اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا بهتر است که از لینوکس به جای ویندوز استفاده کنیم؟

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    پاسخ : چرا بهتر است که از لینوکس به جای ویندوز استفاده کنیم؟

    با سلام
    من تا حالا به غیز از ویندوز چیز دیگری استفاده نکردم
    می خواستم بدونم می تونم لینوکس در کنار ویندوز داشته باشم
    و راهنمایی کامل می خوام که چطر می تونم 2 تا را با هم داشته باشم
    و برای من از چه توزیعی استفاده کنم بهتر هستش با تشکر
    سلام
    من فکر می کنم برای شروع بهتره بری تو این سایتی که آدرسشو گذاشتم و همه مطالبی رو که برای تازه کارها اونجا گذاشتن رو بخونی. مطمئناً جواب خیلی از سوالاتی که داری رو می گیری

    http://technotux.org

    دیدگاه


      #17
      ۱۰۱ دلیل که لینوکس بهتر از ویندوز است!

      با سلام
      براتون ۱۰۱ دلیل (البته تعدادش فعلا ۵۶تا است) که لینوکس بهتر از ویندوز هست رو اینجا قرار میآ‌دهم باشد که به راه راست هدایت شویم! آمین! شرمنده اگر خیلی بلند است ولی من احساس کردم ارزش سربه راه شدن رو دارد
      منبع: http://mtux.wordpress.com/2007/10/01/101_reasons_why_linux_is_better_than_windows



      خصوصیات هستهآ‌ی اصلی سیستم

      ۱- اون کار میآ‌کنه! (م: اینو شاید سریع نفهمین )

      ۲- لینوکس مشکل ویروس ندارد!! و این به دلیل نبود ویروس برای لینوکس نیست، بلکه به این دلیل است که لینوکس خیلی ایمن تر است، و خیلی کمتر از ویندوز مستعد ویروس است! حتی استیو بالمر هم نمیآ‌تونه ویندوز رو از ویروسآ‌ها رها کنه! هنوز قانع نشدین؟ برای مطالعه بیشتر بر اینکه چرا لینوکس کمتر تحت تاثیر ویروس خراب می شود این را مطالعه کنید! (در این باره باز هم میآ‌نویسم!)

      ۳- زندگی بدون جاسوسآ‌ها، و نه فقط جاسوسها که بدور از همهآ‌ی اون برنامهآ‌های که در پس زمینه اجرا میآ‌شن و یه کارایی با هم میآ‌کنن، و شما هم نمیآ‌تونین کاریشون بکنین!

      ۴- لینوکس نیازی به defrag کردن پارتیشن ها ندارد!!! فایل سیستم های لینوکس به نحوی طراحی شده اند که داده ها را طوری توی دیسک می نویسند که نیازی به ابزاری برای defrag کردن ندارد!!! برای اطلاع بیشتر یه سر به اینجا بزنید!

      ۵- در گنو/لینوکس هسته سیستم ،کرنل لینوکس، از محیط گرافیکی(X-Window) و از نرم افزار ها(OpenOffice.org) جدا است، پس هنگ (crash) کردن یکی از برنامه ها باعث هنگ کردن(crash) کل سیستم نمی شود، در ویندوز (ماکروسافت این را یکپارچگی می نامد!!!!!!!!!) اگر مرورگر وب هنگ کند کل سیستم هنگ می کند، و شما نیاز به ریستارت سیستم دارید!

      ۶- لینوکس نیازی به دوباره نصب شدن دورهآ‌ای ندارد! در ویندوز اگر سیستم عامل خراب شود، هیچ راه ساده ای برای بازگردانی سیستم نیست، خیلی از مدیران پشتیبانی هیچ راهی غیر از دوباره نصب کردن سیستم ندارند! و این یعنی دوباره نصب کردن درایورها، نرم افزارها، و تنظیمات کاربری!! در لینوکس غیر از خرابی هارد دیسک، نیازی به دوباره نصب شدن سیستم نیست! خیلی از مشکلات در لینوکس بدون دوباره نصب کردن سیستم قابل حل هستند. اگر به هر دلیلی (شاید مثل من بخواهید از سوزه به اوبونتو و بعد به پارسیکس مهاجرت کنید!) شما نیاز به نصب دوباره دارید، با داشتن یک پارتیشن home جداگانه می توانید، تنظیمات خود را در همهآ‌ی توزیع ها داشته باشید!!!

      ۷- لینوکس همچنین بعد از نصب و تنظیم یک سختآ‌افزار جدید نیازی به ریبوت شدن ندارد! (مهرداد: شما میآ‌تونین با دستوراتی از قبیل modprobe یا rmmod هنگام روشن بودن سیستم یک سختآ‌افزار رو وارد کار یا از کار خارج کنید!)

      ۸- خیلی مهمتر اینکه لینوکس خودش، خودشو ریبوت نمیآ‌کنه، من(نویسنده!) موقعیتی رو دیدم که ویندوز بروز رسانیآ‌ای انجام داد، سپس خودش! سیستم رو ریبوت کرد!

      ۹- لینوکس نیازی به ریستارت دورهآ‌ای هم ندارد!!!! (مگر وقتی که کرنل جدید را نصب کردید و می خواهید از آن استفاده کنید) هرگاه برنامه ای هنگ یا کرش کرد تنها باید آنرا ریستارت کرد، و نیازی به ریستارت کل سیستم نیست! (البته دقت کنید، که ما کاربران ناوارد گاها برای رفع یک مشکل لینوکس رو ریبوت میآ‌کنیم! این دلیلی برای این نیاز نیست! بلکه ما بلد نیستیم! کما اینکه من در مواردی قبلنا ریبوت میآ‌کردم، ولی بعد که فهمیدم نیازی نیست، و چطور میآ‌شه حلش کرد دیگه نکردم )

      ۱۰- لینوکس می تواند از بیش از ۱۰۰ فایل سیستم مختلف بخواند. ویندوز محدود به دو، سه تا فایل سیستم خودش است!

      ۱۱- شما سورس کد برنامه را دارید، و اگر برنامه نویس باشید، می توانید آنرا بسته به نیاز خود بهتر کنید، ایراد های آن را برطرف کنید و… خیلی از کاربران معمولی فکر می کنند، این اصلا ضروری و کاربردی نیست، , ولی وقتی سازنده ی یک برنامه، پشتیبانی یک برنامه را برای فروش نسخه جدیدتر قطع می کند، متوجه اهمیت این موضوع می گردند.

      ۱۲- لینوکس می تواند در یک logical partition و یا روی هارد دیسک دوم سیستم بخوبی نصب گردد، ولی ویندوز تنها باید در یک پارتیشن اصلی(primary partition) سیستم نصب گردد!

      ۱۳- لینوکس را می توان روی یک تلفن همراه تا یک ابرکامپیوتر نصب کرد.

      ۱۴- لینوکس می تواند برنامه های حساسی را راهآ‌اندازی کند مثلا در یک هواپیما. و بطور کلی امروزه خیلی از دستگاهآ‌های که اطرافتون میآ‌بینین از لینوکس استفاده میآ‌کنن! مثلا همین مودم ADSL تون!

      ۱۵- باگآ‌های لینوکس از معادل تجاری آن خیلی کمتر است، و این مهمترین دلیل پایداری آن است.

      ۱۶- شما می توانید آنرا به دوستان خود بدهید، و همه با هم از آن استفاده کنید، معلمانتان در مهدکودک و دبستان نمی گفتند وسایلتان را به دوستان خود بدهید، و با هم از آن استفاده کنید؟ لینوکس و متنآ‌باز دقیقا آنرا می خواهند، درحالی که اگر دیسک ویندوز خود را به دوستتان بدهید، شما را دزد می خوانند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      ۱۷- هزینه لینوکس بسیار کم است، نه تنها سیستم عامل مجانی است، بلکه برنامه ها و ابزارها را نیز می توانید بطور رایگان تهیه کنید! ممکن است شما بخواهید برای پشتیبانی یا آموزش هزینه ای بپردازید ولی آن هم بسیار کمتر خواهد بود…

      ۱۸- لینوکس و ویندوز هر دو محیط شل دارند. (توی ویندوز آنرا command prompt می گویند) محیط های شل در لینوکس(مثل bash) خیلی قدرتمندتر هستند، و شما می توانید برنامه های کاملی با زبانهای اسکریپتی بنویسید. و این برای انجام اتوماتیک کارهای تکراری بسیار مفید است. (مهرداد: لطفا با یه ذره دانشتون در این مورد نظر ندین!)

      ۱۹- لینوکس را میآ‌توانید از CD بوت کنید، ویا آنرا روی هارد دیسک نصب کنید.

      ۲۰- لینوکس شدیدا قابل حمل است، علاوه بر CD میآ‌تونین اونو از یک کولآ‌دیسک یا هارد قابل حمل هم بوت کنید!

      ۲۱- می دانید، در پس زمینه ویندوز راه هایی برای دسترسی مستقیم دولت ایالات متحده به داده های شما هر گاه که بخواهند وجود دارد؟؟؟(چگونه؟) آره این بطور پیش فرض توی ویندوز تعبیه شده است… ولی در لینوکس این امکان وجود ندارد!!!! (بدلیل در دسترس بودن سورس کد برنامه&hellip

      ۲۲- لینوکس بطور داخلی(built in) مجازی سازی دارد. و شما می توانید بطور همزمان گونه های مختلفی از لینوکس، یا دیگر سیستم عامل ها را اجرا کنید.

      ۲۳- کرنل لینوکس تعداد عظیمی درایور سخت افزار های مختلفی را داراست، و برای استفاده از آنها شما نیازی به نصب هیچ چیز ندارید، در حالی که توی ویندوز برای استفاده از یک آداپتور بلوتوث شما باید درایور آنرا نصب کنید!

      ۲۴- عدم وابستگی به فروشنده، با نرمآ‌افزارهای انحصاری شما به فروشنده (یا سازنده) وابسته هستید، ولی با لینوکس و نرمآ‌افزارهای آزاد شما آزادید انتخاب کنید، چه کسی از سیستمهای شما پشتیبانی کنه! (فکر نمیآ‌کنم، کسی پیدا بشه خوبیه اینو نفهمه!)

      ۲۵- از بین نمیآ‌ره! و پشتیبانیش تموم نمیآ‌شه! مثل خیلی از سیستمآ‌عاملهای اعجابآ‌آور ولی اختصاصی مثل OS/2 یا BeOS دلیلش اینه که سورس برنامهآ‌هاش بازه و همیشه یکی هست که پشتیبانی کنه! الان هم که کلی از شرکتهای بزرگ دنیا از IBM و Oracle و Google و Nokia بگیر تا Novel و RedHat و Canonical و n تا دیگه(مهرداد: خداییش خیلی زیاده! احتمالا اگه وقتآ‌کنم بزودی یه لیست از اونا رو میآ‌زارم توی بلاگ )، که سرمایهآ‌گزاری های کلانی روی نرمآ‌افزارهای آزاد/متنآ‌باز کردند!

      ۲۶- برعکس ویندوز، لینوکس از Registry استفاده نمیآ‌کنه!اکثر قریبآ‌به اتفاق برنامهآ‌ها تنظیماتشون رو توی فایلهای متنی ذخیره میآ‌کنن! که مدیریت و پشتیبان گرفتن از اونا بسیار ساده و قابلیت حمل از یک سیستم به یه سیستم دیگه در اونا بسیار بالا است! (مهرداد: فکر کن، من الان کلی Extention و … و تنظیمات روی فایرفاکسم دارم! که میآ‌تونم خیلی راحت اونا رو بین هر چندتا سیستم که بخوام جابجا کنم! پای ویندوز ببرم!و&hellip بزرگترین مشکلات رجیستری زمانیآ‌است که خراب میآ‌شه! و از جایی که با فرمتهای خفن نا مشخصی ذخیره میآ‌شه برای کار کردن با اون باید …

      ۲۷- توی سیستم عاملآ‌ها از همه بیشتر برای لینوکس مستندات وجود داره! و بیشتر این مستندات آزاد هستند! (دقت کنید! آزاد با مجانی فرق میآ‌کنه! و از مجانی بهتره!) این مستندات خیلی خوب نوشته شدن، و اکثر نحوهآ‌ی کار خود برنامه رو هم توضیح میآ‌دن!

      ۲۸- لینوکس پشتیبانی آنلاین آزاد و مجانی بیشتری دارد، همینطور در اکثر شهرهای اکثر کشور ها گروهآ‌های کاربری لینوکس هستند که میآ‌توانید برای رفع مشکلات از اونا استفاده کنید! (مهرداد: الان توی چندین شهر بزرگ کشور خودمون هم گروهآ‌های کاربری فعالی هستند! و در چندین شهر هم این گروهآ‌ها در حال شکلآ‌گیری هستند! لیست اونا و آدرس وبسایتشون رو توی سایدبار وبلاگ میآ‌تونین ببینین!)

      ۲۹- خانوادهآ‌ی بزرگی که اطراف لینوکس در سراسر جهان شکل گرفته بسیار باحال هستند! و کمک به شما از همین الان شروع شده! حتی اگه شما الان لینوکس ندارید!

      ۳۰- لینوکس روی سختآ‌افزارهای قدیمی هم اجرا میآ‌شه! و شما نیازی به خرید آخرین و گرانآ‌قیمتآ‌ترین سختآ‌افزارها را ندارید! و اگر برنامهآ‌ای که شما نیاز دارید نیاز به سختآ‌افزار جدید دارد باز هم میآ‌توانید از سختآ‌افزار قدیمی خود برای برخی مصارف استفاده کنید!

      ۳۱- شما میآ‌تونین، سیستم قدیمیآ‌تونو تبدیل به یک کلاینت سبک (thin Client) کنید! و همچنان از اون استفاده کنید! ( چند تا سیستم داشته باشید!)

      ۳۲- کاملا محلیآ‌سازی شده! بخاطر وجود اجتماعآ‌های خوبی که اطراف لینوکس هستند و باز بودن سورس خیلی سریع و راحت نرمآ‌افزارها محلی سازی میآ‌شن! (مهرداد: دقت کنید که محلیآ‌سازی چیزی بیشتر از ترجمه است! و یه نکتهآ‌ی دیگه: با نحوهآ‌ی توسعهآ‌ی نرمآ‌افزارهای آزاد/آ‌متنآ‌باز الان هر کسی که حتی یک ذره هم از برنامهآ‌نویسی اطلاعی نداره میآ‌تونه یک نرمآ‌افزار رو بطور کامل ترجمه و محلی کنه! و اینو یادتون باشه که توی دنیای نرمآ‌افزارهای آزاد لزومی نداره که شما برنامهآ‌نویس باشید تا بتونید به توسعه کمک کنید! خیلی کارهای دیگهآ‌ای میآ‌شه انجام داد!)

      ۳۳- مدیریت بستهآ‌های نرمآ‌افزاری بسیار عالی! لینوکس دارای ابزارهای مدیریت بستهآ‌ی بسیار عالی و قوی است، که نصب نرمآ‌افزار و بروز رسانی اونو بسیار سادهآ‌تر، حتی ساده تر از Next, Next کرده!

      ۳۴- بروز رسانی بسیار راحت! اکثر توزیعآ‌های لینوکس کار بروز رسانی از یک نسخه به نسخهآ‌ی بعد رو بسیار ساده کردهآ‌اند!

      خصوصیات محیط دسکتاپ

      ۳۵- کنترل کامل سیستم دست شماست! برنامهآ‌هایی نیستند که بدون اطلاع و اجازهآ‌ی شما شروع به انجام اعمالی مثل بروز رسانی کنند!

      ۳۶- درحالی که هم لینوکس و هم ویندوز واسط گرافیکی دارند، ویندوز فقط یک واسط گرافیکی به شما ارائه می دهد. در لینوکس همه چیز قابل انتخاب است، و شما برای هرکاری تعداد عظیمی انتخاب های گوناگون دارید، و می توانید از هرکدام از چندین محیط و واسط گرافیکیآ‌ای که در دسترس دارید استفاده کنید. شما میآ‌تونین یک محیط گرافیکی زیبا (KDE4) یا یک محیط گرافیکی سبک(خیلی زیاده!) استفاده کنید!

      ۳۷- بیشتر توزیع های لینوکس به همراه تعداد زیادی نرمآ‌افزار و ابزار برای کارهای مختلف(مثل نرمآ‌افزار اداری OpenOffice.org) توزیع می گردند، نه تنها سیستم عامل آزاد و رایگان است، بلکه شما نیازی به پرداخت پول برای برنامه های کاربردی نیز ندارید… بله خیلی از این نرمآ‌افزار های آزاد/متنآ‌باز برای ویندوز هم وجود دارند(مثل OpenOffice.org یا Mozilla Firefox) ولی برای ویندوز شما نیاز دارید آنها را یافته، و دانلود و نصب کنید، در حالی که در اکثر توزیع های لینوکس آنها به طور پیش فرض نصب می باشند.

      ۳۸- با نصب یک توزیع که عموما ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بیشتر طول نخواهد کشید، اکثر برنامهآ‌های مورد نیاز خود، از پخشآ‌کنندهآ‌ی فایلهای صوتی و تصویری تا برنامهآ‌ی اداری(Office) را خواهید داشت، در حالی که بعد از نصب ویندوز که خود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان خواهد بود، باید ساعتآ‌های بشینید و نرمآ‌افزار های مورد نیاز خود را نصب کنید.

      ۳۹- اکثر برنامهآ‌های ویندوز فضای زیادی روی هارد دیسک سیستم شما میآ‌گیرند! در مقابل میآ‌بینیم که حجیم ترین پکیجهای لینوکس بستهآ‌های مستندات برنامهآ‌ها هستند! و اکثر برنامهآ‌ها حجم خیلی کمی نسبت به مشابه ویندوزی خود دارند! دلیل این امر استفاده از کتابخانهآ‌ها و ابزارهای مشترک بین نرمآ‌افزارهای لینوکسی است! مثلا شما چند برنامه و کتابخانه جمعا به حجم ۵۰مگابایت نصب میآ‌کنید و سپس صدها برنامه روی سیستم شما از همانها استفاده میآ‌کنند، در حالی که در ویندوز هر کدام از آن صد برنامه باید اکثر کارها را خود انجام دهند و بالاجبار حجم بالایی روی دیسک سیستم اشغال کنند.

      این کم بودن حجم برنامهآ‌ها دلیل دیگرش فلسفهآ‌ی یونیکس است، این فلسفه میآ‌گوید: «هر برنامه یک کار انجام دهد، و آنرا درست انجام دهد». در حالی که فلسفهآ‌ی ویندوز میآ‌گوید(مهرداد: فلسفهآ‌اش زادهآ‌ی ذهن من است ) «یک برنامه همهآ‌ی کارها را انجام دهد، کیفیت مهم نیست، کمیت مهم است!» چون کاربران به تعداد کاری که این برنامه انجام میآ‌دهد نگاه میآ‌کنند، نه به درستی کار…

      ۴۰- در ادامه مطلب قبل باید گفت اکثر توزیع های لینوکس به همراه هزاران پکیج نرم افزارهای مختلف می آیند، در حالی که ویندوز حتی ابزارهای اولیه مثل یک ویرایشگر متن خوب ندارد. آره notepad هست، اگر شماnotepad رو نرم افزار خوبی بدونید!!!!!! تفاوت در این است، پیدا کردن،پرداخت هزینه، دانلود کردن، و نصب کردن یا اینکه همه آنها توی DVD توزیع لینوکستان باشند، و شما تنها آنها را نصب کنید!

      ۴۱- OpenOffice.org که در لینوکس موجود است توانایی تبدیل سند شما بطور مستقیم به فرمت pdf را داراست، در حالی که در ویندوز باید یک برنامهآ‌ی اضافه خریداری یا دانلود و نصب کنید!

      ۴۲- موزیلاآ‌فایرفاکس که به همراه همه توزیع های لینوکس است، بسیار بسیار برتری هایی بر IE ی ویندوز دارد، (که بیان آنها خود مقاله ای بس عظیم است!) برای مطلع شدن از ۱۰۱ کار که فایرفاکس میآ‌تواند انجام دهد که IE نمیآ‌تواند اینجا (http://www.xulplanet.com/ndeakin/arts/reasons.html) را مطالعه کنید!!!!!!!!!!

      ۴۳- مرور وب تنها بهتر نیست،که سریعتر نیز هست! بلکه شبکه در لینوکس خیلی سریعتر است.

      ۴۴- لینوکس به همراه بازی های خوبی نیز می آید! برای آشنایی با ۱۰ بازی برتر لینوکسی اینجا (http://techgage.com/print/top_10_free_linux_games) را مطالعه کنید!

      ۴۵- pidgin و kopete دو ابزار چت محبوب در لینوکس که قابلیت کار با همهآ‌ی پروتکل ها را دارا می باشند… و pidgin که نام قبلی آن Gaim بود برای ویندوز نیز وجود دارد…

      ۴۶- copy و paste اینجا ساده تر است… تنها متن را انتخاب کن، بعد با فشردن دکمه ی میانی موس هرجا که خواستی آنرا بچسبان(paste) … البته Ctrl+C و Ctrl+V برای کاربران تازه وارد موجود است…

      ۴۷- راه اندازی سیستمی مثل media center بسیار ساده است… شما نیازی به خرید نرمآ‌افزار های اضافه یا نصب یک سیستم عامل دیگر ندارید. برای تبدیل سیستم خود به یک کامپیوتر Media center این مطلب را بخوانید.

      ۴۸- همچنین لینوکس دارای یک محیط دسکتاپ سهآ‌بعدی قابل استفاده و خوب است، که کار کردن با سیستم را آسان تر و جذابتر می کند. و البته در اکثر مواقع نیازی به خرید سختآ‌افزار جدید ندارید!

      ۴۹- متنی که یکبار کپی کرده اید را تا ساعاتی دیگر بارها می توانید استفاده کنید! با استفاده از ابزاری به نام Klipper که در محیط دسکتاپ KDE بطور پیش فرض نصب است. و برای مدیریت کلیپ برد سیستم است.

      ۵۰- مدیر فایل konqueror این امکان را به شما می دهد تا بطور گرافیکی ببینید هر فایل چقدر فضا اشغال کرده است. این برای فهمیدن سریع اینکه فضای این پارتیشن را کدام پوشه اشغال کرده و حذف موارد اضافه بسیار پرکاربرد است.

      ۵۱- هیچ پیغام رنجآ‌آوری وجود نداره، مثل ویستا که دائم به کاربر پیغام میآ‌ده که فلان برنامه میآ‌خواد فلان فایل رو باز کنه، بکنه؟ و کاربر همیشه میآ‌گه آره! و میآ‌رنجه از این همه سوال! (مهرداد: جالبه ها! طراحان ویستا فکر کردن امنیت یعنی همین! خوب کاربر خودش موافقت میآ‌کنه با همه چیز پس اگه مشکلی پیش اومد خودش خواسته!)

      خصوصیات سمت سرور

      ۵۲- لینوکس های سرور در بر دارندهآ‌ی MySQL و PostgreSQL هستند، که ابزارهای مدیریت پایگاه های داده ای بسیار قوی ای هستند، و دیگر شما نیازی به خرید و نصب این ابزار یا وب سرور یا دیگر ابزار سمت سرور را ندارید…

      ۵۳- لینوکس برای محاسبات سنگین با استفاده از تکنیک کلاستر بندی کامپیوتر های استفاده می شود و بسیاری از ابرکامپیوتر ها در سراسر دنیا از لینوکس بعنوان سیستم عامل استفاده می کنند، ویندوز نمی تواند در این حد از سخت افزار را پشتیبانی کند.

      ۵۴- قابلیت پشتیبانی سیستم فایل ها، در حالی که فایل سیستم ntfs تا پارتیشنی به سایز ۱۶ ترابایت پشتیبانی می کند، فایل سیستم XFS در لینوکس پارتیشن های یک میلیون ترابایتی را پشتیبانی می کند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آره بیشتر از اون چیزیه که به ذهن برسه!!

      ۵۵- لینوکس می تواند تا ۱۰۲۴ پردازنده در یک کامپیوتر، را پشتیبانی کند، ویندوز هیچ گاه به مقداری در آن حدود نخواهد رسید!!!!!!!!!

      ۵۶- شما می توانید تنها با دستور dmidecode شماره سریال های سخت افزار ها و باقیه مشخصات سیستم را بفهمید!!!

      …

      مترجم: مهرداد مومنی

      منبع: 101reasons why Linux is better than Windows

      ———————& mdash;————
      من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

      دیدگاه


        #18
        پاسخ : چرا بهتر است که از لینوکس به جای ویندوز استفاده کنیم؟

        به نظر من برای کسی که تو ایران در زمینه ی برق کار می کنه لینوکس معمولا دردسر سازه! وقتی سال گذشته اوبونتو نصب کردم دقایقی بعد متوجه شدم که الان پروتل لازم دارم! ممکنه بگید gEDA, KiCAD, XCircuit و Eagle و خیلی برنامه های دیگه هست که میشه تحت لینوکس باهاشون برد مدار چاپی طراحی کرد اما این رو هم می دونید که تو جمهوری کسی ازتون فایل تحت لینوکس برای چاپ قبول نمی کنه!
        مشکل وقتی حاد شد که فهمیدم شرکت زیمنس هم چیزی به اسم Linux control center (مشابه با WinCC) برای ارتباط با PLC ارائه نکرده!!

        البته این رو هم بگم که اصلا نمیشه منکر توانایی لینوکس در حوزه ی IT شد و نظر من فقط درباره ی دو مورد از چندین مشکلی بود که خودم در ارتباط با کارهای برقی با این سیستم عامل داشتم :smile:
        There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

        دیدگاه


          #19
          پاسخ : چرا بهتر است که از لینوکس به جای ویندوز استفاده کنیم؟

          سلام دوستان

          من چند تا سوال دارم :question:

          1_لیست کلیه نرم افزارهای برق الکترونیکی قابل اجرا در لینوکس رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ (همراه با توضیحات)

          2_ایا مشکلی در مورد سازگاری سخت افزار با لینوکس نیست چون کارت گرافیکی و مادربورد من از نوع Gigabyte هست و CPU AMD64
          و CD همراه با اون برای ویندوز XP و Vista قابل نصب هست پس تکلیف Linux چی میشه درایور اون رو از کجا بیارم( کارت صدا گرافیکی و مادربورد )

          3_ انتی ویروس هم داره ( برای من خیلی مهمه)

          4_ فرقی که نمیکنه تو کدوم درایو نصب بشه؟

          5_آموزش فارسی نصب ( کتاب یا مقاله ) رو از کجا میتونم نهیه کنم

          6_سریعترین توزیع اون کدومه

          با تشکر.

          دیدگاه


            #20
            پاسخ : چرا بهتر است که از لینوکس به جای ویندوز استفاده کنیم؟

            1-
            http://www.google.com

            http://www.technotux.org/html/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=1 5951&highlight=%D9%86%D8%B1%D9%85+%D8%A7%D9%81 %D8%B2%D8%A7%D8%B1+%D8%A8%D8%B1%D9%82+%D8%A7%D9%84 %DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9

            http://www.technotux.org/html/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=1 3856&highlight=%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1% D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9


            2 : در مورد سی پی یوتون که باید توزیع متناسب با معماری AMD64 رو انتخاب کنید
            کارت گرافیکتون و چیزای دیگه رو هم اگه نشناخت باید رو اینترنت سرچ کرد دیگه
            من توصیم اینه که شما یکی از توزیعهایی که بصورت زنده از روی cd بوت میشن مثل parsix یا ubuntu رو بوت کن ببین چی به چیه

            3: خود لینوکس نیازی به آنتی ویروس نداره
            به قول دوستان تنها ویروسی که موقع کار با لینوکس ممکنه شما رو آزار بده ، ویروس سرماخوردگیه !

            4: نه ! حتی میتونه توی درایو logical هم نصب شه یا حتی روی کول دیسک

            5 : از انجمنهای مرتبط با توزیع انتخابیتون و Google !
            و البته توزیع parsix داخل خودش help فارسی داره

            6 : نمی دونم
            ولی اینجارو یه نگاهی بکن ( سایتش فارسی هم میشه ، بالا سمت راست ) :
            http://distrowatch.com/index.php
            چگونه هوشمندانه بپرسیم

            دیدگاه


              #21
              پاسخ : چرا بهتر است که از لینوکس به جای ویندوز استفاده کنیم؟

              خیلی از مشکلاتی که ناشی از نبود برنامه های ویندوزی بر روی لینوکس هستند رو میشه با نرم افزار wine حل کرد. گر چه ممکنه تو بعضی موارد مثل ویندوز جواب نده. اما خیلی وقت ها خوب کار می کنه. نهایتاً می تونید در کنار ویندوزتون یه لینوکس هم داشته باشین و ازش لذت ببرین :rolleyes:

              دیدگاه


                #22
                پاسخ : چرا بهتر است که از لینوکس به جای ویندوز استفاده کنیم؟

                سلام
                ضمن تایید فرمایشات بزرگان باید اضافه کنم که
                سعی کن لینوکس رو روی logcal partition نصب کنی .
                راستش توی ویندوز حداکثر دوتا primary partition می تونیم داشته باشیم که تازه یکیش حتما باید extended partition باشه. (یعنی یک primary و یک extended)
                اگه دوتا پارتیشن primary غیر extended نصب شه ، ویندوز باهاش مشکل پیدا می کنه و کمش اینه که بالا نمی یاد و بدتر از اون این که ممکنه تلاش اضافی برای کار با ویندوز در این شرایط منجر به نابودی داده ها بشه. (ممکنه هم نشه)
                ولی به هر حال شما لینوکس رو روی یک logical partition نصب کن تا راحت تر باشی.

                برای کارت گرافیکت هم می تونی به سایتش سری بزنی درایورشو داره.
                گرچه اگه درایورشو نصبم نکنی اکثر مواقع لااقل لینوکس بالا می یاد (البته تو کار های 3 بعدی ممکنه کند باشه چون معمولا به حالت عادی شتاب دهنده ی 3 بعدیش نصب نیست که باید درایورشرو نصب کنین.)
                من خودم درایور کارت گرافیکم رو از nvidia گرفتم و نصبش کردم روی لینوکسم .
                واقعا رو سرعت گرافیک تاثیر داره.
                مرسی
                Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

                دیدگاه


                  #23
                  پاسخ : چرا بهتر است که از لینوکس به جای ویندوز استفاده کنیم؟

                  سلام
                  یکی از دوستان این سایتو بهم معرفی کرد
                  جالبه :smile:

                  http://www.whylinuxisbetter.net/


                  فارسی هم داره
                  http://www.whylinuxisbetter.net/index_per.php?lang=per
                  چگونه هوشمندانه بپرسیم

                  دیدگاه

                  لطفا صبر کنید...
                  X