نشود مرد میخواهد که هراسان نشود

دیدگاه

سلام
            به نظر دوستان بهترین لینوکس که به قول اقای admin بهترین و ساده ترین میزکار برای شروع چیه؟ من تاحالا لینوکس نداشتم می خواهم ببینم چه فایده ای نسبت به ویندوز داره؟
            [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Sede
              سلام
              به نظر دوستان بهترین لینوکس که به قول اقای admin بهترین و ساده ترین میزکار برای شروع چیه؟ من تاحالا لینوکس نداشتم می خواهم ببینم چه فایده ای نسبت به ویندوز داره؟
              اگه نیازی بهش نداری اصلا فایده نداره
              [glow=red,2,300]تاپیک های ایجاد شده[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Sede
                سلام
                بستگی به استفاده ای که از ویندوز میکنی داره.اگه کاربر ساده یا نیمه حرفه ای باشی جز در ظاهر و نامها با ویندوز مو نمیزنه.ولی اگر استفاده خواص از سیستم میکنی در بعضی موارد از ویندوز بهتر و در بهضی موارد عقبتره.حداقل برای کسایی که از کندی سیستم عامل و دردسر ویروس و اسکن و پایین اومدن سرعت سیستم بعد نصب آنتی ویروس و زمان بالا اومدن و شات دان چند دقیقه ای و .......... مینالن یه نعمته.
                البته کمبود های لینوکس با نصب یه ویندوز در کنارش کاملا پوشش داده میشه.
                امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

سلام
                  خسته نباشید!
                  من لینوکس اوبونتو رو نصب کردم ولی وقتی درایوری رو باز می کنم! این ارور رو میده:
                  unable to mount C
                  وزیرش مینویسه:
                  Adding read ACL for uid 1000 to `/media/reza' failed: Operation not supported
                  [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

گرچه اینجا جای این سوال نبود ولی اگه با لینوکست این ارور رو سرچ کنی جواب های زیادی گیرت میاد.
                    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                    از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X