سلام من وفتی یه توصیخاتی در مورد لینوکس شنیدم خیلی ازش خوشم اومد تقریبا 1 سال پیش اما هنوز فرصت نکردم روش کار کنم حتی یه بار خواستم سوزی رو نصب کنم که گفت کلا یه درایو لپتاپ رو لازم داره حالا سوالم اینه اینی که میگن لینوکس OPEN SOURCE هست یعنی این که KERNEL رو هم میشه تغییر داد؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سوال در مورد لینوکس
Collapse
X
-
پاسخ : سوال در مورد لینوکس
بله
در لینوکس شما تمام کدها در دسترس هست
می تونید کدها رو بگیرید تغییر بدید و کامپایل کنی و ازش استفاده کنی
ولی اگه زبان C بلد نیستی اونم در سطح حرفه ای بی خود دنبالش نرو
درضمن موقع نصب حواصت باشه
چون اگه نصبشو بلد نباشی تمام درایو هات فورمت می شه و تمام اطالاعاتت می پره
حتما قبلش طریقه نصبشو یاد بگیر
-
نوشته اصلی توسط ma_bazrafshanسلام
خوب حالا اگه من نخوام با کرنل ور برم که نیازی نیست c کار حرفه ای باشم
ولی این سووال مطرح هست که لینوکس کار کردن ارزشش رو داره که من 3 ماه کامل روش وقت بزارم؟
جواب سوال بعدی هم اینه که کار کردن با لینوکس ۱ ساعت بیشتر وقت نمی گیره! اما خوب بعد از یک ماه فکر کنم به طور کامل بتونید باهاش کنار بیایید یعنی در حد معمول کار کردن رو باهاش یاد بگیرید. البته باید دید منظور شما از کار کردن با لینوکس چی هست. اما من خودم کمتر از ۲ ماه هست که با لینوکس (اوبونتو) کار می کنم الان تمام نیاز هام رو باهاش برطرف می کنم. از ایمیل و چت و وب گردی گرفته تا فیلم و موزیک و شبیه سازی مدارات آنالوگ و برنامه نویسی میکرو و شماتیک کشیدن و کار با فایل های ورد و اکسل (با openoffice.org) در کل امتحانش به همه توصیه میشه من که الان یه جورایی باهاش زندگی می کنم خیلی محیط جالب و جذب کننده ای داره البته آدم باید تنبلی رو هم کنار بذاره.
برای آموزش نصب هم به اینجا مراجعه کنید. مطمئن باشید نصب لینوکس از ویندوز خیلی راحت تر و سریع تر خواهد بود. به قول یکی از دوستان که تازه با اوبونتو آشنا شده و نصبش کرده بود نصب اوبونتو مثل نصب کردن winamp هست. بازم اگر سوالی بود دوستان کمکتون می کنند.
دیدگاه
-
من خودم از لینوکس ubuntu استفاده می کنم و در مد virtual PC اون.یعنی اینکه لینوکس مثل یک برنامه تحت ویندوز نصب میشه. برای اینکار مراحل زیر رو طی کن:
1- برو این سایت:
http://www.ubuntu.com/GetUbuntu/download
2- و د رقسمت choose location یک کشور نزدیک به ما رو انتخاب کن و begin download رو بزن
3-خودش شروع به download میکنه تقریبا 700MB هست.
4- بعدش بریزش تو یک CD همشم یک فایل با پسوند iso.(می تونیم بری از technoo2000 بخریش)
5-یک درایو از هاردتو کاملا خالی کن مثلا اگه ویندوزت درایو C هست D یا هرچی دیگه رو خالی کن
6-بعدش CD رو تو محیط ویندوز که هستی بذار داخل CDROM .
7-برنامه autorunsh اجرا میشه
8-ازت یه سری سوال میکنه و تو مسیر نصبو بهش می گی که همون درایو خالی هست
9-خودش میره جلو و ریستارت میشه کامپیوترت و شروع به نصب میکنه.فقط بوت PCت CRROM نباشه.
10- وقتی بالا اومد سوال انتخاب سیستم عامل ubuntu رو انتخاب کن. یه چند تا سوالم تو نصب میکنه درباره ساعت و اینا.بعدش دیگه کامل میشه
11-فقط اول تو ویندوز یه username و password میپرسه که بعدا که میخوای وارد ubuntu بشی همونو باید بزنی.
12-همین
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ma_bazrafshanسلام
بالاخرخ من چی کار کنم؟نصب کنم یا نه؟خطرناکه درایوام می پره یا نه؟
نه اگر کمی دقت کنی هیچ مشکلی پیش نمیآآید، کلی منبع تو اینترنت وجود داره که مراحل نصب به خصوص قسمت مرتبط با هارد رو توضیح داده.
کلا لینوکس ارزشش رو داره. خیلی از دوستان بعد از مدتی که با لینوکس کار کنند و پی مشکلات اولیه رو به تنشون بمالند، دیگه ازش دل نمیآکنند و ولش نمیآکنند.
من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآافزارآ و سختآافزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآافزار، سختآافزار و محتوای آزاد درست کنم!
دیدگاه
-
سلام
اجازه بدید من از غیبت برخی اساتید استفاده کنم و دو تا لینک مفید بدم :nerd:
پارتیشن بندی مناسب برای ubuntu
http://wiki.ubuntu-ir.org/Installation/Partitioning
راهنمای نصب با استفاده از دیسک زنده:
http://wiki.ubuntu-ir.org/Installation/Hardy/Live
دیدگاه
-
سلام دوستان
آقای بذرافشان
شماتصمیم به نصب بگیر ما کمکت میکنیم. البته دیستروهای مختلفی از لینوکس هست که میتونی یکیشونو برا خودت انتخاب کنی.
البته شما میتونی قبل از نصب یه نسخه ی لایو رو که نیاز به نصب نداره و رو سیدی بالا میاد امتحان کنی.
ubuntu هم خوبه . من suse رو پیشنهاد میکنم. هم لایوش تو یه سیدی هست.
هم اینکه شما میتونی کاملشو تو یه دی وی دی بخری که تقریبا اکثر نرم افزار های مورد نیازتو داره.
Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
دیدگاه
-
سلام
من نگفتم ردهت بدرد نمیخوره . گفتم یه دیستروی خوبو با بررسی انتخاب کنی بهتره.
خود شرکت توسعه دهنده ی ردهت ، بعد از ردهت لینوکس فیدورا رو عرضه کرده.
شما اگه خواستی میتونی جای ردهت از فیدورا استفاده کنی.
فیدورا بین کاربرا به اسان نصبی معروفه. ولی من نفهمیدم سختی نصب لینوکس های دیگه چیه که در موردش اینو گفتن.
تازه اگه اینطور هم باشه این نمیتونه فاکتور مناسبی برا انتخاب باشه . یعنی به این مورد توجهی نکن. چون نصبو یه بار انجام میدی ولی همیشه باید داخلش کار کنی. ولی لینوکس خوبیه.
ubuntu هم خوبه از این لحاظ که واقعا پرطرفداره و از همین لحاظ اکثر فروم های لینوکسی در مورد این دیسترو خیلی بیشتر از بقیه صحبت میکنن.
برا همین اگه مشکلی در این مورد داری خیلی بهتر میتوی رفعش کنی.
ubuntu یه سی دی هست.
البته یه بدیش اینه که نرم افزار های کمتری همراه خودش داره که البته یه مخزن انلاین هم داره که شما از روش برنامه هایی رو که نداره میتونی دانلود کنی.
بهترین ساپورت رو هم بنظرم همین ubuntu داره.
من که چیزایی که نیازام تو سوژه (suse) رفع میشه. سوژه یه DVD هست. البته سی دی لایوشم پیدا میشه که نصب نمی خواد و رو سی دی بالا میاد.
Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
دیدگاه
دیدگاه